Opinie Wielkie łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

tam tez farma nie łazi :oops:

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

teraz,to już nawet mnie nie rusza-bonusy + 100,+200,3 x +1 z koła i reszta sn mam na polach-proszę o drzewko w rekompensacie a przynajmniej na wysokości 15 tysi..:pxD:cry:xD
    edit-zapomniałam + 2 dyniowe jeszcze...

3. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam
    Przyszłam trochę pomarudzić. Młyn nie działa i jak już się tam dostaniesz to nie zakręcisz i nie wyjdziesz. Do slotu nic nie można dać a potrzebuję. Chciałam trochę poszukać a tu taka klapa. Nawet nie namielisz paszy. Nie dość że nie cierpię tego eventu to jeszcze problem. Zastanawiam się czy warto się denerwować z powodu gry, która kiedyś była przyjemną rozrywką. Odkąd zmienił się właściciel są same problemy.
    Ciekawe jakie robale teraz ich atakują

4. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie ruszyło nawet gierki da się robić i zapisuje.

5. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

wpusciło mnie ale co z tego nic nie idzie zrobić wazne ze kwiatuszek sie kręci

6. lolek55

lolek55 Hrabia forum

u mnie pół farmy działa, do kitu.

Baha też nie działa.

7. danagk70

danagk70 Czeladnik forum

8. gosiagosia60

9. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

Dołączam się do twojej prośby,chyba mam dość ,dziwi mnie to ze jak lepszy event to się cuda dzieją.zmarnowane wszystkie bonusy.

10. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Jakimś cudem się zalogowałem, zebrałem, posiałem i padło wszystko. Po 20 przelogowaniach udało się ponownie i pola puste... posiać się nie da, kombajn nie działa, a tu bonusy lecą...:cry:

11. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Witam , naprawdę lubię tę grę ale już czasem nerwy puszczają .Dobrze że nie włączyłam dopalaczy , a takie miałam ambitne plany dojść do celu .

12. gosiagosia60

poczekaj,nic nie rób na razie...

13. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Skończyłam mini grę, plansza pusta,pokazuje zapas czasowy i info,że wszystko znalazlam i... zwiecha:żadnej listy nagród,nic.

14. danagk70

danagk70 Czeladnik forum

mam bonus 100 % i co

15. vannkama

vannkama Stały bywalec

No i to byłoby na tyle -.-. 100 i 200% w slocie. Opryskiwacz na zagrody do hodowlanego. Płakać :cry:czy śmiać się xDoto jest pytanie ;) Już nawet nie dam rady się wkurzać. Może zaczniemy obstawiać kiedy gra zacznie działać ;)

16. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

No widzisz ja mam 2x200% i odpalone Dyniowe, powinienem teraz zbierać z pół po 19 sztuk a tu nic nie mogę zebrać. Znając BP dadzą ochłapy na rekompensaty które nie będą współmierne ze stratami.

17. pszczola78

pszczola78 Czeladnik forum

Wszyscy zgłaszają problemy z grą, a moderatorzy oraz góra i tak nie reagują. Masakra jakaś. Wszystkim uciekają bonusy, czas na grę a w zamian za to i tak nic się nie otrzymuje jako rekompensata.

18. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja pasuję na tą chwilę, nie chcę tracić mini gier. Trudno. Dobrze,że najbardziej wypasione bonusy już skończyły działać. Siądę do tego poznym wieczorem. Noca najłatwiej mogę się skupić .

19. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

nie wiem jak wrzucić skrima , ale wam napiszę dwa narzędzia dedektywa u mnie robią się 1193046 godzin:D

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mam jeszcze jeden zbiór mimozy.
    Odpalone dopalcze - zbiór 16.500
    Jak to mi przeleci, to będę w plecy 15.000 badyla.
    Całe szczęście, że BP indywidualnie przyzwoicie rekompensuje podobne starty.8)
    xD:cry:xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.