Opinie Wielkie Łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Brakuje 100 sadzy do pnącza - "houston mamy kłopoty".
    Ogólnie event bardzo fajny. Gierka świetna - aż miło było się pościgać z czasem.
    Jakby jednak ciut mniej sadzy i rośliny było potrzebne na jedno narzędzie też wcale by się nic złego nie stało.

2. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja do końca już nie dociągnie. stoje na 90 grze....sadzy zero...nie dam rady już dosiać a o wypadajkach nie wspomnę. no ale cóż szkoda mi tylko stadniny kucyków, że nie zdobędę ale cóż poradzić. ogólnie event fajny gierka też. tylko te ilości....

bogusiania lubi to.
  3. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Brakuje mi tylko 40 sadzy do kucyków, nie mam już z czego zebrać :cry:jeszcze parę szt wyleci z tego, co teraz zasieję i to wszystko.
    Proszę o pomoc.

ross2 i Reniarama lubią to.
  4. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Moje florki

alekar napisz do mnie sowę ile Ci brakuje. Nick taki jak na forum :)

-mala159-, Reniarama oraz alekar lubią to.
  5. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Koncze wynikiem 96/100 i cala prawa zrobiona-wpadly homary,rekiny i pingwiny. Z ts same starocie.

marciaaa84 i Anhedrea lubią to.
  6. jooy69

jooy69 Książę forum

Niestety juz nie zdążę skończyć (błędy na początku ), ale i tak przyśpieszyłam wczoraj dla florków i poszło duuużo SN i SP, powodzenia walczącym

7. niki1990

niki1990 Komandor forum

no cóż. muszę niestety zakończyć na 90.punkcie. cuda na kiju się czyniło, ale 7 tys szt. badyla brakło. jedno szczęście, że pnącze jest i przy okazji 2 poziomy do przodu. kawie są ale kucyki uciekły

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2018
  8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Bardzo proszę abyście też pamiętali o Farmerach Bardzo Potrzebujących Wypadajek ogłaszających się tutaj >>KLIK<<

9. Lunamis

Lunamis Okazjonalny autor

Już w połowie zabawy wiedziałam że nie dam rady zrobić całości, ale walczyłam jak lew i najważniejsze że jest pnącze i zagroda Kawii :D Wszystko co na górkę zdobyłam to już uważam za plus :D Jestem na etapie 82/85 i 5264/5335, kwiecia mi zostało na jakieś 5 gier z sadzą krucho, czekam może coś mi jeszcze z niektórych drzewek powypada. Mam nadzieję że te trzy gierki jeszcze mi się uda dograć żeby zaliczyć 85 :D A ogólnie bardzo bardzo fajny i pomysłowy event, mi się podobał. Dużo sadzenia i fakt ilości do młyna odrobinę za duże... ale z drugiej strony jakby było za łatwo nie byłoby zabawy ;) :D

marciaaa84 lubi to.
  10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Bardzo dziękuję Wszystkim za pomoc,:inlove: kucyki pasą sie na polanie :D

Cytowanie posty usunęłam zgodnie z obecnym stanem wątku;) Gratuluję kucyków:)
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 listopada 2018
  11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

fajnie,ze sie udało:D

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Event się zakończył, wobec czego posty dotyczące wyłącznie wypadajek usunęłam;)

Gratuluję wszystkim zdobyczy eventowych :)

13. mruwka1979

mruwka1979 Zaawansowany

Dziękuję za pomoc, udało się ukończyć.

14. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Wypadajek starczyło...by, bo utknęłam zaraz przed pnączem. Gdzieś po drodze musiałam się lenić albo za długo spałam ;) xD:cry:
    A już myślałam że się uda :cry:
    Trudno... to tylko gra. Ale rozczarowana jetem Ts- ami. Sam badziew i z drzew i zagród. Ente żółte krety czy pomarańczowe lisy i modrzewie XL. W sumie już od dawna nic ciekawego mi się w Ts- ach nie trafiło. Ciekawe czemu?-.-

15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

W związku z zakończeniem eventu temat zamykam i archiwizuję. Dziękujemy za opinie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.