Opinie Wielkie Łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Na tym obrazku nie ma paru przedmiotów, np. piłki. Czy to znaczy, że przy każdym kolejnym wejściu na daną planszę pokazuje się więcej przedmiotów?

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Co ja paczęo_O Wszyscy już mają po kilkanaście gier a ja dopiero 3 zrobiłemxD

3. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Po prostu to jest ukończona plansza i ta piłka jest już zebrana, tak samo poduszka z krzesła i pewnie jeszcze 8 jakiś przedmiotów, a za każdym razem są takie same plansze :)

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Nie ma 10 przedmiotów, ponieważ je znalazłam i one wtedy znikają.:)
    Ilość przedmiotów na początku jest zawsze taka sama i są w tych samych miejscach - na szczęście.:)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Szukałem i to dość długo;) Ale pewnie dlatego, że nigdy w życiu go nie widziałemxD

6. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze nie grałam, więc dopytuję :) Każda wskazówka cenna.

7. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Nareszcie!! Plus 16 pkt w czwartej gierce :)
    Gdyby nie posty Gretag i ania1713 nie byloby to mozliwe.

Ostatnie edytowanie: 16 listopada 2018
  8. aisunel

aisunel Generał forum

Mimoza dzien,noc i tak 10-12 dni,obrzydliwie energetyczne zadaniexD.Skrzyneczek florianow nie odpuszcze,moze byc 60,a nawet 240o_O,gierki zaczne robic jak bedzie seta,pewnie bedzie latwiej,mechanicznie i nudno:D.No i ?,gdzie beda robione dozynki,bo jak na farmie,to odpuszczam,za rok bede mial poziom 204 i bedzie laicik:p.A moze tak,ktos kumaty zrobilby wrzute Niemena z tymi no co meczymy:)

9. anna0089

anna0089 Książę forum

Tak samo u mnie :cry:Dostaję napisy jakie przedmioty mam szukać włącza się stres i po bonusie :oops::cry:Czas przystąpić
    do planu be - dziecko

dobrze napisane ;)

10. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Proszę bardzo

a żeby było w temacie, to 23 gierki za mną, wszystkie po 55 pktów:(

11. aisunel

aisunel Generał forum

Kocham Cie:DEdit;robie do koncao_O

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2018
  12. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

13 gierek bryknięte :p , 24 nagrody zdobyte
    nawet mi się to podoba, jedna ukończona z bonusem +16, chyba 3 za 55, a reszta 66 punktów.

Bonus na kole póki co dla mnie nie istnieje, pokręciłam kilkanaście razy i nic, szkoda, ale może jakoś dobrnę do końca.
    A jak nie to trudno.

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Piękne wyznanie ;)
    Dorzuć jeszcze coś o evencie, żeby w temacie było i będzie idealnie.

Sieję, kręcę, szukam i końca nie widać :p

14. matthero

matthero Hrabia forum

27 gier/1 709 pkt. kilka gier za +16pkt. ale bez lup jeszcze się nie obejdzie...

15. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

Oj farmerzy ja tak do tyłu stoję,że aż się boję zaczęłam z opóźnieniem i nie zakończę pewnikiem tego eventu - okulary nie Te

16. roxolana

roxolana Czeladnik forum

17 gierek za mną,1040p, i też zaczynam myśleć, ze następne lepiej będzie robić jedną po drugiej bez przerwy... co prawda okulary wyczyszczone, rodzina z pomieszczenia wygnana (żeby nie rozpraszała trywialnymi pytaniami nie na temat), skupienie jak na strzelnicy- no ale efekty niestety różne. Głownie dlatego, jak już ktoś wspomniał, że miewam problem ze zgadnięciem, co autor miał na myśli, i właściwie czego ja szukam.. ;)
    ..też myślałam, że ta pułapka na duchy to hebel, nigdy się z takową pułapką nie zetknęłam. Z drugiej strony, co będę marudzić, ufo tez nie widziałam, a jakoś od razu wiedziałam które to, choć pilota miało widać marnego ^^

17. karla170480

karla170480 Ambasador forum

30 gier za mną:) 2145 punktów.
    3 pierwsze gry po 55p potem kilka po 63p i 66p już szło lepiej;)
    Teraz 71p to norma a 6 razy trafiłam 80p:p

18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To ja sobie pozwolę na nieco inny tekst do tej melodii - taki bardziej w temacie ;
    ...Mimozami ewent się zaczyna
    ciutkę długi i nieco zawiły
    Czy ty może BP serca nie masz
    by nas męczyć tą robotą ponad siły ?!
    Przy tym sianiu inwektywy lecą w pole
    a szukając tych ukrytych też się grzeszy
    Żeby chociaż jakiś bonus wpadł na Kole
    toby sianie tej mimozy człek przyśpieszył.
    Zaś po sadzę to chyba do komina
    trzeba sięgnąć bo przecie jej brakuje
    więc ja tutaj się grzecznie upominam
    niech ten kurek ktoś troszkę poluzuje...:mad:

A jeszcze bardziej w temacie to 11 szukań za mną i 702 punkty zdobyte :p
    hmmmm.... jak na moje możliwości to całkiem nieźle8)

Ostatnie edytowanie: 17 listopada 2018
  19. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Ja jeszcze bardziej:D Zeby w temacie: eventu nie robiexD

20. agusia9835

agusia9835 Forumowy żółtodziób

Event ciekawy, nareszcie coś dla spostrzegawczych i młodszych graczy! Po tych pierwszych 3 grach za każdym razem szło mi z +16, a czasem +25 bonusowych punktów wpadło. Czas sadzenie roślinek również bardzo dopasowany. Z telefonem w ręku i alarmem co 4 godziny idzie uzbierać sporo roślinek (bo po co mi sen, na emeryturze pośpię - jeśli będzie mi dane w ogóle mieć emeryturę hahah).

Mam szansę dotrzeć do kawii (prawie na pewno) i może nawet do kucyków o ile nie wystąpią problemy z wylatywajkami (co jest stałym elementem przez który nie mogę skończyć eventów). Innym graczom mogę polecić aby na początku, gdy jeszcze nie znają wyglądu rzeczy/ich układu używali lupy. Gdy już wiecie jak co wygląda to później skojarzycie gdzie mniej więcej widzieliście te przedmioty i pójdzie wam szybciej *u*

Ze wszystkich eventów, które do tej pory były na farmeramie, ten jest zdecydowanie najlepszy ^^ (...poza pierwszą Królową Karnawału, oczywiście, ale to to inna sprawa)

Pytanie do graczy: Czy zamierzacie robić też event dożynkowy (22-23 )? Jeśli tak to czy planujecie wtedy zrezygnować z bawienia się w szukanie przedmiotów? A może chcecie spróbować robić dwa eventy na raz?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.