Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

mocno się łamię - kupić czy nie kupić, ale chyba "naukowe" podejście zwycięży - sprawdzę czy da się bez skrzyneczek ;)
    mogę ostatnia skończyć, to nie wyścigi :)

2. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Miałem florenow na 4 skrzynki wiec kupiłem. I co? 20 podstawowych gniazd, 4 roślinki, 15 roślin i item :D czarujące jajko.

3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Da się bez skrzyneczek. Myślałam, że trafię item czarujące jajko; coś mi się umaiło że on daje gotowe gniazda = dodatkowa szansa na lwy czy inne ślimaki. Zakręcona jestem, to nie czas na event. Czuję, że będę w kółko zapominać o zbiorach...

kropelka04, olgs3 oraz abc2016 lubią to.
  4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

4:05 rośnie z wodą i nawozem (czyli działa runa na drzewie - to dobra wiadomość), to teraz kilka minut po 18tej - nastaw sobie budzik, albo przypominajkę w telefonie ;)
    jeszcze jeden zasiew zrobimy przez nocą, a nocne marki nawet dwa zasiewy :)

kropelka04, olgs3 oraz dotikampo lubią to.
  5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Przypominajkę nastawiam. Gdy pika - wyłączam i myślę, tylko to skończę i zajrzę do lapka... I zaglądam... gdy robię przerwę na kawęxDAle spoko, święta już będą spokojniejsze, to nadgonię :)

kropelka04, olgs3 oraz abc2016 lubią to.
  6. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

Bez uruchomienia żywej gotówki nie ma szans na ukończenie eventu. Potrzeba co najmniej 3-dni aby odblokować wszystkie pola a za 3 następne nie ma szans zrobić 2000 roślin. A jeszcze rośliny na uszlachetnienie ( w których losowo nie wiele się zyska na skrócenie czasu )

7. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

kupiłam 2 skrzyneczki i dostałam 2 itemy...już stoją na polu i jeszcze dzisiaj 6 jajeczek do zebrania :)

8. AngelGina

AngelGina Generał forum

Super, gratuluję :)
    Ja zakupiłam chyba z 15 skrzynek i nie trafiłam itemu :(((
    Nieźle, istny fart :)
    Ja się tak nie bawię.... ;), chciałam trafić item, bo wyjeżdżam w Święta, to by się przydał, a tu klops... 15 skrzyneczek i nic, aż szkoda wydanych florenów, w każdym razie u mnie :(

Magdam.1__ i AlfaWilk lubią to.
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie jest prawdą to co piszesz.
    Spójrz na gotowe rozpiski hlnrys i abc2016 jak zrobić, żeby skończyć ewent bez używania żywej gotówki.:)

abc2016, olgs3, hlnrys i dalsza osoba lubią to.
  10. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam jajkowo ;)
    oczywiscie, ze sie da bez wydania zywej gotowki, czy nawet florenka.
    bede siala wedlug rozpiski zosi (wielkie dzieki :inlove:) i spokojnie zrobie event :)

abc2016, hlnrys oraz olgs3 lubią to.
  11. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Forum Pro

kupiłam 3skrzyneczki o nie dostałam nic do prima aprylis jeszcze troche czasu wiec nie wiem czemu tak
    znalazłam z 3skrzynek az 12 cudownej rosliny za 12fl to musi byc cudowna

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2018
  12. -frania-

-frania- Czeladnik forum

jak siać tę roślinkę?

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Jak Ci wygodnie - 6 dużych pól , 3 duże i 12 małych ( wtedy wysiewasz wszystko i masz okazję przy zbiorze sprawdzić ile wypadajek będzie) albo wg własnego uznania :))

abc2016 lubi to.
  14. magdalena

magdalena Weteran forum

Hej.
    Spoko jestem krok za Tobą i też bez skrzyneczek daje radę.

Jak myślicie czy z małych pól polecą lepiej wypadajki ?

abc2016 lubi to.
  15. Ania1234557

Ania1234557 Okazjonalny autor

Mam pytanie czy można wykorzystać chutnej. Czy tylko tak bez zadnych ulepszeń.

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Teoretycznie - tak,bo jest ich więcej.Ale to trzeba by porównać.Ja robię na małych - kombajn na stałe,ale jeszcze nic nie zebrałam,więc w ogóle nie wiem jak one lecą.

magdalena lubi to.
  17. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Z malych pol jest wieksze prawdopodobienstwo.

magdalena i abc2016 lubią to.
  18. Azile

Azile Komandor forum

Ja po przeczytaniu postów kupiłam 4 skrzyneczki i mam item, aż nie wierzę bo mam na prawdę mega pecha do losowań

abc2016 lubi to.
  19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Ten event i sianie roślin to jest powrót do początków farmy. Sieje się tylko z wodą i nawozem bez żadnych ulepszeń typu chutney czy dżem z dyni.

olgs3, Frytka2012 oraz abc2016 lubią to.
  20. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Nie mozna, Tylko woda i nawóz

abc2016 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.