Opinie Wielki wybuch

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Nagrody moim zdaniem słabe. Pnącza brak. Wolę robić misję "jak stworzyć zespół" :)

2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz.Dobry :) a ja robię ewencik :D nagrody są xD a jakie każdy widzi o_O. Farmy nie muszę demolować , bo po ostatnim ewencie nie sprzątałam.

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

event robię chociaż nagrody nie powalają

4. wiechuha

wiechuha Czeladnik forum

Rzeczywiście olewajacy stosunek farmeramy na koniec roku

Wrzosowisko3 lubi to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Robię jak każdy inny :p
    troche za dlugi czas roslinki jak dla mnie, no ale trudno, przeżyję :)
    event prosty-siej, oddaj, nie trzeba główkować
    drzewka wystawiłam (na bahamie tez, dopiero potem doczytalam ze baha wyłączona i uporządkowalam bahame) :p
    czekam na jutro

6. marynia53

marynia53 Cesarz forum

będzie co będzie czyli co wyjdzie i tyle w tm ewencie, pozdrawiam:):):)

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja robię, Ewcia:) Ale nie wysilam się za bardzo;) Szkoda mi małego okienka gry na Puffinie8) A od stycznia pora zacząć hodowanie (chyba) ptaków i ssaków:sleepy:

Wrzosowisko3 i Anhedrea lubią to.
  8. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Żaś powiało nudą,czyli nic nowego,sianie badyla i wypadajki,za co pytam się, programiści mają płacone?Za takie coś należy się, najniższa krajowa i galery;):D:DZ nałogu coś tam zrobię ,będę siać tylko na jednej łące.Nie mam zamiaru robić demolki i już.Tak poza tym dlaczego wyłączono wyspę z siania badyla ,ojjjj nie ładnie:mad:

wladek1111 i MOD_Cookie* lubią to.
  9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event robię, jak każdy, tylko na dwóch polach, nie mam zamiaru demolować leśnej polany 8) Tam mam baobaby... jedynie zastanawiam się jak będą leciały wypadajki, ale to mozna w razie czego użyć kasztanka. Nagrody takie sobie, wolę pnącze bo działa i na farmę i na wyspę, ale postaram się zdobyć całość. Jak wyjdzie.... zobaczymy.:p8);)

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Rób za mnie też , bo mi się nie chce .

11. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Słaby ten item i nagrody na sylwestra jeszcze.o_O

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To i tak za bardzo się nie wysilam:pxDxD

13. natalusia205

natalusia205 Forumowy żółtodziób

Event szału nie robi. Chyba zrobiony na odczepne. Myślałam, że na koniec roku będzie coś extra.

MOD_Cookie* lubi to.
  14. Karen139

Karen139 Baron forum

Ewent jest to robię i ...................jużxDxDxD
    Dzień dobry Wszystkim.

15. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Mi tam pasuje :p Przynajmniej uzupełnię braki w roślinkach :p
    Każdy event robię, więc tego również nie ominę. Naklejkę zgarnę jak zawsze, item mi się podoba, a w międzyczasie "odpalę" prawdziwe ognie :D Mam tylko nadzieję, że pieseł da radę, bo to jego pierwszy sylwester :cry:

16. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Event nie za ciekawy, ale gwiazdki i SN zawsze spoko. Próbujemy :)

Anhedrea, 0olimpia0 oraz MOD_Cookie* lubią to.
  17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    maksymalne ulepszenie itemu daje na dobe 1666,6 pd ev tpd i daje mu to miejsce w top 10 itemow

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

To jest argument i zachęta , żeby zakasać rękawy i siać - może się skuszę i zrobię .

19. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Dla mnie itemik jest super, Zbierany raz na 3 dni przy moich bonusach (jaja, itemy i przetwory ) da mi w przeliczeniu na dobę 4 600 PD. Jest zatem o co powalczyć. A wcale nie jestem potentatem w wyposażeniu farmy w tego typu rzeczy. Norbi podał PD bez liczenia bonusów, bo każdy ma swoje rzeczy i przeliczanie do niego należy. Czym więcej bonusów, tym bardziej opłacalny itemik.

20. maliniakk

maliniakk Koneser forum

Ewent trwa 5 dni, a nie 6.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.