Opinie Wielkie łowy XIV

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 29 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. lolek55

lolek55 Hrabia forum

stan wypadajek to 392/42.
    Abask trzymaj się i zdrowia życzę.

2. bunny132

bunny132 Generał forum

już teraz pamiętam dzięki za info :)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jak to dobrze,że po tych wszystkich padach postanowiłam na luz na farmie-od początku roku chyba ze 3 eventy zrobiłam.Wchodzę tylko Frania ogarnąć i poczytać forum.Tego eventu też nie robię i życzę wesołej zabawy,jak coś w między czasie znowu pierdyknie xD(tfu,tfu przez lewe ramię):p

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Osobiście nie wpadłam na to, żeby zajrzeć na zagraniczne forum, acz przecież z kalendarza wynikało, że będą wielkie łowy, więc roślinę na polu zostawiłam (niepełnym, bo reszta itemy), choć w innym przypadku też bym nie płakała, bo to raptem 200SN i kasztanek i po ptokach.
    Już widzę, że mi nie zależy na tym evencie. Coś zrobię, ale będę na jednym polu działać, chyba że wpadną konkretne bonusy z koła w weekend (ale raczej nie wpadną, bo jest kumulacja xD).

6. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mam w sobie duzo dystansu i jak to nazwałeś luzu ale nie lubię i nie godzę się na lekceważenie. I tyle na ten temat. A ,że kiedyś było inaczej ...przypomnę Ci,że gra dopiero startowała i wszelkie niedociągnięcia były na porządku dziennym i były przez nas traktowane jak coś oczywistego- fakt. Tylko,że gra ma już ponad 10 lat i wiele się zmieniło. A wiele powinno się zmienić.
    I przypomnę Ci- gram w Farmerama PL a nie Farmerama DE

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u mnie za 40 min bedzie po evencie 8) oczywiscie lewa strona, tylko plansze sa do kitu aby nie napisać gorzej bo ciemne :cry::cry:,chyba z gierkami poczekam do niedzieli,w sumie nie spieszy mi się :p8)

8. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

event ogarnę w całości, bo opryskiwacz (będzie piąty)!!!! uwolni od konieczności odpalania pnączowych gałęzi
    i pilnowania czasu dla 1 sek. zwierza

4 piccolo też się przyda - oby!!
    drzewka, zagrody, FL i punkty sezonowe - nie pogardzę

dyniowych z piccolo nie widziałem od bardzo dawna, więc oszczędnie będzie z tymi co są
    SN jest zapas, więc spoko

9. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Wykręciłam ponad 80 wejściówek. Dostałam 2x +1 do zagród. O dziwo masa +1 do upraw i % bonusów na kole mi się pokazywała. Każdą premię pięknie strzałka mijała. Jestem wściekła.

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to lewą mam z nawiazką,teraz sieję już tylko na głównej aby wykorzystać bonusy 8)8)

zaczynam plansze w sobotę po 14 bo bedzie kolacja i szklarnia a w nich byłam dobra ;)

11. thistle20

thistle20 Baron forum

Dobra, robię event, powiedzcie (bo przeoczyłam) ile trzeba badyla nasiaćs?

grania. i hiacynta lubią to.
  12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Dużo zdrowia życzę i szybkiego powrotu do domu.

Makowiska, grania. oraz bogusiania lubią to.
  13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

O matulu jednak muszę zrobić lewą stronę, bo bez kleju do albumu się nie obejdzie :p.
    Na ślinę nie chcą się wkleić :p
    Taki fantastyczny bonus można uzyskać za czerwony album, że mimo iż nie cierpię mechaniki to "nie chcem, ale muszem"

14. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

31k rośliny wysiane, mam nadzieje, że na lewą stronę starczy. 882 sadze w magazynie, 1200 trzeba jeszcze uzbierać. Chciałabym w sobotę odpalić gry, bo 2 plansze znam :)

15. hiacynta

Jeszcze nie wiem, na razie sieję, zobaczę jak będą leciały wypadajki.

16. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Jak juz to gra ma ponad 14 lat,z hakiekm, gralam jak pola zarastaly :) Grasz w Farmerame w polskiej wersji jezykowej,a tych jest kilkadziesiat..faktycznie nie lubisz DE,mozna bylo wejsc na jakakolwiek inna wersji jezkowa:p Nie dramatyzuj..;) .Ewentu nie robie,coby bylo w temacie:)

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Miałam coś odpisać ale -eee tam:music:
    a ewent robię-jak pisałam jutro
    A gram w Farmerama.pl- z polskim forum i polskimi moderatorami.
    I jeszcze jedno. Ponad 10 lat to jest również 14,15 i nawet 90. Każda z tych liczb jest ponad 10. Miłego wieczoru

18. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Ok ktoś powie zajefajny ten opryskiwacz, to tylko przypomnę kiedyś jeśli się nie mylę w ilości były do wygrania dwa drzewka florenowe w tego typu evencie. Event mega trudny na piechotę nie dam rady, praca, lato itd a nagroda główna to tak jakby ktoś plunął mi w twarz, a ja twierdziłbym, ze deszcz pada. Niesamowite zagadkowe zagrody pełne żółci lub skrzynka neonowych zagród, a tam ósma neonowa kukułka. Starczy jak dla mnie upokorzeń w stylu ja dam wszystko, a otrzymam nawóz. W postaci TPD itd przy 800 poziomie np. Pozdro dla tych co walczą i dla tych co nie.

19. grania.

grania. Analityk forum

Robię, bo robię wszystkie, a na doddatek nie mam kapibar, więc przynajmniej do nich muszę. Opryskiwacz jak się uda to też wezmę, bo od nadmiaru głowa nie boli :). Miałam nie robić, bo miałam mieć wyjazd, ale wyjazd szczęśliwie się przesunął, więc jak tu nie robić. A florenowce w ewencie pamiętam, bo właśnie zaczęłam grać po 4-o letniej przerwie i kompletnie nie kumałam o co chodzi. Oczywiście przeszły koło nosa. I pamiętam jeszcze jedne łowy, jak nasiałam roślinek z zapasem, nakręciłam wejściówek, a gierek nie rozegrałam , bo akurat coś wypadło w realu i zbrakła czasu. Mam nadzieję, że tym razem nic nie wypadnie.

Przy okazji ma ktoś może rozpisaną nową planszę?

hiacynta i mysza199710 lubią to.
  20. hiacynta

Mam pytanie, jakie najlepiej ustawić drzewa na wypadanie lup, bo z tych moich wystawionych otrzymałam aż 29 lup;)

Makowiska, mysza199710 oraz grania. lubią to.