Opinie Wielkie łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abawe

abawe Młodszy ekspert

bardzo dziekuje

hiacynta lubi to.
  2. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Pnącze zdobyte przed BB ;DD Eventówkę sieję dalej, może uda się dobić do 2 piccolo :D Mój rekord czasowy to plansza znajdź jak najwięcej w 62 sekundy ;DD niestety poniżej 60 sek nie udało się zejść, ale i tak ładny czas moim zdaniem ;D

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

4. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Uff, jakoś między błędami się udało

Bonusów i SN poszło od groma, dyniowe uruchomiłam dwa razy, ale przy okazji trochę szarłatu na dożynki dorobiłam (122 szt. z SP było, to żal było nie wykorzystać :p).
    Niestety moja średnia to ok. 100, bo robię tylko różnice, ale tym razem poszło nawet bezboleśnie. Trochę gierek zrobiłam wczoraj, a dzisiaj prawie 200. Dalej twierdzę, że nie cierpię tej mechaniki, ale cóż poradzić, taką dają to trza brać. ;)
    Drzewka nawet nie zdążyłam wystawić i już mnie nie wpuszcza na farmę :cry:>:(

5. Niuleek

Niuleek Aktywny autor

Gratulacje :inlove:
    Ja to nawet pnącza jeszcze nie mam, bo nie mam szczęścia do logowania :cry:

6. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

No i wszystko zdechła, nie wpuszcza do gry.Nie można zebrać ani posiać.
    Brak mi słów na tę grę, a tak naprawdę to trafia mnie szlak na to wszystko.

Ostatnie edytowanie: 9 września 2023
  7. miruśka16

miruśka16 Czeladnik forum

i znowu farma leży ,kiedy to sie skończy ,kiedy ta gra zacznie działaś stabilnie ,za godzine zmienią sie plansze i znowu trzeba sie uczyc kolejnej a te co teraz ida super po 133-135 punktów a nie wiem jak pójdzie z nadchodzącą ,no i szkoda bonusów ech popracowali by nad stabilnością a nie event goni event i tony wyprzedaży ale to akurat zawsze działa

8. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

no i chciałam rozegrać moje gierki żeby nie uczyć się następnej planszy....no i co ?
    no i oczywiście się nie da...... przyznaję, że mocno frustrujące to jest

9. vannkama

vannkama Stały bywalec

Witajcie. No i co mamy? Niespodzianka xD
    503 Service Temporarily Unavailable
    Chociaż serio to już nie jest niespodzianka - to codzienność :cry:>:(:cry:

10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

gratki,
    przynajmniej masz sie czym cieszyc w obecnej sytuacji, brawo,
    ja, hmm, robie jak mozna wejsc na farme, ale zawsze cos wpadnie,
    Pozdrawiam i powodzenia jeszcze walczacym z ewentem, jak ja

11. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Jak tu zbierać wypadajki skoro wszystko leży?

12. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie zaskoczyło....zostało 37 minut do zmiany planszy, lecę coś ugrać jeszcze na tych planszach , co znam

13. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Wystawiłam jedną skrzynkę piccolo i odkryłam za florki, a tam :inlove::inlove::inlove:

dołączył do swoich 6 kolegów i będzie czekał na kolejny, wymagający event :music: Jeszcze mam 7 picolaków i dalej czekam na swojego pierwszego florenowca ze skrzynek :oops:

14. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Zdobyłam już pnącze i teraz tylko sieje do piccolo, bo na więcej nie mam szans przy moich skromnych zasobach, chociaż nie powiem chciałoby się zgarnąć wszystkie nagrody :oops: ale może kiedyś, póki co mam tylko jedno drzewko nawozowe. Zastanawia mnie fakt, czy przy takich niemal codziennych problemach z logowaniem event zostanie przedłużony?

15. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Chyba nie ma na co liczyć :p
    Powoli zaczynam ogrywanie plansz, bo później ciężko będzie zrobić całość od razu xD 40 gier już ukręconych, przed następnym zbiorem pobawię się kołem, żeby bonusy zgarnąć, odpalę te co mam w pasku i trzeba szybciutko rośliny dorobić, póki czegoś w domu do roboty nie wymyślą :cry:

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

pnącze mam:) do picolaka nie dojde za duzo brakuje ale sieje dalej :)

17. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie szukanie na planszach to jak z inflacją, raz w gór, raz w dół.
    A grafikowi, który rysował niektóre obrazki na tych planszach trzeba podać takiej samem ilości obiad, niech go szuka widelcem na talerzu.
    Z Picolo Genialny wielozawodowiec i Święto świateł.

18. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Żeby poszukać świecącego grzyba musiałam chyba z 6 razy planszę odświeżyć, bo jakoś słabo u niego z tym świeceniem xD

19. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie były dwa takie kwiatki, już nie pamiętam co to było, ale nawet lupa nie pomagała, klikałam, klikałam i nic, już myślałam, że jak nie wceluję w ten punkt widmo to nie wyjdę z tej planszy:D

20. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Koło się na mnie uwzięło, normalnie już mnie ręka boli od kręcenia a efektów brak.
    Ze zwykłych wejściówek mam +1 na 6h, przy takim bonusie nie opłaci mi się używać SN-u bo to niewiele da.
    No cóż, widocznie ktoś za mnie zdecydował ile mogę zrobić tego eventu:wuerg::cry:xD.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.