Opinie Wielkie Łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Zebrałem krokusa z 464 pól i dostałem 123 sadze, dodatkiem był John z drzewa mądrości 5% i pnącze 5%. Teraz postawiłem taką samą ilość drzew 20 h i podsypałem TNZ (skarpetą), będzie rosło 11:42 h. W chwili obecnej lewa strona 91/100 a prawa 5 634 (nie jestem zbyt dobry w te klocki). Zielska mam jeszcze ponad 19 tyś. to chyba do końca wystarczy. Gratuluję tym co już skończyli.

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Miałaś jakieś bonusy z koła, że masz już roślinkę?
    U mnie ani jeden bonus nie wpadł. I roślina niestety dopiero w połowie jest. Zrobionych 51 gierek.

A i prawa strona przy moim wzroku nie najlepiej - 66 to max za gierkę.

Ale patrząc na pozostały czas eventu, to w tym tempie prawdopodobnie uda mi się doczłapać do końca, a przynajmniej do kucyków.

3. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

To mało poleciało bardzo. Rano dałam malinę z alchemikiem, 2xpnącze, szklarnia, kupa i woda oczywiście. Zawsze dawał to ok 200 wypadajek - dam znać, jak poszło tym razem :) A czy to takie ważne, żeby się mieścić w bonusowym czasie? :) Ważne, żeby zrobić tyle ile się zaplanowało :)

Oczywiście, że miałam. Chyba nie posądzasz mnie o chlapanie zielonymi kropelkami? :) Mało ich mam, więc oszczędzam. Chyba dwa razy wpadło mi +100%. Tak mi się wydaje, że 2 razy.
    Przepraszam, za post pod postem. Douczę się obiecuję :) Ale poproszę o połączenie :)

Posty połączyłam. Zapraszam na naukę >TUTAJ<.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 listopada 2018
  4. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

105 florków dostałam :)

5. Anhedrea

Oj, bardzo by mi się przydał taki bonusik, może nawet wtedy bym wstała na zbiór świtem bladym.;)
    Jednak nawet ten malutki +1 nie chce wpaść. :(

6. martajolka81

Pewnie nie siejesz na całości? Miałam trochę zaoszczędzonych wejściówek, więc kręciłam, aż wpadł. A drugi raz był i się udało. Gdybym nie trafiła na bonus to zrobiłabym tylko do pnącza, bo nie dałabym rady z wypadalcami.

7. Anhedrea

Masz rację, jak zwykle sieję na głównej, dzikiej i 32 poletkach leśnej, co daje 436 poletek.
    Reszta jest u mnie nienaruszalna i tak jest w każdym evencie.

Wejściówek miałam sporo ale w tym evencie koło mnie nie lubi.
    Ale jak przypadkiem wpadnie jakiś dobry bonus, to dam super pola i pociągnę eventówkę z SN - ech marzenia.

8. martajolka81

Kciuki, żeby wpadł, a jak nie to i tak dasz radę.

9. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

mam pytanie policzył ktoś czy warto siać na super polach bez niczego i ile jest mimozy za zwykłych poł a ile z super musze coś wykombinować może się doczołgam do kucyków POMOCY

10. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

siemka
    z tego co pamietam to zawsze małe pola robiły robote

11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Gratulacje tym co już uporali się z eventem .Ja męczą jeszcze mam 60 gier i 3651ptk .Koło mnie nie lubi i bez bonusików ciężko idzie .Hmmm a gra też nie najlepiej .Za dużo się stresuje że mi czas ucieka i efekty widać .

12. martajolka81

Z 3 pól malin wyleciało 126 wypadalców :) Całkiem nieźle. Mniej niż zazwyczaj, ale nieźle.

13. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam czyli galopujesz sąsiadko do kucyka;)mi słabo idzie event ale może też do kuca dojadę na kawiixD63 punkty to u mnie max tylko raz udało mi się zdobyć 73 punkty:inlove:a to dlatego że mam już dobrą pamięć ale krótką:cry:jak wszyscy borykam się z brakiem sadzy chyba pora komin przeczyścić kasztankiem:pxD

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ewent długodystansowy, no to ja wolniutko, bez nerw, co sobie przypomnę, to zbiorę, co zbiorę to zagram.;)xD
    50 gier za mną, 192 godziny do końca, odjęłam, dodałam, pomnożyłam, podzieliłam i wyszło, że powinnam zdążyć złapać i kawie i kucyka, tylko muszę nająć przystojnego kominiarza, co by mi trochę sadzy skombinował.:pxD

15. martajolka81

Staram się :) Oczywiście, że Ci się uda, zobacz ile czasu jest jeszcze :) Mieszczę się zawsze w czasie bonusowym - dostaje 71 najczęściej.

16. duzy6666

duzy6666 Generał forum

i o tym mówię młodzież ma zawsze łatwiej;):Dbo jeszcze nie ma sklerozy i pamięta lepiej gdzie co leżyxD

17. martajolka81

Hahahah młodzież mówisz :D jak mi miło :) Dasz radę, trzymam mocno sąsiadko :)

18. duzy6666

duzy6666 Generał forum

pewnie że dam:) no bo kto jak nie my;) trochę szkoda mi zielonych kropelek ale co tam zawsze jakoś uzupełnię ;)ta sadza słabo leci a koło się ode mnie odwróciło:cry::eek: i nie chce dać bonuska nawet plus jedeno_Oa ja jestem niecierpliwa i chciałabym już mieć tego kucyka:inlove:xD

19. martajolka81

Też bym już chciała mieć z głowy i coś innego podziałać na farmie :) Ale zielonych kropelek nie leje, poczekam :)

20. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

ahhahhaha , ja tez ma 71 punktow a wcale taka młoda nie jestem, a może i starsza od Ciebie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.