Opinie Wielki wybuch

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, mi do końca brakuje jeszcze 68 wypadajek, wszystko zebrane jeszcze tylko za 3h ostatni zbiór roślin ewentowych i koniec, będzie ciężko ale walczę

2. niki1990

niki1990 Komandor forum

Świetni jesteście,

Cześć postu usunęłam.
    Na forum obowiązuje standardowy język polski. W przypadkach szczególnych (sygnatura, podpis) dopuszczalne jest użycie języka obcego pod warunkiem zamieszczenia polskiego tłumaczenia.

MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 stycznia 2017
  3. jk_1982

witam, ma minusie 60wypadajek, także kolejny ewent nie skończony

4. cetynio

cetynio Stały bywalec

Ja mam tylko 3 nakładkę, do 4 brakuje prawie 50 drewienek a o 5 to nie wspomnę. Bez kombajnu się nie daje. Ile można klikać :(
    Wszystkim co wygrali gratuluję i trzymam kciuki za walczących jeszcze :D

jk_1982 i bogusiania lubią to.
  5. remek63

remek63 Okazjonalny autor

Jestem trochę w lepszej sytuacji bo brakuje mi 24 szt drewienek, już wszystko zebrałam i idę do pracy, niestety nie uda się ukończyć. Wskoczę jeszcze na chwilę przed końcem na farmę może ktoś coś podrzuci. Rosliny są brak drewienka, ale trzymam za Ciebie kciuki oraz za innych walczących do końca

cetynio lubi to.
  6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Event zakończony właśnie:D Nie chciało mi się robić całości ale jak roślinkę miałam to i wypadajki się znalazły:p Mam tylko 34 ponad stan. Ostatnio zbieram na farmie 2x dziennie bo nie mam już pakietu pomocników a jedynie kupony. Muszę je oszczędzać, żeby starczyły na miesiąc;) Teraz czas na nadrabianie zaległości w misjach i roślinkach 8)

cetynio lubi to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 379 wypadajek zostało jeszcze :D

cetynio lubi to.
  8. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Witam.
    U mnie wszystko na styk. Zostało mi do zdobycia ostatnie ulepszenie, a brakuje 48 wypadajek, 559 jednego i 211 drugiego kwiatka. Ostatni zbiór za godzinę, może się uda:oops:. Niestety, lenistwo nie popłaca.

cetynio lubi to.
  9. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

To poleci, może się uda :)
    Brrr... A mi brakuje jeszcze 15, zbieram tylko proso, więc marnie to widzę :p
    Może ktos by pomógł?

cetynio lubi to.
  10. jk_1982

do skończenia zostało mi jeszcze uzbierać 28wypadajek. na polach kukurydza liczę na cud

cetynio lubi to.
  11. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

no i klapa zabrakło 50 drewienek u mnie to nic nowego wypadajki leca jak zwykle zle

cetynio lubi to.
  12. rebelek

rebelek Aktywny autor

brakuje mi 40 wypadajek i jeden zbiór.. dam radę? pomożecie?

cetynio i Widełki3 lubią to.
  13. Widełki3

Może trzeba zmienić taktykę. Mnie pod tym względem również farma nie rozpieszcza, ale przygotowanie do eventu, ulepszenie roślin i długo rosnące na noc ratują sytuację.

Dasz radę :D

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji Edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_DaMa

cetynio lubi to.
  14. jk_1982

mi zabraknie ok 25-20sztuk. ale to tylko i wyłącznie moja wina bo nie miałem zamiaru siedzieć przy farmie w Sylwestra i Nowy Rok, ta gra na to nie zasługuje. Cały rok gram z nowych drzewek i zwierząt to praktycznie nie mam nic, FL nie kupuję, tajemniczych zagród i sadzonek też nie tylko tyle co z zadań. Pomału daję sobie spokój z tą grą bo coraz bardziej jest parcie na kasę a to mi się nie podoba.

23 sztuki do końca:music:

Twoje posty połączyłam,

SMOD_Atena

mysza199710 lubi to.
  15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Event to już historia. 655 drewienek zostało na plusie do wymiany na PD.

gosiunia007 lubi to.
  16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ze wszystkich trzech pół, z kukurydzy u mnie wypadało od 7 do 13 drewienek.
    Masz rację, event można było spokojnie skończyć, wchodząc na farmę dwa razy na dobę.:)

gosiunia007 lubi to.
  17. Karo*

Karo* Forum Pro

No po prostu lecę na oparach już marchewkę sieję co by zdobyć podstawę :)

18. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    ewent skonczony, item postawiony;), teraz przemeblowanie na farmie:)
    Pozdrawiam;)

gosiunia007 lubi to.
  19. Widełki3

Udało się:music:Dzięki wszystkim za pomoc.

20. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ja też własnie zakończyłam, nie cały event, ale 4 zadania z 5, co i tak jest lepiej niż się spodziewałam :D
    Głównie dlatego nie starałam się wcześniej o wypadajki, bo myślałam, że mi dużo więcej zabraknie, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia :D

Gratki innym, którzy osiągnęli swój cel :D

Nutka, -toja_71- oraz bogusiania lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.