Opinie Wielkie łowy XI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 marca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Zaczęłam siać, ale chyba nie zrobie w ogóle, nawet nie zagrałam jeszcze żadnej planszy.
    Lubie ten event, ale w pracy teraz ciężko i nie mam w ogóle siły mysleć gdzie co leży, a tym bardziej klikać na czas. Szkoda, że nie dali go z 2 tygodnie temu.
    W przeciwieństwie do kostek, w wyszukiwaniu byłam niezła, praktycznie 100% w każdej gierce. Gram zawsze w znajdź najwięcej.

Ktoś chętny poklikać za mnie? :p
    Może w niedziele. Tylko, że w jeden dzień nie ogarne wszystkich wejściówek.
    Szkoda, ale tym razem chyba odpuszcze. :(

2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Roślinę i wypadajki miałam wczoraj rano, wieczorem zakończyłam szukanie i teraz czas na wypoczynek.
    Życzę dużo szcześcia na kole i w szukaniu i szybkim zakończeniu całego eventu.
    Dla mnie koło było łaskawe i z dyniowymi miałam 265 z super pola, przy okazji uruchomiłam opryskiwacze.
    Miłego dnia życzę.

3. asia

asia Aktywny autor

hej, mam pytanie - czy gdzieś (oprócz węgierskiej strony) są udostępnione plansze z itemami?

4. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Dziękuję za wyjaśnienie. Wszystko jasne :)

5. ewanta

ewanta Komandor forum

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2023
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

104 gry zrobione - 13.809 pkt.
    Średnia w górę - 132,7.
    Dzisiaj 35 gier, tylko raz 134 pkt, reszta max.
    Ale to co straciłem wczoraj jest nie do odrobienia.
    Miałem wysiane na 204 gry + 1 darmowa.
    Do zdobycia jeszcze 13.713, badyla mam na 101 gier, musiałbym mieć średnią 135,7 - nierealne.
    Jeszcze jeden zasiew konieczny.

7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

dopiero 40 gier za mną, średnia 133,8
    badyla mam wysianego na 124 gry, czyli jeszcze dużo siania i jeszcze więcej grania przede mną :cry::cry:

8. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No to zaczynam plansze "Światynia drzwi". Dużo tego... chyba poczekam do wieczora i na spokojnie siądę i się nauczę. Zrobiome 82 gry, średnia 129. Musze jakoś to ogarnąć i się skupić ;)

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Po dwóch dobach tak mam:

Jutro po 14 ruszam z gierkami.

10. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

Witam , event mam zrobiony do połowy, tak mniej więcej, dzisiaj z Piccolaka odkryłam "FLORENOWCA" udało się mam już 3 szt:inlove::D:D:D

11. hana82

hana82 Hrabia forum

Ogromne gratulacje.:inlove:
    Ja z jednego picolaka na razie kwieciste melodie :inlove::inlove:(do florenowców nie mam szczęścia jak już to magiczne się trafia)

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam wszystkich myśliwych :)
    albo raczej poszukiwaczy .
    U mnie z łowami kiepsko - zielska nawet połowy jeszcze nie mam wysianego, a chciałabym chociaż do cylindra dojść:p Dziś Mietka tak zakręciła Fortunę na kole , że zamiast klona cukrowego to jej ,,setkę,, rzuciła (co obok klona była) :D:cry:xD w sumie się nie dziwię, bo mnie jak tak Mietka ze 40 razy skołuje to tyż często jej obiecam to czego bym bez skołowania nie obiecała :p. Dołożyłam więc jeszcze ,,trzy setki,, z własnych zasobów i ... zobaczymy ile z tym nawojuję.
    Mieci się marzy to drzewko nawozowe - chociaż podstawa :music: Raczej na nie szanse marne , ale... i tu Losowość się nad Mietką ulitowała i...

:inlove::inlove:
    ... i marzenie jej spełniła przy otwieraniu skrzynek ( zdaje się , że to z tej nowej skrzyneczki wyskoczyło , co ją jakoś niedawno wprowadzono ).
    Mówię ; - Fiu fiu... Mietka, a toś sobie chody u Losowości wyrobiła . Jeszcze do tego i cukieras w Alpach dziś się trafił xD:cry:xD
    I w sumie dobrze - przynajmniej ja nie muszę już się tak wysilać w tych łowach :p chociaż.... jakby i z nich nawozowca wyrwać ... zawsze to o jednego więcej by było :music: no nic, będę się starała, a czy się uda zobaczymy w środę

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2023
  13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Z pikolaków lewostronnych kijek ,genialny i uczeń Ingrid,walczę dalej

14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    U mnie z Piccolo wyszedł - opryskiwacz, kosiarz trawy, wieczne poszukiwanie skarbów i bukiet kwiatów :)
    Event uważam za bardzo udany :)
    Powodzenia wszystkim walczącym życzę oraz spokojnego dnia :)

15. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

Dziękuję bardzo, kiedyś też natrafisz, życzę Ci tego.:)
    ]

16. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Z piccolo 2x wielozadaniowiec i chomicza

17. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Zazdroszczę ;), u mnie 54 gry, średnia jest spoko, więc zmieszczę się w 203 grach, tak więc jeszcze w chust "zabawy" przede mną...

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak się zastanawiam, czy w następnej edycji nie pójść w znajdywanie 10.
    Co prawda tam max - 105 pkt, ale czas krótszy - zakładam ok. 20s.
    Przy średniej 102 pkt potrzeba 270 gier: 105.030 badyla (o la la!) i 8.100 wylotek.
    Z moimi zasobami to jest do ogarnięcia, tylko czy warto?
    205 gier x 90 s - ponad 5 h
    270 gier x 20 s - ok 1,5 h
    No nie wiem, ale to dylemat na ewentualne przyszłe łowy.

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Można tez połączyć szukanie. :)
    Opanowałam Stodolę na 135 pkt., a resztę robię znajdź 10 i średnia całkiem przyzwoita. Nie chce mi się robić wszystkich w 90 sek., rośliny nasiałam wystarczająco, teraz rośnie poziomka i też z niej dobrze leci sadza.
    Zaczęłam dzisiaj po południu i lewą mam całą, jutro powinnam skończyć event.:)

* * *
    Nie lubię jednak tego eventu - robię dla nagród.:)

20. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Dla oszczędności czasu i nadgarstka myślę, że warto :)
    Poprzedniej edycji w całości nie robiłem bo chyba nagrody słabsze albo czasu nie miałem a teraz z założenia robię szukanie 10 przedmiotów i po początkowych planszach, które trzeba było jednak odświeżyć i złapaniu iluś tam 95 pkt teraz lecą wszystkie na luzaku po 105

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.