Opinie Wielkie łowy XI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 marca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

sadzy 501 lup tylko 20

2. dora4370

dora4370 Wyjątkowy talent

To tak jak ja gram tylko w znajdź różnice i lupy są mi potrzebne dlatego postawiłam wczoraj same drzewa . Na leśnej miałam nawozowe , na dzikiej 22 i 23 godz drzewa w tym 4 ogrody dendrologiczne a na głównej 20 godz co razem dało mi 119 lup . Za wiele to ich nie wypadło , ale lepsze to niż wcale .

3. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

dzień dobry :) ja event robię na raty, do niedzieli hamak (logowanie raz dziennie), od niedzieli praca na farmie (sieje je sieje je sieje jeee) :) Miałam 3 łąki drzewek, większość 20h. Wypadły mi AŻ 74 sadze ... Marna motywacja, ale zobaczymy jak dalej będzie. Posiałam różę, o północy zbieram.

4. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Ładna ilość dyniowych(dla mnie to jakieś 50 lat zbierania), no z taka ilością to faktycznie można robić nie narzekać;)
    Tja...Powodzenia wszystkim.
    Nadal mi się nie opłaca i nie chce, więc ostatni raz się powtórzę - nie robię.
    No teraz można odhaczyć event jako "zaliczony":p

5. JJoanna

JJoanna Książę forum

A ja start mam sadzy 104 , a lup 47 . Także podziwiam , skąd ci się wzięło sadzy 501 ....... Dla mnie marzenie 8)8)

6. incasent

incasent Ambasador forum

U mnie na start z szarłatu wypadło 565 sadzy. Oczywiście w towarzystwie jaśków.
    Drzewka nie miałem żadnego, to i lupy nie ma, ale to najmniejszy problem ;]
    Już widzę, że z sianiem raczej nie będę miał problemów, gorzej z planszami ... zarezerwowałem sobie cały weekend ;D
    ------------
    Powodzenia :)

7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

na jakich polach najbardziej się opłaca siać z bonusami?

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

9. incasent

incasent Ambasador forum

Zależy z którymi bonusami...
    Jak te 200% i 100%, to lepiej duże pola, a nawet super pola, a jak dyniowe, to tylko na małych.

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Dziękuję bardzo mam 200% 100% i 6 dyniowych to chyba wypada siać na małych polach

11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

nie miałam drzew 3 pola obsadzone hortensją no i 10 jaśków pomogło :)

12. ewanta

ewanta Komandor forum

melduję, że z dwóch pól szarłatu wyleciało 404 sadzy a z drzew na leśnej tylko 18 lup, ale tam stoją jeszcze menażerie i baobaby które dojrzeją później:p

edit: a eventówki (na małych polach) - 104 sztuki sadzy

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2023
  13. incasent

incasent Ambasador forum

Super pole - 200% + 100% + CMJ + 6 dyniowych = 74szt / 71szt. na czysto - Bezwzględnie trzeba podlewać zielone kropelki.
    Małe pole - 200% + 100% + CMJ + 6 dyniowych = 21szt. na czysto x 4 = 84 na czysto - rośnie tyle, co na Super polu bez SN.
    Małe pole + 6 dyniowych + CMJ = 15 na czysto x 4 = 60 na czysto, nawet bez bonusów 200 % i 100%
    Super pole + 200% + 100% + CMJ = 59 na czysto, bez korzystania z dyniowych, no ale trzeba lać SN
    Można lać SN nawet na zwykłe małe pola, można jeszcze podgonić zośką....kto co lubi :)
    --------------
    Powodzenia :)

14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja wykręciłem jedno +100% więc też sieje ;)

15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

pięknie mi to wyliczyłeś dziękuję ślicznie zrobiłam małe pola trochę podgonię roślinę a później pomyślę co dalej Tobie i wszystkim co się zdecydowali robić ivencik też życzę powodzenia i zrobienia tyle co planują

16. grania.

grania. Baron forum

Z jednego czy dwóch pól? Głupio pytam pewnie, że z dwóch, bo z jednego byłoby za dobrze xDxDxD

U mnie z szarłatu i 13 magicznych 559, lup 8 z baobabów na leśnej. Lup raczej nie używam, więc mnie ani zieją ani grzębią xD

17. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Z 3 łąk ( główna,leśna oraz dzika ) wypadło 520 sadzy :) posiane były hortensja, chryzantema oraz waleriana :) Gorzej z darmową wejściówką bo otrzymałem tylko 25 pkt :p

18. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Powolutku sieje do przodu [​IMG]

19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

pięknie ci idzie to sianie

20. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

BP "bardzo mnie zachęciło " do tego eventu - 157 wykręconych wejściówek i dostałam "aż" 2 bonusy , a mianowicie + 1 na 6 godzin x 2 ......to przecież jakaś kpina, losowość - losowością no ale już bez przesady:oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.