Wielkanocny event i nowe przepisy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Pierwsze pytanie dotyczy ogłoszenia o nowych przepisach zastępujących mikser. W pierwszej tabelce jest napisane, że te przepisy będą w alchemiku. Czy nie powinny być w SPA? Potrzebują koktajlu, który jest półproduktem ze SPA.

Drugie dotyczy poradnika eventowego. Zacytuję jeden z fragmentów:
    Wykonanie wszystkich zadań wymaga wpłacenia 40 wielkanocnych gniazd, czyli użycia 2 000 cudownej rośliny wielkanocnej oraz 400 podstawowych gniazd. Wpłat można jednak dokonywać po wygraniu ostatniej nagrody głównej.
    Wytłumaczy mi ktoś to co jest wytłuszczone? Skoro wpłat można dokonywać po wygraniu ostatniej nagrody głównej, jak mamy cokolwiek wygrać?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak powinno być SPA, za chwilkę poprawimy, przepraszamy za błąd i dziękuję za zwrócenie uwagi.

Jeśli chodzi o wpłaty to po wykonaniu 40 wpłat można wpłacać gniazda wielkanocne dalej i :

Za każde wpłacone gniazdo wielkanocne otrzymamy jedną z nagród:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Aaa źle zrozumiałem to zdanie xD
    Dzięki można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, ja również dziękuję, na przyszłość z uwagami odnośnie OO czy FAQ zapraszam tutaj: FAQ - pod lupą.
    A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.