Opinie Wielkie łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

potem ogród, różowy pokój, wyspa i kuchnia - mam nadzieję, że się nie pomyliłam

2. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Pnącze zdobyte, jeszcze kilka gier uda się rozegrać. Ale do końca całego eventu - nie ma szans. Bo wcale nie miałam takiego zamiaru :)

3. maneszka

maneszka Forumowy żółtodziób

Litości ! Zardzewiałe śmigło w pokoju z mumią- za chwilę ześlepnę - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie i podpowie gdzie poszukiwać:cry:

WandaTab i pretorianka lubią to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

na szafce w głębi, tak w połowie wysokości, to 4 piórowe śmigło wentylatora, nie samolotowe.

WandaTab, gretag oraz pretorianka lubią to.
  5. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Lewa strona. Ostatni regał . Druga pólka od góry. To coś pomiedzy kartonami.

WandaTab i gretag lubią to.
  6. anna0089

anna0089 Książę forum

Jak zwykle rzut na taśmę.

Liczba gier była do ogarnięcia ale po spróbowaniu wszystkich opcji została - znajdź 10 szczegółów za 105 p :cry:
    Inne były za trudne dla babci :oops: a i te szczegóły przeważnie znajdowałam za 95 p , tragedia . Podziwiam farmerowiczów
    którzy z taka łatwością zdobywali 135 p :inlove: i ogarnęli te dziwne nazwy :inlove:. Powodzenia wszystkim

7. maneszka

maneszka Forumowy żółtodziób

Wielkie dzięki:inlove:

8. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Dziękuję :)

WandaTab, gretag oraz abc2016 lubią to.
  9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Gratuluję wyników.
    Pociesz się, ja zdobywam max 85, jesteś dużo lepsza :)
    Pnącze nareszcie zdobyte xD 70 gier zaliczone, o reszcie nie marzę... eventówka posiana, będzie na 2 gry i na tym koniec.

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

melduje przeciętniak,,czyli ja,,, mam pnącze,,dzięki za wsparcie BPxD-.-

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

12. ewanta

ewanta Komandor forum

ja zakończę wielkie łowy na 107 grach ze średnia trochę ponad 90- koło nie chciało współpracować , a i nagrody nie są z serii "muszę to mieć".

13. Fortuna_Burana

Fortuna_Burana Forumowy żółtodziób

Przyjemnie jest wsiąść choć do ostatniego wagonu tuż przed odjazdem pociągu.
    Pnącze było dla mnie planem maksimum i je zdobyłem. Na rozsiane poszło 105 SN i zwykły nawóz z wodą na dużych polach
    z kerststolem i białą niewinnością .
    Potem tylko siane wyłącznie z wodą i CMJ do zbioru bez żadnych bonusów . Można tylko tak skromnie
    i jeszcze być zadowolonym:) jak się zna swoje miejsce w szeregu ;).

14. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Dotarłam do 85. Chciałam do 90 ale jednak zabrakło mi systematyczności. Pnącze jest itemy są, florków trochę też się uzbierało. Nie jest źle.

Koło mnie nie lubi, od zawsze nie współpracowało ze mną (bonus albo item jest wręcz nie możliwy do wykręcenia), z wypadajkami też różnie.

WandaTab lubi to.
  15. magdorzata

magdorzata Okazjonalny autor

Prawa strona zrobiona , lewa zakończona na 115 grach. Niestety koło nie chciało mi dać żadnego bonusu i zabrakło roślin,żeby zrobić więcej gier. Średnia z gier 133 pkt.

WandaTab lubi to.
  16. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Udało się zrobić całość, ale sianie i zbieranie wypadajek praktycznie do końca. Z koła trafiło się 1 x 100% na 24h i 1x +1 na 6h, ale ze względu na real nie wykorzystane maksymalnie. Srednia z gry 130, robiłam tylko znajdź jak najwięcej przedmiotów.

WandaTab i abc2016 lubią to.
  17. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Wielkie łowy dobiegły końca, trochę za późno się zorientowałam, ze gra w 90 sek. jest dużo bardziej opłacalna i przegapiłam trochę punków. Ogólnie moja średnia to 120 punktów za grę, doszłam do 105 po lewej i 88 po prawej. Ogólnie jestem zadowolona, dużo ponad minimum, którym było pnącze.

WandaTab lubi to.
  18. kamder

kamder Hrabia forum

Tyle ewentu udało mi się zrobić bez użycia bonusów, SN oraz Supernawozu Zośki :)
    Wykorzystałem trochę wejściówek na koło, ale bonusy omijały mnie szerokim łukiem niestety :(.
    Nie wiem czy jest możliwe zrobienie ewentu w całości bez bonusów oraz zasobów w postaci SN i SNZ, ale wole zaoszczędzić moje zasoby na inną okazję 8).
    Gratuluje wszystkim, którzy mieli więcej szczęścia w zdobywaniu bonusów niż ja ;).

oset53 i WandaTab lubią to.
  19. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

U mnie podobnie bez wspomagaczy udało się zrobić tyle eventu. Koło też mnie nie lubi...gratuluję tym, którzy mają więcej szczęścia.
    Pozdrawiam :) :) :)

madzika2 lubi to.
  20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum. Dziękujemy za opinie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.