Opinie Wielkie Łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Mnie już ten event znudził więc sypnęłam czym się dało i skończyłam.
    W 20 skrzynkach z florenami było ich aż 108 szt.
    Konik pasie się już na łące.
    Teraz słodkie lenistwo..:)

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gratuluję Greciu. :)
    Wcale Ci się nie dziwię, że sypnęłaś szczodrze, bo już się nudzi ten event. Lubię szukanie przedmiotów, ale ile można szukać na tych samych planszach.

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dziękuję Aniu :)
    Tak, to zbyt długi i męczący event bo razem z G&T i hodowlanym..aż się wypadajki myliły :)
    Oby takich już nie dawali.

4. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja sobie na spokojnie sieję. zrobiłam 45 gierek i zdobyłam 2894 pkt. coraz lepiej mi idzie- średnio 66 pkt zdobywam.
    najgorzej mi idzie na podwórku- nie mogę go do końca ogarnąć i korzystam z lup. najszybciej mi wychodzi w stodole szukanie przedmiotów.
    gratuluję tym co skończyli i powodzenia tym co walczą dalej :)

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a ja jeszcze daleko w polu, mało punktów łapię bo się nie przykładam, bo mi zbrzydło.
    Gratuliję tym co skończyli i wytrwałości dalej szukającym:p:p:p

6. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Grateczki gretko:) i miłego ,słodkiego leniuszkowania:)
    ja dla odmiany-nie narzekam jako,że powrót w trakcie kasztankowego eventu z biegu odpowiednio mnie ustawił:)) i kazał zakasać rękawy i brać się ostro do orki:))-i pomimo braku przygotowań - udało się go skończyć:)
    a tu od razu GT i neony-znowu praca pełna parą:))-tez z wielkim powodzeniem i sukcesem (z Wasza pomocą oczywiście:)
    toteż jestem pełna nadziei i wiary w to,że i ten event ukonczę ,mimo iz dopiero rozegrałam 30 gierek i mam 2000pkt:))
    piękna mimoza już boczkami zaczęła wychodzić-to sobie na koło zajrzałam(1 raz od powrotu)-i wykręciłam sobie co -nieco:):
    4x+100%za żniwa na 24h i jeszcze +1 z polnych:))-teraz mam z małego poletka 16 mimozy,zbieram co 1,5 h-to chyba jednak uda się nasiać szybciej:))) a sadza pomartwie sie później:)-czasu jeszcze wiele:))

7. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

a ja jestem dopiero na 34 meczu,punktów mam 2183,ile zrobię to zrobię,koło nie rozpieszcza,dlatego tak kiepsko idzie,no i palec boli od zbierania i siania,bo kupony na kombajn się pokończyły,a końca roboty nie widać,no i zniechęcenie się wkrada do główki....;)-.-:)

8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

No ja w tyle jestem, bo zaczęłam wczoraj :)

9. tigre

tigre Fanatyk forum

Jak masz takie bonusiki i troche zielonych kropelek (w spółdzielni wytargasz jak nie masz) to szybko w sloty białą niewinność kerstol i na super pola przeskakuj - wysiejesz połowę albo i cały badyl w te 24 h :) spróbuj sobie na jednym polu ile tego wyjdzie bo liczyć to mi się nie chce ;)

10. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

juz tak własnie zrobiłam -bardziej opłacalne a zielonego o wiele mniej sie zuzywa:)-dziękuje bardzo za przypomnienie:)

11. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

O widzisz, jak dobrze, że napisałaś :) A ja się dziwię czemu mi tak kiepsko tym razem z kalczocha leci. Lepiej u mnie sprawdził się melon. Ale w takim razie stawiam dzisiaj długie zwierzaki :)
    Roślina wysiana u mnie na całość, 56 gierek zrobionych. Zbieram wypadajki.
    Wielkie gratulacje dla tych co skończyli :) i kciuki za walczących

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

TedyFredy, z pytaniami na różne inne tematy zapraszam do wątku pytań ogólnych <<KLIK>>. Tutaj posty usunęłam.

Z eventem walczę, mam rozegrane 55 gierek, trochę zapasu zielska jest, bo trafiłam bonus 100% do stodoły na 24h (ile kręceń na to poszło, to nie powiem-.- ). Z moich wyliczeń wynika, że uporam się z sianiem w piątek wieczorem. Co ciekawe, o ile taki pomarańczowy fiołek mogę siać w kółko i wcale mi to nie przeszkadza, to ta mimoza zaczyna być irytującaxD

13. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

ja nie wiem nie skończe no nie wiem

14. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

z całego pola cebuli wyleciało 17 wypadajek po obrobieniu farmy ledwie na 3 gierki tego nie dam rady zrobić nawet na rzęsach od jutra siostrzenice do poniedziałku to nie będzie jak ręcznie tego obrobić i żegnajcie kucyki buuu

15. miwi45

miwi45 Weteran forum

U mnie lecą różnie te sadze, ale generalnie słabo. Mam badyla (ta mimoza to faktycznie jakich terror-badyl, by nie rzec horror ;) ) na 67 gierek, a sadzy brakuje na 15. Z pola lilli wyleciało 36, podobnie leci z pola melona. Jeszcze tylko stewii nie przećwiczyłam. A z ewentówki pomiędzy 8-18 z poletka. Ale co tam, wysieję mimozę i będę sie martwić o wypadajki. Jeszcze tyyyyle czasu zostało do końca ;)
    Nie odpuszczę, bo nagrody fajne a i gierki są the best :) Pierwsze robiliśmy razem z mężem - na 6 oczu (Jego oczy+ moje+ okulary ;) ). Średnia z 49 gierek ok. 61 - to chyba nie tak tragicznie, biorąc pod uwage mój wiek okołoemerytalny :) Trzymam kciuki za wszystkich, którzy juz na mimozę patrzeć nie mogą :)

16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

witam :)
    brak mi jeszcze 8 700 badyla wiec już na spokojnie... aktualnie czekam na zbiór koniczyny :sleepy: ciekawe ile z niej poleci. jak ukręcę narzędzia (po zbiorze) to pnącze będzie sobie dyndać. A na razie lecę bo mam wizytę u lekarza. Także powodzenia i wytrwałości!

17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

tadammmmmmmmm ... skończone :D powodzonka walczącym :)

18. aisunel

aisunel Generał forum

Gratki,a ile dostalas florkow?.Ja tez dzisiaj konczeo_O

19. 92weronika

92weronika Baron forum

po prawej kuce złapane, po lewej 12 gier do końca. Sadza została chyba w kominie i wypaść nie chce.

20. Gracja2010

Gracja2010 Czeladnik forum

Kochani gdzie ten domek dla ptaków bo oślepłam :-(

Ps. dzięki już znalazłam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.