Opinie Wielkie Łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Nie, wcale nie - gramy w tę samą grę. Mam roślinki na 14 gier a sadzy 5 sztuk. Nocny zbiór cebuli też dał żałosny wynik.
    Żadnej przyjemności

2. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Masz maliny? Goździki?

3. Wielebnowska

Wielebnowska Czeladnik forum

A ja sobie sieję...., sieję... i olewam czy skończę

ewanta, Mikasek- oraz robins71 lubią to.
  4. nawiedzonyrolnik

Jeszcze nie. Do malin 4 poziomy, do goździków chyba 9. Jak rozumiem chodzi o obsianie pól uszlachetnioną wersją ze skróconym czasem dojrzewania ... może za tydzień, dwa.

ewanta, Mikasek- oraz robins71 lubią to.
  5. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Mi z cebuli tez slabo leciala sadza. Dopiero z malin i zyta wiecej sypnelo. Produkty od alchemika skracaja wzrost roslin.

ewanta, robins71 oraz Mikasek- lubią to.
  6. martajolka81

Nie nawet bez uszlachetnienia - ja sieje z częściowym. Maliny z dwoma zegarkami. Goździki z zegarkiem i jakimś drugim. Polecam Ci jak już będziesz miał możliwość je siać - uszlachetniać. Duże szklarnie i do skutku :) Z cebuli dzisiaj wypadło mi coś ok 100 wypadalców, nie jest tak źle :) Niestety na początku o wypadajki bardzo ciężko, ale to się zmieni, zobaczysz. A i zbieraj owoce, zwierzaki do pucharów. Nie żałuj nie oszczędzaj :)

7. modlischka78

Mam wszystkie puchary, JC a z cebuli z jednego pola mialam 10 sztuk wiec z calosci ok 30-35 szt i jak czytam, ze tobie 100 wypadlo to jednak jest cos nie tak.

ewanta i robins71 lubią to.
  8. ryzio

ryzio Weteran forum

ja mam na baśce od początku zagrody i wydaje mi się, że nieźle z nich leci. Zbieram dwa razy dziennie i z jednego pola wylatuje miedzy 30-40 wypadalców. Jutro jeszcze to dokładniej sprawdzę i dam znać.

9. martajolka81

100 z 3 pól. Siałam z pnączem, alchemikiem, szklarnią, wodą i kupą. Na jednym polu miałaś cebulę?

10. nawiedzonyrolnik

Na tym nie oszczędzam - wprawdzie miałem plan, żeby część przeznaczyć na dożynki, ale dziś już wiem, że sporą cześć z tego co zachomikowałem mogę spokojnie wpakować w puchary.

Jak pisałem wcześniej brakuje runy i pucharów w drzewie - to powinno zmienić szansę na wypadajce. Spokojnie, to też ogarnę 8)

11. martajolka81

Bardzo odczułam, jak zawiesiłam je na drzewie. Wcześniej stały u mnie w ogrodzie ozdobnym :D nie chciały działać z tamtego miejsca ;)

12. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie mam już cierpliwości, siły ani ochoty na ten ewent.Terror-badyla przybywa jak przysłowiowego chleba u gęby.
    Z sadzą jest jeszcze gorzej.Synchronizacja wzrokowo-ruchowa u mnie słaba, co z tego
    że wiem gdzie jest przedmiot, zanim na niego kliknę.......więc punktów z gierek mało.
    Żeby zrobić obydwie strony do końca musiałabym kilkanaście gierek więcej wykonać.
    Gra powinna być źródłem radości i odprężenia a nie stresu.
    Pewnie mi ktoś powie że mogę nie robić ewentu ale w takim razie po co w nią się bawić.
    Chyba nadszedł czas na odpoczynek.
    Powodzenia życzę zmagającym się z tym tasiemcem.

Ostatnie edytowanie: 21 listopada 2018
  13. modlischka78

Na 3 polach i z kazdego tak lecialo. Teraz na bahama melon a na farmie orkisz , zyto lub maliny z alchemikiem + menazerie i manufaktura i dzis rano wypadlo 236 szt. Do pnacza brakuje 2 narzedzi , ale eventowka sie skonczyla i znowu sianie.

14. martajolka81

No to jak z jednego pola wyleciało Ci 30-35, to wypadło nam tak samo :) Może mi ciut więcej, ale nieznacznie.

15. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Pamiętasz, wczoraj napisałem tak: Zebrałem krokusa z 464 pól i dostałem 123 sadze, dodatkiem był John z drzewa mądrości 5% i pnącze 5%. Teraz postawiłem taką samą ilość drzew 20 h i podsypałem TNZ (skarpetą), będzie rosło 11:42 h. z tych drzew wypadło 192 sadze. Event w człości skończyłem przed chwilą.

16. modlischka78

Nie . Z 1 pola 10 sztuk . Reszta tez 10-12 sztuk co dalo wynik w granicach 30-35 za wszystkie pola.

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pnącze zdobyte.Zrobiłam 71 gier i mam 4686 pkt.Idę dalej po kucyki :)

18. martajolka81

Pamiętam. Nieźle z drzewami - przemyślę w takim razie. A wszystkie były 20 czy miałeś też xxl? I brawo :) gratuluję :)
    To faktycznie kiepsko Ci poleciało. Nie wiem czemu.

19. magros

magros Nadzorca forum

rosliny mam na 20 gier ale sadzy brak

20. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Dzięki, wszystkie były 20 h postawione w miejsce pól, na xxl nie marnowałbym skarpety.

Post edytowałam. Oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    Mod_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 listopada 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.