Opinie Wielkie łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

To tak nie działa ,miałam dwarazy taką sytuację że nie mogłam oddać gotowego produktu iwentowego ,ponieważ mi się gra zawieszała przez co nie dostałam pnącza , zgłosiłam i dostałam odpowiedz że to wina mojego komputera.A chwilę po już działało , więc coś tu jest przekolorowane.

2. PolakM

PolakM Komisarz forum

czy wiadomo już co dalej z grą, czy opanowano już problemy, jak długo może potrwać naprawa ?

hiacynta i dantic3 lubią to.
  3. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Ma ktoś może rozpisane te mapki z eventu żeby się ich nauczyc ? :D

hiacynta i dantic3 lubią to.
  4. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Jak na razie wszystko śmiga , koguty pieją a kury gdakają;)

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

post 15 zawiera cały opis

6. apulisia72

apulisia72 Okazjonalny autor

7. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

A to ciekawe, bo u mnie żadnych problemów nie było i teraz również wszystko ok.

hiacynta, dantic3 oraz bogusiania lubią to.
  8. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mam to drzewko :) jak już udało się event skończyć, to i nerwy na źle działającą grę trochę puściły.
    Wejściówek i rośliny mi zostało, to końcówka była na luzie.:)

Pomimo, że udało mi się zdobyć wszystkie nagrody to stwierdzam, że najprzyjemniejszą częścią tego eventu jest sianie.xD
    Szukanie na planszach brrr. . .

= = = = =
    Powodzenia w robieniu eventu, bo wielu graczy deklarowało, że od jutra zaczynają szukanie tego co "pochowały szopy".;)

10. saktura

saktura Mieszkaniec forum

Po 47 grach mówię pass, bo już mi się pierniczy w oczach. 48 gier zostawiam sobie na jutro. Średnia 134,44 imponująca jak na mnie ślepaka. Przez dzisiejsze zawirowania z wejściem na farmę niestety plan z bonusami % nie do końca zrealizowany (nie będę czekać w nocy na zbiór). Na niedzielę zostawię dyniowy + coś jeszcze poszukam. Czy wzmacniacz żniw rośliny specjalne zadziała? chyba tak bo opis mimozy jest roślina specjalna. Obczaimy w niedzielę ile czego mi brakuje

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

+1/8h?
    Zadziała.

12. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Rozegranych gierek 81, mimoza wysiana i wystarczy do końca lewej strony, jeszcze tylko 400 sadzy i 2 skrzyneczki Piccolo będą zdobyte. Na 3 polach posiana trzcina, powinno styknąć. Od jutra trenuję wytrzeszcz oczu i pamięci po prawej stronie, oby do kolejnej skrzyneczki, może się uda. Dalej tryb - dostrzeż 10 różnic - niby jedne i te same plansze, migiem znajdę 8,9 - a 10 rzecz schowana na amen i nie da się znaleźć. Najgorsza zimowa farma wrrrr :(

13. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

[​IMG] Ze skrzyneczek Bajkowe źródło i Bukiet kwiatów,szału nie ma przy takiej trudności eventu.:(

14. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Hejo :) zaczynam rozgrywać 53 gry po pnącze i wpadka, mógłby mi ktoś wkleić zimową wersję piekarni? Na forum znalazłam tylko zwykła piekarnię :(

15. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Też się na to nabrałąm,bo jest pare różnic,ale niewielkich w sumie. Da się to opanowac szybko. Dasz radę,po kilkukrotnym odswiezeniu mozna zapamietac gdzie co jest :)

16. freska_kreska

jak mi się trafiły 4 nowe w jednym rozdaniu to się zdziwiłam ;DD poklikałam na węgierskiej, może jakoś to będzie :p

Edit. Plansze obcykane, teraz zdążyć przed zmianą ;D
    Edit 2. Połowa za mną, 135 wpada już regularnie, więc jedynie poślizg punktowy na starcie był :D

Ostatnie edytowanie: 9 września 2023
  17. abawe

abawe Młodszy ekspert

Czy jest gdzieś podpowiedź do ogródka alchemika?

hiacynta lubi to.
  18. czenia

czenia Młodszy ekspert

a można wiedzieć gdzie są te plansze wrzucone bo nie mogę znależć

hiacynta i bogusiak80 lubią to.
  19. freska_kreska

Na pierwszej stronie wątku jest najwięcej wrzuconych

hiacynta, bogusiania oraz aleksandra lubią to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Więcej plansz znajdziesz tutaj: KLIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.