Opinie Wielkie Łowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 14 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Pytanie ogólne - po lewej rozegram 100 gier (komplet), ale po prawej będę miał np. 90 nagród. Czy można grać dalej, żeby zebrać wszystkie nagrody czy to już koniec? Proszę o rzeczową i konkretną odpowiedź. Z góry dziękuję.

2. asdzxc111

asdzxc111 Czeladnik forum

Po 17 gierkiech idzie lepiej. Średnio 11 punktów dodatkowych wpada. Raz nawet 16. Spostrzegawcza jestem inaczej ale pamięć mam nienajgorszą i nauczyłam się lupek nie oszczędzać - zapamiętuję gdzie co było i jest łatwiej.
    Przyznać trzeba że najpierw obejrzałam obrazki Ani, poczytałam forum - co trudno znależć i gdzie w końcu było i jak wbadł ząb, pułapka na duchy, czy inne dziwne to już wiedziałam gdzie. Dzięki wszystkim!!

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jak najbardziej możesz grać dalej. Tyle, że eventówki i wypadajek musisz więcej uzbierać :)

4. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Ta ilość do zrobienia całego eventu jest niesamowita. Zaważyłam ,że do każdego eventu dodawana jest coraz większa ilość .Oczywiście po to by kupować SN i Zośkę. Trochę za dużo tego dobrego , aż nudno się robi od tych przepełnionych i ciągłych eventów.

5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dziękuję za szybką odpowiedź. I w dodatku pozytywną - jest szansa zgarnąć wszystkie fanty. Super.

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Szansa jest, więc życzę wytrwałości w sianiu :)
    Ja nie wiem, czy dam radę. Czas i chęci muszą iść parze :p

7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Kuchnia, poz. 3 - chodziło o magnes :p

Jak już się człowiek przyzwyczai co gdzie leży, to idzie migusiem. W takim razie powinno mi te 100 gierek załatwić obie strony :)

Zauważ, że ten event trwa dłużej niż przeciętny "codzienny" event

8. niebo016

niebo016 Generał forum

8)No tak, wszyscy pędzą z ewentem Wielkie Łowy, a ja sobie dopiero pierwsze 4 narzędzia detektywa robię8). Z moich obliczeń wiem, że kawi i kucyka nie zdobędę8), więc powolutku idzie mi ewent.8)

9. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Stodola

Piniata - kolorowe zwierze ...dolna polka kolo butelki :)

10. ania1713

Raz mi się udało, ale to tak chyba w ostatniej milisekundzie xD
    Tylko trzeba zsynchronizować czytanie z klikaniem przedmiotów, więc czujesz się (albo przynajmniej ja się tak czuję xD ) tak:

xD

11. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Stodoła - w lewym dolnym rogu, na beli słomy leży świeca /nie doczytałam czy zapachowa, czy zapłonowa/.:)
    Roślinki rosną..... zobaczymy na ile starczy mi cierpliwości. Na dodatkowe czasowe premie nie liczę, dobrze, że na razie starcza mi lup, bo cierpliwości to ja nie mam /w szukaniu /.
    Pozdrawiam buszujących w kuchni, w stodole i na podwórku. :)
    12 meczy za mną, punktów 665

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD
    Zaczyna się robić coraz ciekawiej, 21 gier za mną i średnia 66 pkt. Teraz już będzie "walka" ;) o zmieszczenie się w 15 sekundach, bo ciut powyżej 16 sek. mam pewne. Mam nadzieję, że się w końcu uda. Tak myślę, że trzeba nazbierać kilka narzędzi i robić gierki jedna po drugiej, bo zapominam gdzie co leży.xD
    Rośliny mam wysianej na 25 gier ale sadzy mi brakuje. Muszę na noc dać coś dłuższego i jutro działać, a za chwilę rozpoczynam hodowlany. :)

13. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxDxDxDxD
    a ja najpierw widzę mgłę, to z napięcia.
    Paczę na hasła;) i albo wraca ostrość albo nos robi sie mokry;)xD
    Słabo to idzie u mnie.
    Dopiero kilka gier zrobiłam z braku czasu i innych tam, ale okrutnie się zmęczyłam

14. niebo016

niebo016 Generał forum

;)Ja jak widzę, że mogę zdobyć bonus czasowy, choćby minimalny, to łapię za Lupę :) żeby nie szukać pół dnia jakiegoś przedmiotu.:)

15. ania1713

Na początku warto korzystać z lupy. Potem, jak już zapamiętasz, to lecisz szybko i nie będzie ona potrzebna (ewentualnie na 1-2 przedmioty)

16. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

A gdzie lupa?;)xDxD

17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

dokładnie , czasem jakiś mały bonusik wpadnie jednak zwykle to jestem po czasie

18. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

a szukał już ktoś chodaka na podwórku ?
    jakby co to znaleźć można "pod" strachem na wróble, tuż obok patyka :)

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD
    No muszę się pochwalić, bo myślałam, ze mi się nie uda. Ale na wdechu było.:D

20. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Gratulacje !!!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.