Opinie Wielkie łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Rozbawiłeś mnie tym stwierdzeniem xDxD

2. vannkama

vannkama Stały bywalec

Chyba w sferze marzeń..... :p rekompensata oczywiście ;););)

3. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Przesiadłąm się na lapka z kompa. W lapku brak myszki,mały ekran, cudem się na forum dostałam. Tutaj mam chrome,tam gram na firefox. Ciemno to na razie widzę. Gry mi zliczało ale bez odswiezania strony ani rusz. A potem cyrki jak wchodziłam w wydarzenie: albo brak możliwosci rozegrania gierki,albo sie okazywało że mi gre odswiezylo i zostalo mi 70% czasu. Moim zdaniem nie warto sie teraz za to brac. Zbierac i siac można- trzeba to wykorzystac.

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

I znowu problemy techniczne...od pol godziny nie moge się przedostać z wyspy na farmę.-.-

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

oki-na niderlandzkim włączyła farmę-wszystko gra,nawet Alpy...przeloguję się na polski...

6. vannkama

vannkama Stały bywalec

Wygrałaś na loterii. Ja mogę wejść tylko na leśną polanę i kryształowe wodospady

7. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Chyba nie bardzo :D Wszystko leci na łeb na szyję : w tej chwili mogę wejśc tylko na główną. Inne pola są niedostepne. Skusiłam się na event po jakiś dwóch mcach laby. I mam za swoje. Trzeba było lezeć dalej na hamaczku i fortune na nawozie zbijać ;P

8. vannkama

vannkama Stały bywalec

Jestem na niemieckiej. Wszystko chodzi. Przynajmniej na razie xD

9. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Pytacie jak zalogować się na lokalizacji niemieckiej/ lub innej/ ja włączam VPN i zmieniam lokalizację z polskiej na np.Berlin niemcy i gra działa poprawnie. Jak nie miałem VPN to logowałem się na stronie głównej gry zmieniając kraj logowania/ górny prawy róg strony głównej/ Pozdrawiam

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

no niby działa na polskiej już...

11. klonek68

klonek68 Hrabia forum

U mnie też działa na polskiej lokalizacjixD jak na tą chwile;)

12. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Kiedy gracze wyjdą z gry,pozostanie niewielka ilość zapaleńców i serwer złapie oddech.Obserwuję te niby ataki i zawsze są wtedy kiedy wracamy z pracy ,szkoły i chcemy trochę odpocząć odpalamy grę i atakujemy serwer. BP musi zainwestować w porządny serwer i niestety gracze w tym nie pomogą,im gorzej gra działa tym zakupy znikome.Robi się błędne koło.Pewnie dostanę ochrzan ale nie wierzę w te DDosy,wina jest po stronie BP i ich marnego serwera ,mam na myśli jest za słaby na tak rozbudowaną grę.W realu w pracy miałam to samo nawrzucali co się tylko dało i jakie było zdziwienie,że serwer padł.Reanimacja i przenoszenie wszystkiego na zapasowy było długie i uciążliwe.Trzeba było zainwestować w nowy.Tak kończy się się zabawa w oszczędzanie.

13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ma być tanio 8) A jak jest tanio to zazwyczaj nie jest dobrze:p

14. Dziadek_Maczek

Dziadek_Maczek Okazjonalny autor

Dlatego ja jeszcze tu siedzę. W sumie to nie robię żadnych iwentów, tylko piszę ciągle do PT, że nie mogę się zalogować i oni dopisują mi do konta badyle, wylotki, wszelkiej maści bonusy i nawet mam już swoje prywatne koło do kręcenia na głównej, na którym nie ma innych wygranych jak tylko 200% i czasami 100%, oczywiście za darmochę. ;)
    Żeby nie było, to w iwencie idzie mi tak jak firma chce żeby mi szło, bo trudno jest coś konkretnego samemu zaplanować. Dzisiaj zaplanowali, że mam wolne. -.-

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Przychylam się do tej opinii.
    Piątkowe popołudnie, paraleraksaxD, więcej graczy chciało wejść na farmę i serwer zdechł.:(
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Uff, zebrałem.
    Badyl w komplecie, teraz "tylko" wylotki (2.700o_O). :)
    Badyl na 90 gier + 11 = 101.
    Do XXL brakuje 12.331.
    Nie wiem jaką mam średnią (134,?), ale teraz mogę zjechać do 122. :D

16. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Wszystkie te ostatnie przerwy w grze były bardzo irytujące...
    Ale ta dzisiejsza przerwa jakoś jeszcze bardziej mnie zdenerwowała... -.-

Aktualnego eventu miałem w ogóle nie robić. Ale potem pomyślałem, że pnącze jednak by się przydało. Bo jak w końcu uda się nazbierać 5 opryskiwaczy, to taki bonus +1 do zwierząt bardzo by się przydał...
    2 dni temu tylko zrobiłem rozsiew roślin i dziś po zbiorze itemów chciałem wysiać cały badyl.
    A tu nawet itemów nie było jak zebrać.
    -.-
    Zupełnie odeszła mi ochota na rozpoczynanie eventu. Dobrze, że nie zdążyłem użyć dyniowych, bo wtedy mój nerw nie mieściłby się w normy tutejszego forum.
    ;)8)
    ...

17. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ubawiłam się setnie ( mimo , że do smiechu mi nie było ) czytając Wasze posty xD Ale żeby nie bylo: zgadzam sie z tymi opiniami.
    Pnacze jest, brakuje mi 8 gier do picollo. Na razie średnia nieco powyżej 132. Na dzisiaj chyba juz dam sobie spokój ;) Natłukłam 87 mini gier , jestem ślepa na ten moment 8)

Ostatnie edytowanie: 8 września 2023
  18. incasent

incasent Ambasador forum

Koniec:

Ostatnie kilkanaście gier rozegrałem w trybie "znajdź 10" Miałem zapas punktowy, to już się nie mordowałem...
    Piąte drzewko, w szlachetnej wersji XXL ląduję do kolekcji :)
    ------
    Powodzenia dla wszystkich i przede wszystkim płynnej gry życzę :)

19. .elom.

.elom. Ekspert forum

Ale dobre ,Ja też spróbuję ale tylko na chwilę bo jednak wolałbym sobie pograć , tyle tylko że pt działa po 3 dobach,tam wyznają zasadę- czy się stoi, czy się leży- 30000 ojro się należy.

hiacynta, dantic3 oraz GreenHills lubią to.
  20. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Miałam złapać nerwa - a nawet powinnam, ale po przeczytaniu powyższego.. mam tak xDxDxDxDxD:cry::cry:
    a te łzy to tylko i wyłącznie ze śmiechu xD
    Też zacznę pisać do PT i nich mi dopisują co trzeba
    I takie prywatne - tylko i wyłącznie procentowe - koło też niech mi na głównej zainstalują ci nasi ,, olimpijscy spece,, :music:ostatecznie od czasu do czasu +1 i kombajn też w nagrodach mogą być.:p
    ------------------------------
    A tak całkiem poważnie to udało mi się dziś zrobić 80 plansz ( większość w godzinach przed i południowychi) i tylko raz się zwiesiło - po upływie tych 90 sekund - jednego przedmiotu nie zdążyłam kliknąć więc powinnam mieć 134 punkty a tymczasem trzeba było kompa zresetować i ... wiadomo , klikanie od nowa i czas skrócony na 70 sek. -.-
    Teraz gra też łapie zawiechy , więc z kolejnymi planszami do jutra się wstrzymam - zresztą brak wylotek , choć badylka w stodole na ponad 60 narzędzi
    i jeszcze na kolejne 60 wysiać by mi się zdało jeśli chcę do tego nawozowca dojść - właściwie to nawet nie zamierzałam , no ale Mietka koniecznie chce
    nie mając na względzie, że to już... nie ta ręka i oczy już nie te :p chociaż średnia z tych 80 całkiem całkiem bo 132,3...
    Nowa plansza okazała się bardzo ,,przyjazna,, i bez ćwiczenia szybko ją opanowałam - nawet lepiej na niej się klika w te małe przedmioty niż w Piekarni Piekarskiego w o wiele większe - tam mi niektórych rzeczy nie łapie za pierwszym kliknięciem .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.