Opinie Wielkie łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Bry :)

Roślinka wysiana, jakieś 3/4 wypadalców też już jest. Teraz "tylko" w gierki grać...:wuerg:xD

2. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Sama nie wiem jak to się stało, ale pnącze też odpaliłam. Lewą stronę uda mi się zrobić o prawej mogę tylko pomarzyć. Słabiutka średnia, brak refleksu i od klikania ręka mi odmawia posłuszeństwa. Co zrobić starszaki tak już mają. Przed północą mam jeszcze jeden zbiór. Jutro dalej do roboty.
    Gratuluję tym co skończyli i kibicuję tym co się jeszcze męczą.

3. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Na dzisiaj koniec, przeszukałam w sumie 51 plansz, średnia 115- jutro spadnie przy zaczynaniu nowej planszy, do pnącza już tylko 2 kroki :)
    Plan minimum- cała lewa strona, do 2 Piccolo :), prawa- nawet nie liczę, tak dużo gier wykonać, to mistrzostwo nie dla mnie, więc ile uda mi się zrobić, tyle będzie :) w tej chwili z prawej strony mam zaliczone 66 zadań.

4. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

[​IMG] Dzisiaj skończę lewą stronę.Prawa strona nie dla mnie przy moich zdolnościach 95 pkt to max.musiałabym wysiać jeszcze 70000 roślin,aż tak zdeterminowana nie jestem.

5. eweliaB07

eweliaB07 Aktywny autor

Udało się:D baobab jest mój:inlove: pierwszy event w tak krótkim czasie.Walczącym życzę udanych łowów! Da się!

6. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja dopiero sieję badyla;wykorzystuję to co dało koło ... Na razie mam 64 narzędzia, badyla 37782. Ma ktoś linka z planszami do nauki? Bo tak myślę,że może czas już zacząć szukać ;)

7. abask

abask Komandor forum

Ja gram w znajdź 10 i czasami mam tylko 6 albo 7 ale ważne byle by zadania odhaczyć. Żałuję, że zaczęłam bo oczy mi wypadają a raczej jedno "Czynne"

8. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

U mnie to samo,aż się boję zaczynać ;) Nasiałąm jak głupia a teraz się zastanawiam czy warto walczyc o całość. Ot,całe moje zdecydowanie ;) Na razie kończę kolejną część hodowlanego, potem przesiadam się na inny sprzęt ( większy ekran) i liczę na to,że jakoś się uda ;)

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Lewizna załatwiona.:p;)

Nic się nie zmieniło.:(
    Dalej blokują licznik gier, po zakończeniu lewej strony.
    Bez zapisywania na kartce nie da się wyliczyć średniej i dokładnie obliczyć ile brakuje zielska i wylotek.
    W "kościach" nie ma z tym problemu, dlaczego tutaj nie można być na bieżąco?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja skończyłam lewą wczoraj i średnia tak jak zawsze u mnie czyli 95 z maleńkim haczykiem i niczego więcej się nie spodziewałam :sleepy:

95.png

Ale Piccolo chyba najgorsze z możliwych :cry:

picc.png

Od razu ten kumpel razem z kijkiem poleciał do paska -.-

11. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

U mnie ostatnio też takie nie trafione prezenty się trafiły mam nadzieję że teraz będzie lepiej mam 90 gier do rozegrania ale teraz jestem w pracy do 19 zanim wrócę to 21 bedzie

Ostatnie edytowanie: 8 września 2023
  12. abask

abask Komandor forum

Ja bym chciała tylko pnącze skoro już zaczęłam ale z roslinkami też kiepsko. Na kole wykręciłam na 40 imprezowych 12 x gwiazdki, TPD kompletnie mi zbędne... Bonusy mnie omijają.... Nawet jakoś nie mam chęci grać.

13. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

zrobiłam właśnie przed chwilą 35 gierek, nie jest tak źle...tylko sporo czasu trzeba na wszystkie, średnia do tej pory to 131,86....zmarnowałam jedna grę na początku - F5 nie zaskoczyło :oops:

póki co mam jeszcze 140 narzędzi gotowych i zielsko cały czas rośnie....mam nadzieję, że zdążę z całością

14. abask

abask Komandor forum

U mnie średnia 86 więc marnie i na prawą stronę nawet nie patrzę. O, qrczaki. Jak w życiu :)

15. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Dla mnie wczoraj było koło bardzo łaskawe: 3x +1 i 1x +200% więc nadgoniłam z eventówką. Poszło okolo 50 imprezowych. Ale zbiory były imponujące ;) W slotach tez same dobre rzeczy siedzą, tyle że przeraża mnie ilość mini gier. Wiem,że im dłużej zwlekam tym będzie trudniej,ale jakoś się zebrac nie mogę.

16. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

zawsze gram tak samo, to mi wystarcza, latwiej szukac w dziesiatkach,
    do pnacza coraz blizej, i to sie liczy,
    moze uda mi sie dotrzec do picolaczkow,
    Powodzenia

Ostatnie edytowanie: 8 września 2023
  17. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Pnącze jestxD a co jeszcze wypadnie to już dodatek na + , moja średnia to +95 więc szkoda fatygi na prawą stronę;)

18. abask

abask Komandor forum

Tobie także :)
    Mam 50 zadań z lewej strony zrobione. Oby do końca :)

19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A jednak skusiłam się na nową planszę targ szarotek
    potrzebowałam 13 lekcji by zdawać na 135 ;)xD ( pierwsze pięć to tak na 70 punktów )

ogólnie plansza targ szarotek nie taka zła
    nawet lepiej mi się szuka niż na farmie

średnia 131

ano gdyby się chciało więcej poćwiczyć F5 wynik byłby celujący
    ale j ze jest to zbyt męczące nużące i zniechęcające
    przećwiczyłam na tyle by oswoić się z nazwami

jeszcze jeden zbiór mimozy z bonusem i machnę coś pod wylotki
    potrzeba 2500 sadzy
    na spokojnie naskrobię ;)xD byle zdążyć przed zmianą plansz - laboratorium nie chce mi się uczyć :oops::sleepy:xD

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Początek eventu był z opóźnieniem, bo akurat to był dzień powrotu z wypadu w góry. Teraz już mogę powiedzieć, że mam z górki.
    Drzewko z nakładką najpóźniej jutro zdobędę.:)
    Jedną planszę opanowałam na 135, a pozostałe szukałam 10 do czasu opanowania na maksa - no i jadę.;):p
    Musiałam tylko pamiętać o zmianach trybu szukania.
    Roślinę w razie "W" mam wysianą, a na wypadajki sieję arbuz sześcienny, z dopalaczami rośnie mniej niż 8 godz. a wypada ok. 180 sadzy z łąki.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.