Opinie Wielki wybuch

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

xD Dzięki, już sobie przestawiłam, wcześniej był Londyno_O, a w temacie event rozpoczęty 100 wypadajek zebrane.
    Powodzenia wszystkim.

Azile lubi to.
  2. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. 189 drewienek więc chyba nie jest źle. za kilka minutek pierwszy zbiór i powolutku do siego. pozdrawiam i życzę ukończenia jeszcze w tym roku

-małgoś- i Azile lubią to.
  3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-Maud- usunięty post przywróciłem. Nie usuwamy postów edytowanych przez moderatora.

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

...i oczywiście,żeby na całym świecie zapanował pokój ...;)
    Ewent się kręci .Żadnemu sąsiadowi jeszcze nic nie wysłałam nie dlatego,że nie można było(nawet nie zauważyłam) ale większość moich sąsiadów to bogate krezusy (najwyraźniej mieszkam w "dobrej" dzielnicy:p) i nie muszą tej podpałki na już dostać:)

5. Smyk55

Smyk55 Czeladnik forum

Event rozpoczęty i na start jak zawsze porażająca ilość wypadajek w liczbie .........56 :p Super! xDxD

Ale przynajmniej więcej PD zgarnęłam, bo poczekałam troszkę na poczatek Mega PD. :D

A teraz roślinki sobie spokojnie rosną i zobaczymy co będzie dalej. Byle do przodu. :p

-małgoś- i xBabciaEwa lubią to.
  6. monikatraw

monikatraw Forumowy żółtodziób

a ja nie mam co sadzić

7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

to się przeloguj

8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

monikatraw siejemy na Głównej łące, Dzikiej łące oraz Leśnej polanie.

Spróbuj przelogować się lub odświeżyć stronę :)

9. monikatraw

monikatraw Forumowy żółtodziób

Ale jaja i tak bym tkwiła w niewiedzy :) Szkoda, że nie wytrzymałam napięcia i zasiałam coś innego :) Dzięki serdeczne

-małgoś- lubi to.
  10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

160 wypadajek po zbiorze
    zostaje sianie na niewielkim obszarze bo nie wszędzie jest wolne :p
    prezenty poszły :)
    jest czas na inne opcje :music:

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To wyślij tym "biednym krezusom", co Ci zależy:pxD

U mnie już kwiecie i kwiaty na małych polach, a swoją drogą można poplątania dostać z nazwą rośliny w tym evencie.
    Wypadajek mam 343 i cały czas dochodzą, a może dolatują:).

12. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

IRENKA2047 post usunąłem jako off top. Bardzo proszę o trzymanie się tematyki wątku, czyli eventu Wielki wybuch.

13. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Ghost, pracujesz chyba z prędkością światła. ;) Swój post usunęłam moment po tym jak go umieściłam na forum (zorientowałam się, że zamiast edytować poprzedni, wstawiłam nowy i to jakiś "koślawy"). Nie było tam wtedy Twojej edycji, bo wszystko trwało chwilę. Wychodzi na to, że w momencie kiedy ja wcisnęłam usuń, Ty musiałeś rozpocząć edycję.

Azile lubi to.
  14. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-Maud- nic się nie stało :)

za 2 godziny zbiór zielska, wypadajki zadziwiająco dobrze lecą :)

-Maud- lubi to.
  15. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

No to dzielna jesteś bo ja mam tylko 205 m myślę, że Ciebie dogonię:):):)

feniks1414 i Azile lubią to.
  16. Azile

Azile Komandor forum

U mnie roślinki rozsiane, drewienek 207 i przez 6h można się obijać :p , tak myślę że w sumie graficy na prawdę mogli coś pokombinować z tymi wybuchami co jakiś czas na polu, zabawnie by to mogło wyglądać, pamiętacie zalane pola xD?

feniks1414 lubi to.
  17. patrycja-wicher

patrycja-wicher Forumowy żółtodziób

Gram od 14 i mam 4 drewienka <ciach>? grałam kiedys we farmerame pare lat temu i przestalam po 100 lvl gdyz ta gra jest taka sprawiedliwa ze hej . Sporo rzeczy jest koszmarnie drogo do kupieni za floreny.

Niestosowny skrót usunąłem. Stosowanie wulgaryzmów (nawet w formie skrótu i w języku obcym jest zabronione). Tym razem upominam słownie.
    SMOD_Ghost

18. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

patrycja-wicher w takim razie zamieszczaj pełny opis (wraz z tłumaczeniem na język polski bo taki obowiązuje na tym forum) a nie skróty myślowe. Nie jestem tutaj od domyślania się co autor/ka posta miał/a na myśli. Dalszej dyskusji proszę zaniechać i trzymać się tematyki wątku.

Post usunąłem.

Posta pod postem również nie piszemy. Jest taka opcja jak "edytuj" jeśli chcesz coś dodać.

19. IRENKA2047

IRENKA2047 Naśladowca mistrzów

dziekuje , dobrze, bo niepotrzebnie się odezwałam tu nadal taki rygor? a w temacie to event robie,

20. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

o ewent :D pewnie znów nici z tego ale pierwsze sadzenie zrobię 8)

-małgoś- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.