Opinie Wielki wybuch

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Na wypadajki moja droga. Ale one są dostępne dopiero od 80któregoś poziomu. Generalnie siejemy najdłużej rosnące badyle oraz dajemy im dopalacze. A ten badyl siejemy zwykle dzień przed eventem oraz zbiory robimy zaraz po jego rozpoczęciu. Generalnie jak zaczyna się event w którym są wypadajki, wszyscy wtedy robią komisyjne zbiory ze wszystkich pól po godzinie 14:00. Dzięki temu na start mamy od 100 do 300 wypadajek, zależnie od eventu, ulepszeń szklarniowych i czy zbieramy z 3 pól farmy czy również z bahamy

bogusiania, -małgoś- oraz xBabciaEwa lubią to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie. Wysyłam tylko sąsiadom .
    Bogatym jak Krezus (..taki król)

xBabciaEwa i bacowa70 lubią to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dobre rosliny wypadajkowe zaczynaja sie juz od 57 poziomu czyli od lilii ktora, rosnie ponad 12 h(bez wody)

4. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Dodam jeszcze ża najlepiej posiać je na super polach.Wtedy z reguły jest 100% wypadajności wypadajek.Dziwnie zabrzmiało:p

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

otóż to

xBabciaEwa lubi to.
  6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wiem, że się przejęzyczyłaś i wyszło "masło maślane" :)
    ale ten event jest tak mało ciekawy, że ani pisać nie ma o czym ani czytać - jak zobaczyłam na OFF-ie "perełkę" to od razu się do niej odniosłam.
    Drewienka mi nie przybyło, zbiór kwiecia i kwiatu za 3 godz. a w tzw. międzyczasie upiekłam paszteciki i ugotowałam barszczyk czerwony
    (jeżeli to w ogóle kogoś interesuje;), dobre wyszły:p)

7. Nutka

Nutka Komandor forum

Na ten moment 247 wypdajek :). Całkiem przyzwoicie moim zdaniem, choć w sumie nie wiem ile trzeba mieć dziennie żeby się wyrobić, martwić się będę jak uzbieram roślinki :p. Zamieszanie z wysyłką prezentów mnie ominęło, bo pracowałam. Czasami nawet praca nerwów oszczędza ;)xD.

8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Roślina posiana, wypadajek ponad 200.
    Trochę machnęłam się w ilości roślin, bo jednej mam ponad 700 sztuk a drugiej prawie wcale. Jutro to jakoś wyrównam.

9. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Wypadajki można normalnie wysyłać! Są jak zwykle w prezentach sezonowych.

xBabciaEwa lubi to.
  10. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Jeżeli można proszę o dwa paszteciki i filiżankę barszczyku - uwielbiam. W temacie kwiecie za 20 minut do zbioru i w objęcia Morfeusza.

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Można i bardzo chętnie Cię poczęstuję, tylko jak to zrobić :)

Póki co proszę wirtualnie

Edit: zdjęcie usunęłam, ponieważ czerwona nie lubi czerwonego barszczyku.

A ja dalej czekam na kwiaty i kwiecia, drewienka od 2 godzin nie przybyło ani jednego.

Ostatnie edytowanie: 30 grudnia 2016
  12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Rzeczywiście event mało ciekawy. Mam tych wypadajek cos ok 260 i jakoś mnie to nie cieszy zbyt.Na Offie równie ciekawie więc jakby co chętnie jeszcze coś pomieszam :p

13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dzień kończę z 245 sztukami wypadajek

14. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam, bardzo proszę o trzymanie się tematu wątku. Temat o kulinariach znajduje się w dziale Kluby użytkowników.

15. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

To i ja się pochwalę. 144 wypadajek a badyla po 70 z każdego :p jutro troszkę przybędzie, Nowy Rok odpada z siania bo cały dzień w pracy :pale najbardziej interesuje mnie 5 zadanie czyli bananki i mam nadzieje że będą moje :)

16. Azile

Azile Komandor forum

Roślinki rosną, dopiero obsadziłam pole, No event jak event nudny trochę, w formie misji, ale robię czemu nie :),

Witam, bardzo proszę o trzymanie się tematu wątku, cześć postu usunęłam
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 grudnia 2016
    bacowa70 i -rybka24- lubią to.
  17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Sylwester , nie śpimy.

Koniec i już ;).

18. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

No proszę, da się? - a no da się - gratki

AlfaWilk, KrysQ oraz blazers lubią to.
  19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zbiór fajerwerka (jak to brzmixD) o 18:29 albo trochę później:)

AlfaWilk i KrysQ lubią to.
  20. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

Oj cienko to widzę, prawie doba minęła ,a u mnie tylko 210 wypadajków.:(

AlfaWilk lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.