Opinie wielkie łowy VII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiesmanokubo

wiesmanokubo Młodszy ekspert

Ostatnio mniej aktywnie grałem, ale zachęciły mnie Piccolo w tym evencie. Zrobiłem lewą stronę - ze skrzyneczek 2x kwieciste melodie :)

QAtaner77, morellaa oraz marmlada lubią to.
  2. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

lewa zrobiona prawa do połowy ... :music::wuerg::wuerg:

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A miało być tak pięknie::cry:
    Nawet cylindra nie dało, o Florianie nie mówiąc. :(
    Kolejny losowy gwoździk.
    Miałem nie robić ewentów z losowymi nagrodami, złamałem się to mam, a raczej nie mam.
    Zainwestowałem sporo w zrobienie całości, nagrody które wylosowałem nie satysfakcjonują mnie ani troszeczkę.
    Mam nadzieję, że ostatni raz dałem się skusić i kolejne ewenty będę robił tylko do pewnych podstaw.

4. kamder

kamder Hrabia forum

Z 7 otworzonych Piccolo (4 z eventu, 2 z misji oraz 1 z rekompensaty) dostałem:
    • Dwie parasolki
    • Kwieciste melodie
    • Bajkowe źródło :(
    • Genialny wielozadaniowiec
    • Cylinder iluzjonisty
    • Inwazja robali
    Dyniowy prezent, opryskiwacz oraz kosiarz trawy wciąż pozostają na mojej farmie legendą :sleepy:.

5. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Nie udało mi sie dokończyć. Zrobiłam do sekretarzy i to tak ledwo ledwo. Miałam do pomocy dyniowy prezent. Zuzyłam 2 bonusy na uprawy 100%. 4000 SN. Tysiąc na wypadajki reszta na podgonienie rośliny. 1000 SNZ. Ja nie wiem czy mi nie dopisywało tej rośliny wszystkiej czy co. Przecież tyle tego zasiałam i zużyłam. A i tak mi brakło bardzo dużo.
    Koło dało tylko raz +1. Wykręciłam ok 100 niebieskich i stwierdziłam ze nie ma już sensu. Skoro na kole przez 30 krecen nie pojawia sie bonus, a jak już sie pojawi i jest dwa razy 100% i + 1 - jednocześnie - a wykreca się zółta mleczarnia, no to ... nie chce już tego komentować .
    Może bym skończyła jak bym nie spała i nie pracowała. Nie wiem ile miałam wejściówek, ale wszystkie były 135 punktów.
    Tylko przy dwóch poszukiwaniach straciłam raz 3 punkty i raz zdobyłam tylko 120 bo zwyczajnie przysnęłam nad planszą w czasie szukania.
    Niestety coraz trudniej sie w to gra. Wkurza mnie kiedy nie moge skończyć. A nie mam możliwości skończyć takich eventów bo zwyczajnie nie ma czym podgonić, ani kiedy tego wszystkiego zrobić.

Bonusy na uprawy się skończyły. Miałam zachomikowane 17 skrzynek - otworzyłam wczoraj i ani jednego na uprawy. Ani 100 % ani 200%. Dwa na drzewa, jeden na warsztaty i jeden na zagrody. Reszta to badziew procentowy głownie na bahame, ktory zupełnie do niczego mi nie potrzebny. Jeszcze jak na farme to okej, ale bonusy pd to mi wypadają ze skrzyń z obornikiem.

Piccolo mam 5 jeszcze z poprzednich eventów, ale nie otwierałam i nie wiem czy w ogóle otwierać.

Porażka. Kolejny ulubiony event, który stał sie nie do zrobienia.

6. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Otworzyłam 3 piccolaki iiii jest 1 drzewko florenowe juhu:) życzę wam tego z całego serduszka, powodzenia

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event już dawno za nami. Dziękujemy za opinie, temat zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.