Opinie Wielkie BUM

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Odpuszczam z prostego powodu nie chce mi się robić demolki. Widzę, że większość graczy walczy o Kostery ale prędzej czy później i tak będą gdzieś do zdobycia. Powodzenia walcząco-grającym. Odmeldowuję się 8)

magdusia668, magdalena oraz AngelGina lubią to.
  2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Otóż to, dla tych Koster powalczę :D wolę je mieć prędzej, niż później ;) skoro jest taka możliwość... jeszcze nie wiadomo, czy wysieję tyle zielska :D

anna0089, magdusia668 oraz Cardamon lubią to.
  3. magros

magros Nadzorca forum

Witam walcze tez dla koster a detanatorow mam 6 jeszcze 4 i koniec gorzej z roslinkami

4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

akumulatorów mam nawet z lekkim nadmiarem. Pudełek-skrzynek brakuje na potrzebne jeszcze 4 wybuchy. Roślinki skończę siać dzisiaj (+1 i 100%; SN wczoraj) i wracam do groszku i czerwonej bazylii

5. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

coś tam sieję , nie wiem ile wypadło czego bo mnie grypa dobiła >:( ale ile dam radę to zrobię ... oczywiście koło nie współpracuje :(

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Mam 63 akumulatory (i 360 skrzyń). Zgodnie z planem akumulatory zbieram tylko z menażerii przeniesionych z leśnej polany, drzew magicznych i od Sąsiadów:inlove: W menażeriach szynszyle i mrówki zbierane 3 razy na dobę, wypadalność 100%. Prosta matematyka mówi, że nawet jeśli Sąsiedzi z jakiegoś tam powodu przestaną przesyłać wypadajki, moje dwie menażerie i 6 drzew magicznych pozwolą na skompletowanie akumulatorów w poniedziałek, czyli wtedy, kiedy planuję skończyć z zielskiem. Mi pasuje:) Na bonusy nie poluję, a same z siebie póki co na kole się nie pokazują...

7. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Detonatorów 10 czyli w sam raz. Teraz na spokojnie sianie roślinek i do celu, czyli do zamknięcia eventu.

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek
    Detonatorów 6 , jeszcze 4 do zrobienia .
    W deszczowym mieszanka drzew 20 godz. , na dzikiej gęsi królują .
    Roślina pomału rośnie z wodą i nawozem zwykłym .
    Koło nie pomaga , więc trochę to potrwa .
    Miłego dnia wszystkim życzę .

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

U mnie równo.
    Po ~160 wylotek, i po ~2.000 badyla.

10. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Ten kto zdecyduje się na grę powinien poszukać własnej drogi do osiągania celu
    właściwą dla jego farmy .

A z kołem należy się zaprzyjaźnić , można czasami warknąć :mad:

ale bez przesady.
    Pozdrawiam, uważajcie na palce przy odpalaniu detonatorów.;)

11. zuchmistrz

zuchmistrz Czeladnik forum

Hej, może już o tym było, ale dlaczego z małego pola zbieram tylko 3 roślinki? Chutn. jabłkowo-marchwiowy daje tylko +1 plonów, a nie jak do tej pory +2. Czy to tylko u mnie tak działa?

12. BA_Marion

Sprawdź proszę, czy faktycznie masz w slocie CMJ. Może to dżem z dyni?
    Klej biodegradowalny to produkt z fabryki dla kameleonów → Laboratorium kleju. Klej można również kupić na targu.

magdusia668 lubi to.
  13. zuchmistrz

zuchmistrz Czeladnik forum

Właśnie nie, miałam CMJ, który dawał +1. Usunęłam go i wstawiłam nowy chutney, i działa dobrze. Ale z tym poprzednim zbierałam plony nie sprawdzając :-(.

14. Beciakbu

Beciakbu Okazjonalny autor

dzieki zdazylam znalesc :) moj blad

BA_Marion lubi to.
  15. BA_Marion

zuchmistrz, nigdy nie spotkałam się z tym, żeby CMJ dawał +1 roślinę, zamiast+2. Sprawdzić z czego faktycznie korzystałaś może tylko Pomoc techniczna. Link znajdziesz pod ramka gry.

16. klonek68

klonek68 Generał forum

A ja uzupełniam braki w inwentarzu..xD wystawiam te zwierzaki których mam najmniej w stodole,,,;)dwa w jednym akumulatory lecą/ zrobione 5 szt detonatorów/ a i braki uzupełnię xDxDxD

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Bo to pewnie nie był chutney tylko dżem z dyni
    Mnie kilka razy zdarzało się pomylić.

olgs3, AngelGina oraz magdusia668 lubią to.
  18. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam. Zawitałam i ja tu, bo dawno mnie nie byłoo_Ood jakiegoś czasu(kiedyś też był błąd w poradniku) nie wchodzę równo z dzwonkiem 14.00 na farmę,czekam zawsze z 15 min i wchodzę dopiero.Poradnik poczytałam dzień wcześniej,ale tak na szybko hehe bo mi się nie chce,wiem natomiast że muszę i tak poczytać jeszcze raz wieczorem żeby mieć rozeznanie z sianiem itd,ale też czytam co na dole napisane, co poprawione.Tak jakoś się nauczyłam.O wypadajkach to już dawno się wypowiadałam,ale tak jakby się poprawiło,co prawda w dwa dni nie kończę eventu,ale muszę ?? chyba nie. A co teraz wystawiam ?? drzewa których owoce potrzebuję(nie ważne ile rosną) zagrody to samo,takie co zbiorę dwa razy na dzień ,a na noc dłuższe żebym mogła się spokojnie wyspać.Ot cała filozofia.Wniosek .... ja kieruje farmą nie farma mną,a event i tak zrobię.Życzę fajnego wieczorka

Ostatnie edytowanie: 6 marca 2020
  19. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

czy jakies wiejskie plotki informuja cos o kodzie za błedy w tym evencie

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O plotkach to nie słyszałam, ale kurki z wylotkami są odkręcone na maksa,
    więc może to jest właśnie taka cicha rekompensata.:pxD
    Ja szybko nie biegam, po kilka wypadajek z jednej zagrody nie dostaję, ale po dobie ewentu mam już komplecik akumulatorów, a za pól godziny powinnam mieć wszystkie skrzynki.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.