Opinie Wielki wybuch

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Nareszcie skończyłam :D. U mnie niestety wolne powoduje zazwyczaj, że nie mogę regularnie zbierać, paradoksalnie jak jestem w pracy to mi idzie lepiej :pxD. Teraz przerwa w sianiu do końca stycznia czyli do eventu urodzinowego :):music::music:.
    Trzymam kciuki za jeszcze walczących ...
    a item zapomniałam oczywiście wystawić :D

2. Lithuana18

Lithuana18 Czeladnik forum

Event fajny :) tyle że ja zrobiłam tylko jeden poziom z tej gry. Dzieciaki chore do tego net jak na złość szwankuje :( , Musze ponadrabiać wszystkie zaległości i braki w stodole, może przy następnym uda się coś więcej zdziałać :)

-małgoś- i Nutka lubią to.
  3. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Zostało 95 wypadajek, czosnek i brokuły posiane - zobaczymy czy uda się ukończyć event

4. Nutka

Nutka Komandor forum

Mi się, patrzę, ten event zakończył wybuchem :p. Mimo skończenia mam tylko podstawowy item i żadnej nakładki o_O. Czy też ktoś tak miał? Może coś źle robię? :eek:

visa77 lubi to.
  5. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Nakładki są pod nazwą : Większy wybuch. Może dlatego nie możesz znaleźć? :oops:

Nutka lubi to.
  6. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Zrobiłam wszystkie pierwsze zadania i w ostatnim 2 z bananami. Jutro zrobię z 5 /3 i wszystkie bananki moje. Na więcej nie było czasu a to co zaplanowane uda się :D oj jestem bardzo zadowolona :D

Nutka lubi to.
  7. Nutka

Nutka Komandor forum

Dziękuję bardzo :inlove:. W życiu bym na to sama nie wpadła o_O. A jeszcze specjalne przeczytałam faq, ale tam nazwy tych nakładek brzmią całkiem inaczej :oops:.

gosiunia007, pies008 oraz -rybka24- lubią to.
  8. niki1990

niki1990 Komandor forum

a zrobiłaś wszystkie zadania?

Nutka lubi to.
  9. visa77

visa77 Komandor forum

Evencik przeszedł do historii ;) powodzenia tym którzy jeszcze walczą xD a ja czekam na wejściówkę :p

10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Nie wiem jak przeczytałaś FAQ, ale ja tam w zadaniach widzę nakładkę "Większy wybuch"
    MISJA.png

Nutka lubi to.
  11. aglew56

aglew56 Czeladnik forum

nie mogę postawić wygranych w evencie 4 Wielkich Wybuchów pomóżcie jak to zrobić i na którym polu

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Item podstawowy nazywa się Stoisko z fajerwerkami, a nakładki Większy wybuch.:)

13. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

• stawiasz podstawę itemu (Stoisko z fajerwerkami)
    • na podstawę "nakładasz" ulepszenie "Większy wybuch"
    • gotowe :)
    • pole (strefa) obojętna, item może stać zarówno na części farmowej, jak i tropikalnej ;)

bogusiania lubi to.
  14. aglew56

aglew56 Czeladnik forum

15. ania09184

ania09184 Czeladnik forum

81 wypadajek mam nadzieje zesie uda o 6.30 zbiory :)

16. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Fajny event, rano skończę. Mogę poratować drewnem na rozpałkę, bo trochę mi zostało. Chętnych proszę o sówki :)

17. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Ukończyłam to co zaplanowałam, farmy nie demolowałam. Nie lubię sytuacji, gdy w nagrodach są rzeczy dotyczące wyspy, a siać muszę tylko na farmie (mam wieczne braki w stodole i problem z ich nadrobieniem).

Rajski_ogród lubi to.
  18. Rajski_ogród

Rajski_ogród Okazjonalny autor

Skończone! "Kwiecie" i drewienka (333) czekają na wymianę. Item dopiero dzisiaj postawiłam - zapomniałam o nim:).
    Pozdrawiam walczących - powodzenia!

19. Smyk55

Smyk55 Czeladnik forum

Niestety nie udało sie zdobyć ostatnich bananków. Zabrakło 19 wypadajek. :( No cóz, takie życie. Może w następnym się uda. Teraz zmykam do pracy, więc nic juz nie zdziałam. :p
    Powodzenia tym, którzy jeszcze walczą.

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

17 zapałek do końca. Pomożecie? Goździki nie chciały dać więcej

Edit: Kochani jesteście za te wszystkie prezenty. Noż się wzruszyłam

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.