Opinie Wielkie BUM

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

ciekawy ewent, robie , jak zwykle ile zrobie to moje;)
    szkoda tylko ze w tych skrzyniach z pnacza nie ma chocby malutkiego kuponu na kombain;)

2. Kloni17

Kloni17 Książę forum

rany nie wiem co stawiać postawiłam większość XXL drzewek a teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam a zagród chyba też trafną decyzję podjęłam bo wiewiórki dziobaki i świetliki poszły na start
    pomóżcie mam zmieniać?

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Że dadzą radę, to ja wiem ;)
    Chodziło mi o tę pewność, ktoś przeczyta, zapamięta, a później będzie oburzenie, że jak to >:(
    No znasz te tutejsze klimaty ;)
    Więc lepiej za dużo nie obiecywać 8)xD

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

nagrody słabe...nie wiem czy jest sens to przebudowywać nawet

nie do końca bo na dwóch innych musisz pod wypadajki zrobić drzewa i zagrody

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 marca 2020
    tereska1108 lubi to.
  5. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

słabe nagrody? nie wszyscy mają kostery i będą o nie walczyć, ja również. Inne dobra również się przydadzą

magdusia668, kamilcia83 oraz Frytka2012 lubią to.
  6. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ok , jedną nowość przeoczyłem ;)

Frytka2012 i nuka20 lubią to.
  7. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Ma być aktualizacja bahama, może te banany będą potrzebne bardziej :p

Pewnie osoby które wystawiają wcześniej, akurat wtedy mają na to czas :)

To tylko gra, a jakie oburzenie :D Jak dla mnie pomysł na event bardzo dobry

Ostatnie edytowanie: 4 marca 2020
    magdusia668, Frytka2012 oraz nuka20 lubią to.
  8. zira2255

zira2255 Czeladnik forum

Moja rada - nie pozwolić tak łatwo się wyautować :)nawet gdy jest się w miarę świeżym graczem.Ja też tutaj jeszcze do wczoraj nie miałam odkrytego lasu tropikalnego - a nawet i plantacja nie w całości odkryta - i z zasobem 76 gwiazdek wydawało mi się, że strasznie daleka droga do tego lasu. Jednak po przeczytaniu Twojego wpisu postanowiłam sprawdzić, czy coś w tej kwestii da się zrobić . Poświęciłam trochę czasu na przejrzenie misji , zamieniłam na targu kilka milionów sianogroszy na owoce i produkty ( głównie mleka, jajka i miód ) trochę też poszło na zwierzaki ( kaczki, krowy, indyki itp ) i po niespełna dwóch godzinach odkryłam ten las. Dziś już drzewami obsadzony rośnie sobie radośnie, aby krecik miał czym robić to wielkie bum :DxD
    Polecam ten sposób każdemu, kto nie chce już na wstępie być tak wyautowany z zabawy :p;) Na sianogrosze też jest rada, ot choćby sałatę przez godzinkę siać i na targ odstawiać - tak właśnie zarabiam, bo jest w bardzo dobrej cenie (170sg/szt ) a że z miodowych ,,klejnotów,, kombajn dostałam, to mogę sobie ją siać do upojenia .
    Zatem życzę powodzenia w odkrywaniu i w ogóle farmerowaniu, oraz obfitości wypadajek dzisiejszego popołudnia :)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Polecam Wyszukiwarkę nagród, którą opracowali i udostępnili Gracze. Po wpisaniu w odpowiednim miejscu nazwy potrzebnego przedmiotu, w tym przypadku gwiazdka/gwiazdki czy gwiazdek (najlepiej tylko kilka początkowych liter, np. gwia) wyświetlą się wszystkie misje, w których można te gwiazdki zdobyć. Może się okazać, że z łatwością uzbierasz 250 gwiazdek i odkryjesz tropikalny las. Powodzenia :)

Potrzebny - 10 sztuk do wyprodukowania 10 Detonatorów :)

10. Frytka2012

Dzieki, ;), szukalam kleju tam gdzie oddajemy do zadan:), a nie w mlynie:)
    zaraz wstawie do manufaktory kameleony, bo klej poszedl do misji;),naraz 8;)
    jednak fajny ewent sie zapowiada;)

olgs3 i SMOD_Atena lubią to.
  11. NiuszNiusz

NiuszNiusz Aktywny autor

No faktycznie wielkie BUM -.- Przeczytałam wczoraj prędziutko poradnik, zrobiłam przemeblowanie na farmie, a dzisiaj co widzę??? Pomyliły się komuś łąki w poradniku. Serio???? Nazwy łąk??? I co teraz? Jestem w plecy. I to bardzo. Czy naprawdę trzeba ustalić jakiś 2-3 godzinny bufor na ewentualne poprawki w tłumaczeniu ....nazw łąk??? :sleepy: Ależ jestem zła... Szanowni Państwo, myślę, że tak podstawowe informacje, jak łąki, nie są wyzwaniem i śmiało mogłam założyć, że akurat te dane są poprawne. Nazwy koszyczków mnie nie interesują..... ale na litość....nazwy łąk??????

Ps, ewentualne info "nie jesteśmy robotami" można sobie darować, bo wiem, że nie jesteście, ale rzetelność jakaś jest jednak w dobrym tonie, zwłaszcza w tak podstawowych sprawach.

Ps 2....cudem powstrzymałam się od użycia capslocka - potrzebne tłumaczenie?

Ps 3... nie jestem uczennicą w trakcie kwarantanny, pracuję i nie mam czasu skakać do faq co godzinę, aby się upewnić, że wszystko jest okej.

Odechciało mi się.:sleepy:

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2020
  12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jestem ciekawa co za tłumacz tłumaczy faq,aby pomylić łąki!! Też nie mam czasu skakać co chwilkę na forum i tez się nabiłam w kozi róg drzewa mam na tej łące co powinny być zagrody,a zagrody na tej co drzewka i jestem do tyłu z wypadajkami!!!

13. Frytka2012

teraz dopiero poczytalam Was od poczatku watku, i zrozumialam o co chodzi, :),
    to tylko gra, prawda, ale w tym przypadku, hmm, taka pomylka nie ma miejsca:),
    ja uwazam jak sie ewenty zaczynaja, czekam kilka minut na rozpaczecie w razie wypadku,
    bo jednak sie zdarzaja, ale tym razem, hmm, przemeblowanie pol wymaga nie tylko czasu, ale rowniez stracona pasza dla zwierzat, czasami dopalacze, i realny czas:sleepy:, jak wiekszosc pracuje,
    taka pomylka wymaga jednak "zdrowej rekompensaty", ale to tylko moje zdanie:sleepy:,
    w moim przypadku, poczytalam poradnik dopiero wieczorem, real nie pozwolil wczesniej, to juz poukladalam wszystko jak
    Pozdrawiam, i powodzenia w wypadajkach;)

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2020
    margaretazet i Renia1920 lubią to.
  14. adajko

adajko Czeladnik forum

Mam wrażenie, że nie ze wszystkich zagród/warsztatów i drzew lecą wypadajki - czy można gdzieś znaleźć listę, które warto stawiać w takich przypadkach, a które nie? Czy to zależy do eventu?

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie 133 skrzynie,58 akumulatorów.

magdusia668 lubi to.
  16. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

100 skrzyń ,58 akumulatorów

magdusia668 lubi to.
  17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

adajko, nie ma czegoś takiego. Jeśli wypadajki mają wypadać np. z drzew, to będą wypadać ze wszystkich, z tym że im dłuższy wyjściowy czas wzrostu takiego przykładowego drzewa, tym większa szansa na wypadajkę.

18. Kloni17

Kloni17 Książę forum

49 akumulatorów i tylko 70 skrzynek chyba troszkę słabo jak na początek ale nadrobimy

kalinamala lubi to.
  19. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

żółte koty 100%, jak zawsze ;) drzewa 12h to u mnie słabizna

magdusia668 i kalinamala lubią to.
  20. kamilcia83

kamilcia83 Okazjonalny autor

u mnie 110 koszyków i 32 akumulatory :)

magdusia668 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.