Opinie Wielkie łowy V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pryku

Pryku Baron forum

Gosiu lepiej zyskasz w roznicach ja sprobowalem i lepiej idzie oczywiscie z f5 bo jak na zlosc czasami ciezko te 2 ostatnie znalezc ;p
    jak policzylem to jeszcze ponad 100 gierek jak bym chcial pierwsza neonowa, nie ma szans ;dd

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

aj to błąd jest

nauczysz się i to szybko
    akurat są teraz te ''lepsze '' obrazki szczególnie piekarnia i kolacja

zobacz
    maksymalnie możesz zdobyć tylko 105 punktów
    czas leci i punkty też

a grając w '' znajdź jak najwięcej '' dostajesz 135
    to choćby Ci ciężko szło , wolniej ( ale to moim zdaniem na początku gier zanim się obcykasz )
    stracisz punkty ale te minimum 100 to będzie pewnikiem

Trzyma kciuki
    oby nam szło najlepiej [​IMG]

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też nie umiem a f5,to potem mniej czasu ...:( Zostaję przy tym,co najlepiej mi idzie :)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzięki za gratulacje.:)
    Gosiu też nie umiałam i robiłam te prostsze wersje, długo mnie namawiano, żeby spróbować "znajdź jak najwięcej", no a jak już spróbowałam, w którymś z poprzednich łowów to na nic innego nie patrzę.
    Z F5 i lupkami gram tylko jedną grę, tak żeby nauczyć się gdzie co leży, powtarzam tak długo aż się nauczę,
    dopiero wtedy przechodzę do następnych i już wtedy gram bez F5 i bez lupek.
    Tak jak pisze Agniecha piekarnia i kolacja są stosunkowo łatwe, myślę, że i szklarnia będzie niezła. :)

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Może z myszką by mi lepiej szło ale mam tylko to coś w laptopie :( Zanim się tej szklarni nauczę,to pewnie koniec eventu będzie :)

6. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Potwierdzam. Sama też kurczowo trzymałam się tego znajdź 10. Do poprzedniego eventu, gdzie można było zdobyć florenowca. Zaparłam się i nie żałuję. Teraz zdobywam max punktów w 90 sek. Warto się przestawić :)

7. Pryku

Pryku Baron forum

ale jak nie ma myszki tak jak pisze to tylek blady ;p ;d

8. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry a mnie ograniczają wypadajki brnę pomału do przodu:)

9. welkas1970

welkas1970 Młodszy ekspert

Witam . Może mi ktoś wyjaśnić jak Ci gracze którzy już skończyli ewent tak szybko wysiali tak dużą ilość rośliny ewentowej ? rozumiem bonusy z koła na żniwa 100% i 200% , bonus do stodoły -uprawy . Ale trzeba mieć ogromne ilośći super nawozu . Poza tym ciekawy jestem czy siejecie na super polach czy małych czy dużych ? Żeby na małych dawać super nawóz ( po 202 na jeden zbiór ) to naprawdę trzeba mieć z 10000 super nawozu jak nie więcej . Na jednej łące wysiać tyle rośliny i to w tak krótkim czasie to naprawdę trzeba mieć ogromne szczęcie

robins71, czechu79 oraz gosiagosia60 lubią to.
  10. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Powiedzmy że wylosowałeś 200% 100% i 100% siejesz na 44 superpolach roślinki masz ok 81 szt z pola, dodasz SNZ to wyniesie cię na zbiór z 44 pól 85szt 44x85=3740 szt .Da się i dużo SN nie potrzeba(tylko 44 SN i SNZ na jeden rozsiew).Resztę sobie policz.

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2020
    czechu79 lubi to.
  11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

hejka
    lewa strona skończona;) a prawa szkoda słów :eek:robie tak jak Gosia znajdz 10

12. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam a ja dopiero dziś zaczęłam jak się rozkręciłam to mi brakło materiału a chciałam jak najwięcej zrobić w jednej planszy co by się nie uczyć następnych ale jak się robi kilkanaście na raz ręka oczy bolą nie jest to dobry sposób i nie wiem czy doczłapię do pnącza brak zielska niestety i czasu :)

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2020
    gosiunia007, dantic3 oraz gosiagosia60 lubią to.
  13. czechu79

czechu79 Generał forum

Bry...
    Dzięki pomocnej dłoni BP w wyprzedaży jak i szczęśliwemu obrotowi na kole 200% (sieję na małych polach) myślę że cylinder założę na swą głowę :p

Dalej chyba zastopuję
    Też na początku grałem w znajdź 10 ,teraz robię tę opcję 60 z tym że żono moja mi czyta co szukaćxD

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Kup myszkę.;):) Na tym cosiu to ja bym 5 pkt. nie zdobyła.:oops::cry:

15. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Gosia, spróbuj jednak w znajdź wszystkie. Ja bardzo długo grałam tak, jak Tyw znajdź 10, a teraz mam o wiele lepsze wyniki, kilka razy mi się udało po 132, mój dotychczasowy rekord to 133, średnio mam około 122. To naprawdę jest duża różnica.

zx221, gosiunia007 oraz gosiagosia60 lubią to.
  16. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Jedyny event na koniec którego mam dość :D Te szukanie jest tak męczące
    Średnia 135

agi31 i gosiagosia60 lubią to.
  17. ewanta

ewanta Komandor forum

ja własnie specjalnie myszkę dokupiłam do lapka dla tej gry przy ostatniej edycji xDxDxD
    na tym cosiu /tochpad/ to w życiu bym rady nie dała.

czy ktoś już rozkminił nową planszę?

gosiagosia60 lubi to.
  18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Potwierdzam spróbuj Gosia ja co prawda mam pamięć fotograficzną wystarczy mi raz czy dwa poszukać popatrzeć i potem już mam max w 90-60 s no ale jak pisałam pamięć wzrokowa .. A w myszkę naprawdę zainwestuj w tego typu eventach jak najbardziej daje radę :)

Ok idę przewietrzyć głowę :)

gosiunia007 i gosiagosia60 lubią to.
  19. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Tak probowalam jest malo przejrzysta ta plansza

ewanta lubi to.
  20. ewanta

ewanta Komandor forum

uuuu.

chyba trzeba się z nią zmierzyć...

pierwsze podejście - tylko 15 rzeczy znalezionych :p

Status tematu: