Opinie Wielkie łowy XIV

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 29 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Generalnie to oszczędna jestem, ale w realu ostatnimi czasy każda minuta na wagę złota, więc musiałam się szybko uwijać z sianiem :p
    A opryskiwacz do kolejnego kompletu w pasku zawsze się przyda;)

2. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

Czyli moje przypuszczenia były właściwe. ;)

Że jak???? o_Oo_Oo_O

A no rzeczywiście, tak to się można bawić. :)

.

3. winiulka

winiulka Ekspert forum

Event robię, bo robię. Nie zależy mi na skończeniu. Ale żeby z całej łąki drzew na leśnej nie wypadła ani jedna lupa,to jest przegięcie.
    Ale cóż, samo życie.

4. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Tak ma być wg poradnika, lecą z głównej i dzikiej.

zefirek55, grania. oraz hiacynta lubią to.
  5. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

Hello, czy mógłby ktoś z wszewiedzących farmerek i farmerów podrzucić link do tych ćwiczeń po węgiersku. Nie mogę znaleźć (na kom mlutki ekranik a oczy już nie te). dziękuję bardzo

grania. i hiacynta lubią to.
  6. grania.

grania. Analityk forum

https://helytar.farmgazdak.hu/
    ale na chromie tłumaczenia nie działa- na innych przeglądarkach nie sprawdzałam. kiedyś działało. bez tłumaczenia mało przydatne,

a w temacie lewa skończona - prawą powoli dłubię. cel kapibary. a dalej co wyjdzie

7. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

Dzięki - ja wzrokiem zapamiętuję - mi się bardzo przydaje a polskie nazwy sprawdzam na naszym forum. Do pierwszego treningu potrzeba zatem dwóch monitorów ... takie to wyzwanie. Kolejne wprawki już z pamięci staram się robić.

grania. i hiacynta lubią to.
  8. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

[Event robię, bo robię. Nie zależy mi na skończeniu. Ale żeby z całej łąki drzew na leśnej nie wypadła ani jedna lupa,to jest przegięcie
    Ale cóż, samo życie.QUOTE="

MiszkaM, post: 2657725, member: 119154"]Tak ma być wg poradnika, lecą z głównej i dzikiej.[/QUOTE]

Tak nie jest ;) z leśnej polany wypadają u mnie lupy z drzew i to wale nie nawozowych choć tyle co kot napłakał około 4 do 6 szt :cry:

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2024
    grania., bogusiania oraz hiacynta lubią to.
  9. Pryku

Pryku Baron forum

Potwierdzam... z Lesnej leca

10. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Pnącze jest...a co ponad to ,to ekstra...xDna opryskiwaczu mi nie zależy/mam5 wystawionych i 3siedzą w pasku/ale Piccolo chętnie przygarnę

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

12. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Nieprawda mają lecieć z leśnej też.

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Lecą z drzew na leśnej ale marnie lecą jak to z drzew
    bez jaśków coś koło 30 szt zbiór

zresztą lupy zawsze marnie leciały ;)

14. Pryku

Pryku Baron forum

Jak zawsze jest na to sposob i Nasi experci wiedza jaki ;p

15. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja na spokojnie po mału do przodu - oczywiście brak sadzy, ale pnącze już się zbliża więc jest lepiej niż myślałam, później ile się uda zrobię. Tym razem nie rozpaczam;)

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jednak przełożę na wtorek.
    A to dlatego, żeby grać tylko na jednym zestawie plansz.
    Wtedy będę miał badyl wysiany i nawet jak będę dosiewał w środę, to zdążę przed zmianą plansz.

17. dorro007

dorro007 Baron forum

Pnącze zgarnięte, co ponadto, to traktuję jak bonus. Lupki lecą słabo, ale większość można po dwóch powtórkach wyłapywać na pamięć, ja gram tylko "na różnice". Picolaki wystawię wszystkie naraz, po skończonym evencie. Niech będzie cała wiązka, a nie pojedyncze kijki ;)
    Pozdro!

18. halina415

halina415 Ekspert forum

U mnie z trzech cudownych skrzynek kijek pogo.tańczący z liśćmi, i drzewko florenów, z tej okazji dokupię lupek bo moje cudne oczka są już zmęczone tym szukaniem wygląda na to że skończę dzisiaj prawą stronę , wypadajki muszę dorobić kasztankiem

19. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

66 gier znajdź jak najwiecej. Prócz poczatku, wszystkie na 158 punktów - nie ćwiczyłam na boku, tylko obrazki z podpisanymi przedmiotami ogarnęłam. Gry rozegrane ciągiem, ostatnie 10 to już ciężko, myliłam wąsy z muszką ;DD Czekam co dadzą piccolo. Z sezonowego wpadły kwieciste, więc super :)

20. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Pnącze gotowe czeka na odpalenie, gram już sobie na luzie, lewą stronę skończę, gorzej będzie z prawą. Poczekam na jakiś cud;)