Opinie Wielkie łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. incasent

incasent Ambasador forum

Ale zobacz, ile Ci się lup udało nazbierać ;]
    --------
    Nie zniechęcaj sie. Rób eventy, zdobywaj różne dobra i zasoby.
    Półtora roku temu byłbym pewnie na podobnym etapie co Ty, jeśli nie na gorszym.
    Każde drzewko nawozowe, każde nowe pnącze, każda uszlachetniona roślinka przybliży Cię do celu. Celu, jaki sobie wyznaczysz :)

2. Niuleek

Niuleek Aktywny autor

Zazwyczaj udaje mi się ukończyć eventy, jednak jest to wyzwanie. Nie mam szczęścia do dyniowych czy bonusów. Jedyne co mam to CMJ xD
    Nie zniechęcam się, ale bardzo bym chciała mieć choć jedno drzewko z nawozem :)

3. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Jakieś porady dla początkującego jak robic takie eventy?

4. incasent

incasent Ambasador forum

Ja o moje pierwsze drzewko nawozowe walczyłem ponad 7 miesięcy....
    A tak naprawdę to 10 lat i 7 miesięcy xD
    I zrozumiałem, że te wszystkie "lajtowe" eventy muszę robić na piechotkę, a całe zasoby [ Super nawóz, Nawóz Zosi, itd ] muszę chomikować na takie eventy jak ten właśnie...
    No i frajda byłe wielka, jak udało mi się zrobić pierwszy!
    Potem drugi i kolejny.
    Ja to i tak cienki Bolek. Jak mi się uda [nie widzę innej opcji] - to będzie dopiero piąte moje drzewko nawozowe. Więc nie mam dylematu robić/nie robić....
    -----------
    Który masz poziom? Bo te drzewka są jeszcze do zdobycia w misjach w spółdzielni, ale dopiero powyżej 200-ego poziomu.
    Nie pamiętam dokładnie, coś powyżej 205-ego ... tylko tam też tych roślin do oddania jest bezmiar...

5. jajki

jajki Okazjonalny autor

Tak masz rację że z tymi nagrodami "przechodzą samych siebie",to tak jak z ogarami nie ma z nimi misji, w pasku cały czas stoją.
    A nowości nie uświadczysz. Gdyby takie nagrody były wielu farmerów włączyło by się do walki.

6. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

U mnie dzisiaj na kliencie też nie ładuje gry, przeszłam na przeglądarkę i jakoś działa.
    Ukręciłam dopiero 4 narzędzia, ciężko mi zabrać się za plansze ;) a dobrze by było robić je na bieżąco.

Ostatnie edytowanie: 6 września 2023
  7. Niuleek

Niuleek Aktywny autor

Dopiero 162 lvl. W samym sierpniu udało mi się przeskoczyć z 102 lvl do 162 lvl, więc nie idzie mi tak wolno. Kiedyś grałam, ale to było w 2011 i tego konta już nie ma.
    Teraz czuję większą presję, żeby osiągnąć poziom 200+ haha

8. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Jak tak szybko nabić poziom ?

9. incasent

incasent Ambasador forum

To już szybko zleci :)
    Ten event jest wyjątkowo wymagający i ograniczony czasowo, ale z misjami w spółdzielni szybko się uporasz :)
    Trzymam kciuki!

10. Niuleek

Niuleek Aktywny autor

Pnącza i itemy w ogrodzie ozdobnym. Mam bardzo dużo itemów z koła z bonusami %PD.
    Oprócz tego robię każdy sezon :)

Dziękuję! :inlove: I również dziękuję za wszelkie rady!

11. szary_ludzik

szary_ludzik Stary wyjadacz

Aby do pnącza. Taka gałązka to przysmak dla osób, które nie mają zwierzaków, a u mnie pustka.
    Wiecznie wszystkiego brakuje.
    Znowu zbyt wysokie wymagania na super drzewo.
    A w których misjach w spółdzielni jest?
    Jakoś namierzyć nie mogę.
    Gdyby mieć pewność, że gra będzie działać, to było by inaczej, a tak...
    Następnym razem.

12. grania.

grania. Analityk forum

A mi na kliencie najlepiej śmiga

na początek posieję na spokojnie, zobaczę jak gierka śmiga, jak będzie trzeba po kilka razy klikać, żeby zaliczyło to nie ma szans na prawą stronę, więc nie będę siała do bólu. Jak będzie OK to w sobotę/niedzielę wysieje. Tylko pytanie, czy zdążę rozegrać, ostatnio zostało mi chyba 40 nierozegranych gierek. chyba mam nadzieję, że będzie zacinało, wtedy ze spokojnym sumieniem zrezygnuję z prawej strony xDxDxD

Ostatnie edytowanie: 7 września 2023
  13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Tak tylko se palnęłam
    słowa mają moc
    dobrze że splunęłam gra szybko ruszyła ;)

Start eventu
    szarłat 560 sadzy

losowość weryfikuje Nasze zamierzenia [​IMG]

14. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Jest gorzej niż myślałam, wczoraj wykonałam 3 gry w "znajdź jak najwięcej" każda po około 25 pkt. :oops:, zmieniłam na "znajdź 10" i dwie gierki tylko po 85 pkt. nawet w jednej wykorzystałam lupę na znalezienie harfy, wszystko pozapominałam.
    Nową planszę próbowałam w tych najwięcej przedmiotów i poległam na pudełku z frykadelkami- do teraz patrząc na planszę nie wiem gdzie to jest :eek:, może na fontannie, koło starego radia, podobne do pączków :p oczywiście z innymi przedmiotami też się "motałam" ;)

Chyba już wiem, gdzie te frykadelki, chyba w lodówce ;), weszłam na tę stronę do ćwiczeń, ale pomimo przetłumaczenia, to plansze są po węgiersku i ciężko się zorientować, jakich przedmiotów szukać.

Ostatnie edytowanie: 7 września 2023
  15. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Z Piccolo wyszedł:) cylinder i kwiatowe melodie :) jestem zadowolona :D

Miłego dnia i powodzenia w robieniu eventu :)

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

U mnie z picolaków wykluł się Tańczący i Parasolka
    Jednak dalej sieję a nóż widelec się uda drzewko zdobyć :p

17. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

"Jak ja nie lubię tych myszy" Nie zdobędę więcej jak 95 pkt.raz tylko trafiłam 105.Poza tym może ktoś by się postarał aby nie trzeba było klikać jednej rzeczy 2-3 razy.Co z tego ,że znajduję jak nie zalicza a czas ucieka.Robię znajdź 10 przedmiotów.Gratulacje dla sprinterów.Wszystkim pozostałym męczącym się z poszukiwaniem sokolego wzroku.;):D

18. renia111979

renia111979 Moguł forum

witam wszystkich
    sieje sobie, klasycznie koło nie poszczęściło, na razie na lewą stronę mam, na prawą nie bardzo się porywam. Plan nazbierać a jutro uskutecznić szukanie
    Gratuluje tym co mają już z głowy i tempa. Dyniowych nie posiadam, 200% do stodoły ze skrzyneczek w slot może z raz dostałam, więc trzeba męczyć się na piechotę.

19. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Misja: Niezłe groszki - Wielkie Drzewo Zosi
    Pracowite motyle - Super Wielkie Drzewo
    Ogrodnik z zamiłowania - Wielkie Turbo Drzewo
    Wszystkie te drzewa, to podstawy.
    Te Wielkie Łowy , to tym razem tylko do pnącza. Nie ma czasu na rozgrywanie gierek :(

20. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

pomocnik do wynajęcia....
    tanio
    (orzeszki arachidowe)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.