Opinie Wielki wybuch

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewanta

ewanta Komandor forum

wyłączyli wyspę????? a ja dopiero teraz doczytałam- po 14 zrobiłam na wyspie rewolucje...... wszystkie drzewka ujrzały światło dzienne... za gapowe się płaci :)

Azile lubi to.
  2. ania09184

ania09184 Czeladnik forum

event robie mam nadzieje ze w calosci powodzenia wszystkim walczacym

Azile lubi to.
  3. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Marzenia to rzecz bezcenna, też nie byłbym przeciw ;)

AlfaWilk i -norbijas- lubią to.
  4. mrobert15

mrobert15 Czeladnik forum

chyba szkoda mi kuponów kombajnowych na takie nagrody ...

5. ania09184

ania09184 Czeladnik forum

Ja robie bez kombajnu ;)

Azile i eliza9070 lubią to.
  6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Wielki wybuch to raczej nie będzie :)
    Może małe fajerwerki ?

7. Krkkudlaty

Krkkudlaty Okazjonalny autor

Chyba się skuszę :)

Azile i kufynka lubią to.
  8. Elatea

Elatea Aktywny autor

Okropnie nudne nagrody :( nie mam ochoty przebijać się przez kolejne poziomy. W spółdzielni są ciekawsze misje ;)

ramona45 lubi to.
  9. fargul

fargul Aktywny autor

Tylko na głównej łące, na dziką trzeba by było wystawić drzewa, a na leśną zagrody:

Ale nie chce mi się tyle przestawiać, bo nie ma o co się starać ... (darmowa próba co 3 dni, phi)
    A zdziwionych zapewne będzie wieeelu, że wypadajki nie lecą, bo na zasiew z wypadajkami jest tylko 1 łąka.
    (no chyba że źle zinterpretowałem tabelkę i na tych 3 łąkach polecą z wszystkiego...)
    Event w sam raz na sylwestra - nie będzie czego żałować na balu :)

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2016
    Aqqus i kufynka lubią to.
  10. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Zła interpretacja. Popatrz na ogłoszenia z innych ewentów. Tabelki są ientyczne jak ta, a wypadajki leciały na wszystkich które były wymienione.

11. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie same narzekania liche nagrody samo sianie nie warto robic nie marudzcie tylko brac sie za [​IMG] i do roboty a spółdzielmie zostawic na pózniej

12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ja tym razem sobie daruję. Dwa większe eventy(Mikołajkowy i Świąteczny), jeden mniejszy(ten o szkole) i jeszcze kalendarz - jak na jeden miesiąc to dużo. A poza tym zrobiłam już porządki na farmie i nie mam na razie chęci na burzenie tego. Spokojnie poczekam sobie na event urodzinowy. Miłej zabawy życzę! :)

kufynka i Dybilas4 lubią to.
  13. niki1990

niki1990 Komandor forum

No chyba masz złą interpretacje. To jest tabelka, co postawić na polach, żeby wypadało

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Z całym szacunkiem dla Szanownych Autorów, te tabelki są robione dość... hmm... bezmyślnie.
    Bo w sumie można równie dobrze uznać, że wypadanie drop itemu na głównej łące jest uwarunkowane zakupem w galerii, prawda...?
    Tak na przyszłość: ja bym jednak radziła nie dzielić tych trzech kolumn na dodatkowe wiersze, bo jest to mylące - zamiast tego można dać listę typu:
    - zakup
    - wypadajka...
    ... wszystko w jednej rubryce.

Wiem, wiem, to jest OT, powinnam to napisać gdzie indziej, jak mi się nie podoba to mogę złożyć donos do PT i w ogóle zaraz dostanę ścierką po krzyżach za spamowanie albo inną zbrodnię.
    Gdzie indziej nie napiszę, bo mi się nie chce, proszę dyżurnego kata o surowy wymiar kary.

Przygotowania do eventu u mnie zakończone, co miało dorosnąć - dorosło, wyroby rzemieślnicze zakupione, zapasu maszyn wystarczy.
    Byle do tej 14-ej, a później - byle szybciej skończyć -.-xD

15. niki1990

niki1990 Komandor forum

jeszcze 2,5 godziny. Te eventy mnie wykończą. Zwłaszcza godzina rozpoczęcia

16. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

Event robię bo na Sylwestra idę na białą salę na bal dziennikarzy.
    Wszystkim farmerom życzę
    Szczęśliwego Nowego Roku 2017
    oby eventy były ciekawe, a jeśli zabraknie nowych pomysłów to wróćmy do tych starych, niektórych bardzo dobrych
    :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Edytowałam zmniejszyłam czcionkę do regulaminowej tj, nr 4
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 grudnia 2016
    Nutka i Azile lubią to.
  17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

witam :)

podobno znów trza siać xD
    Ja mam mieszane uczucia ale oczywiście zacznę event z nastawieniem co ma być to będzie :)
    a mają być gwiazdki i banany :D na item też miejsce się znajdzie
    szkoda tylko że nie ma sensu mieć własnych strategii w tej grze bo co chwilę terror sianie na tydzień

coraz częściej jestem gdzie indziej :eek::music:

18. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

A może jest ktoś kto już zrobił ten evencik? Nie ma, a to szkoda.
    Ale ja oczywiście robię bo nagrody przyzwoite.

19. niki1990

niki1990 Komandor forum

Jak miał zrobić, skoro się o 14 zaczyna? niecałą godzina jeszcze

20. Azile

Azile Komandor forum

Doberek, ja event robię bo i czemu nie:D, a ile zrobię to inna inszość ;) W sumie myślałam że nie zdążę świątecznego, a zrobiłam w całości i dużo przed czasem :D, dodatkowa próba też się przyda, czasem na zwykłym kole można też coś fajnego trafić, ja ostatnio wylosowałam brzoskwinie xxl, nawet i z S.P. się cieszę, co z tego że 2, na super młynie kręcą się 8h, a przecież to za darmo to czemu nie? Powodzenia Wszystkim w evencie życzę:), mniej narzekania a więcej humoru na koniec tego starego roku ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.