Opinie Wielki wybuch

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ewent skończyłam cały .
    Teraz trzeba zagrody wystawić , bo zwierz będzie potrzebny .
    Powodzenia i dużo drewienek życzę .

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na noc poszedł fajerwerkowy kwiat a jutro o 5:40 posieję goździki z wodą i nawozem:);) Eventówki około 5 000 będzie na rano a elementów ogniska brak 381:)

matołekrzadzacy lubi to.
  3. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Jeśli kolega, uważa wysianie 13000 tysięcy badyla, za drobnostkę to brawo, że prosty i nudny to ameryki kolega tu nie odkrył. Co do nagród napisałem swoje zdanie, jak dla mnie beznadziejne.Nigdzie nie napisałem o jakimiś rozdawnictwie i o nagrodach na dużym wypasie za nic (Kolegę ma jeszcze chyba sylwester bo sam coś pisze i to jeszcze komentuje pisząc, że to niby ja napisałem miłej zabawy kolego) .Chyba, że dla kolegi 20SP to hip hip hura. Trudniejszy, moim zdaniem bardziej urozmaicony to fakt by się przydał.Pozdrawiam to co w tym evencie mam SP i banany i tyle w temacie.

matołekrzadzacy lubi to.
  4. krasnoludek10

To koleżanka, nie kolega;) Zbiór o 5:40:)
    Albo o 6 - 6:30:D

matołekrzadzacy lubi to.
  5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a jaki zwierz będzie potrzebny?

Ewentówki brakuje po 500 sztuk + wypadajki.

xBabciaEwa lubi to.
  6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Maryniu w Zgaduli o tym piszą - tu mnie Mod pogoni .

marynia53 lubi to.
  7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

sowa poleciała i nic nie przybyło do ewentuxDxDxDxDxD ale rano będziexDxDxDxDxDxD

xBabciaEwa lubi to.
  8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Cóż.
    1. Kolega istotnie uważa trzynaście tysi badyla do wysiania za drobnostkę. Kolega uważa tak na podstawie własnych doświadczeń.
    2. Kolega nie próbuje odkrywać Ameryki, ponieważ dotarło do kolegi, że już została odkryta.
    3. Kolega nie pije alkoholu nawet w sylwestra, ponieważ koledze alkohol nie smakuje, a dodatkowo nie jest mu do niczego potrzebny.
    4. Kolega zinterpretował jedynie ten oto fragment komentowanej wypowiedzi, cytuję: "event w zasadzie beznadziejny jeśli chodzi o nagrody, a wymagany wkład gracza". Koledze tak się dziwnie wydaje, że wkład pracy gracza jest konieczny przy każdym evencie. Ale może kolega się myli, to pewnie przez ten brak alkoholu.
    5. Jak wspomniano wyżej, kolega jest właściwie koleżanką. Ale nie ma to absolutnie żadnego znaczenia.

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no jakbym Dean-a słyszała xD

eventówki mam połowę - rośnie sobie ile chce a ja mogę być gdzie indziej :)
    drewna mam aż nadto tym razem o dziwo

10. zzizzie

Eventówka jest bardzo wygodna - można się zajmować czym tylko dusza zapragnie, a badyle sobie rosną.
    W sumie wolę te krótsze, bo event się od nich robi choć trochę bardziej dynamiczny... ale na taki świąteczno-noworoczny czas długi badyl jest idealny (choć nudny jak flaki z olejem).
    Za godzinkę sieję te dziwactwa po raz ostatni, jeśli będzie brakowało paru wypadajek, to podgonię cebulą czy innym goździkiem. Czasu od metra, wszystko się zdąży zrobić. A naprawdę wyjątkowo rzadko zaglądam ostatnio na farmę.

xBabciaEwa i AnnDżelina lubią to.
  11. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

xD:cry:
    no i zarobiłas drogi zabieg za darmoszkę :p
    żeby OTa nie było to event robię i nawet ma się ku końcowi jakimś cudem, nasiałam czy jak?;)
    i nawet wypadajek styka, bo zapomniałam, że kasztanka po starcie odpaliłam i tak sobie przeleciał:p

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a ja drewna mam małoooooo :sleepy::sleepy::sleepy:

13. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Podrzucam Ci szczapkę na rozpałkę, żeby ten ogień się tlił :)
    Roślina niebawem do zbioru :)

14. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Przepraszam koleżankę za kolegę, przepraszam, że nie zgadzam się z opinią legendy forum, forum które, koleżanka chcę by wyglądało w stylu moja racja i tylko moja racja.Przepraszam, że się nie zgodziłem z koleżanką.Koleżanką, która znów sama tworzy tezy, których ja nie napisałem i sama sobie na nie odpowiada, brawo. Osobiste wycieczki koleżanka sobie daruje, bo na mnie to nie działa i nie pójdę tą drogą. Event właśnie zakończyłem czyli SP i banany zdobyte reszta mnie nie interesuje bo napisałem o tym wcześniej, dotarło to do koleżanki.Pozdrawiam

15. zzizzie

Łomatko.
    Z ciekawszych rzeczy: badyl dorasta.
    Brzydki jest 8)xD

16. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Kto by pomyślał, że w eventowym można się jeszcze pośmiaćxD;)

Event zaczęłam dzisiaj, do końca jeszcze dużo czasu, zdążę:p

17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

teraz piszesz jak porozdawałam :)

na pewno wyleci :) ja później siać zaczęłam to dlatego teraz mi zejdzie dłużej na oczekiwaniu bo na cóż mi tyle drewna jak fajerwerków brak
    wybuchły wszystkie dziś w nocy i ja muszę siać teraz ;)

xBabciaEwa lubi to.
  18. marynia53

marynia53 Cesarz forum

pięknie dziękuję doleciało i jeden mniejxDxDxDxD czyli 119

xBabciaEwa lubi to.
  19. krasnoludek10

To witaj w kluuubie:p:D Zbiór (teoretycznie) za 6 h 28 minut8) I jutro chyba nareszcie będzie koniec z eventówką:D Albo jak na czas pozadomowy posieję goździki wodą i nawozem to pojutrze;)

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2017
  20. niebo016

niebo016 Generał forum

A ja się lenie i nie robię eventu:music::D:p, a drewienka lecą i leżą w stodole;)8):), A Co raz trzeba odsapnąć od eventów w roku xDxDxD

wolf031973 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.