Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ciesz się z tego ja nawet marnych bizonów nie dostałam....

oddaje 1 gniazdo - 5 wejściówek, >:( oddaję 2 gniazdo- 5 skarpet, >:( oddaję 3 gniazdo 65tys TPD -.- oddaję 4 ostatnie gniazdo osattnia nadzieję i mam:

cieszę się bo mam jedną zagrodę pingwina(z ulepszeniem) a teraz nareszcie wpadła druga.
    Może to nie ślimak albo lew ale przynajmniej coś co mi było potrzebne.

Ostatnie edytowanie: 4 kwietnia 2018
  2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

event skończony na poziomie 65 uwitych i oddanych gniazd wielkanocnych, bez koszykow, skrzynek i itemow... i jak widać się udało... ale tylko dzięki sąsiadom i znajomym, choć przyznam że ten event wymusił na mnie uzupełnienie misji z pucharami do 30/30 czego z prawie rok nie mogłam zrobic
    nagrody takie srednie, ale sporo SP z czego się najbardziej cieszę
    wszystkim którzy skończyli gratuluję a za tych co jeszcze walczą trzymam kciuki :)

3. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Na 60 oddanych gniazd wielkanocnych ani jednej zagrody :D To sie nazywa losowość ;)
    I tym oto sposobem ten event jest ostatnim eventem losowym który robię.
    Jak to ktoś wcześniej napisał "nasi przodkowie (BP) na mchu jadali " :D

RosesFarm lubi to.
  4. ewalopata70

ewalopata70 Czeladnik forum

masz już te dwa gniazda,a może ty masz wolne brakuje 3szt

5. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Sąsiedzi jak zwykle niezawodni, udało się ukończyć. 2 zagrody ślimaków
    dostałam, może na GT uda się wymienić na Lwy.
    mamaiza69 dziękuję:inlove:

dotikampo i leloszek373 lubią to.
  6. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

witam wszystkich graczy,z tego co widzę nie wszyscy gracze otrzymali nagrody w postaci zagród ,więc ja się pochwalę co ciekawszymi nagrodami:
    zagroda dla lwów,żyraf(o nich pisałam już wcześniej)bażantów i ślimaków,2x30SP,2x30STN,także ewent uważam za męczący,ale udany;)

abc2016 i dotikampo lubią to.
  7. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

dziękuję wszystkim za pomoc - wiedziałam że można na Was liczyć - Jesteście wielcy:)

8. Agniesin

Agniesin Forumowy żółtodziób

Brawo! Przykręcenie na koniec ewentu wypadajek o połowę to świetny pomysł. Mogłam zrobić ale się nie uda po nocnym zbiorze 11 wianków to jakiś żart!

9. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

niestety nie uda mi się skończyć eventu brakuje mi jeszcze 16 gniazd a zbiór 13 minut po zakończeniu, trudno nie zawsze świetego Mikołaja

10. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

.kotek999. kolejny Twój post usuwam.

Skoro rozumiesz a masz zastrzeżenia co do panujących zasad,
    jak również do mojej pracy to możesz napisać w tej sprawie do
    Pomocy Technicznej

11. -AGA0506-

-AGA0506- Weteran forum

roslina duzo na zapas a brak mi 5 podstwa do gniazd

12. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Fakt przykręcili gniazda na koniec eventu że hej.Na tę chwilę brakuje mi 14 sztuk i jeszcze jeden zasiew zbiorę ,ale jak znowu będzie ze 6 sztuk to [ciach]
    Oj tak im za chiny ludowe nie kupię koszyczka,najwyżej nie będę miała pnącza.

Niewłaściwy na nasze forum fragment posta usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 kwietnia 2018
  13. piegu1

piegu1 Stały bywalec

roślikna w komplecie i na plus mam gniazda na wymiane bo mi 3 szt brak a zasiew juz nie da sie

14. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

skonczylam ale nie mam pnacza nie wiem czemu

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.kotek999. Twój post usunęłam, niezależnie od wieku wszystkich Graczy obowiązuje ten sam Regulamin, który każdy podczas pierwszego wejścia na forum akceptuje. Bardzo proszę o respektowanie obowiązujących zasad i stosowanie się do próśb, ignorowanie naszych próśb może skutkować blokadą konta.
    Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem forum a zastrzeżenia do pracy Moderatora kieruj proszę do PT: Pomoc Techniczna.

16. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Nie skończyłam, zabrakło 2 wielkanocnych gniazd, jeszcze 1 zbiór roślin i udałoby się skończyć, ale czasu już nie ma. Szkoda. Utopiłam rośliny w 2x nietrafioną kultywację, a teraz mi ich brakło. Koszyka nie kupię, za słabe pnącze, żeby kasę inwestować :(

17. witnia

witnia Forumowy żółtodziób

brakuje mi 3 szt podstawowego gniazda moze ktos jeszcze nie rozeslal znajomym prezentow

18. -AGA0506-

-AGA0506- Weteran forum

dokładnie 2 szt zabrakło podstawowych gniazdek a roślinka dawno wysiena potrzeba 2 szt

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.kotek999. to nie miejsce na zastrzeżenia i wyjaśnianie postępowania członków Ekipy, byłaś już poinformowana gdzie takie sprawy należy wyjaśniać, tutaj takie posty to zaśmiecanie wątku. Twój kolejny post usuwam i po raz ostatni bardzo proszę o zaprzestanie dyskusji, kolejny tego typu post będzie usunięty a Ty otrzymasz punkty karne zgodnie z tabelą kar oraz blokadę konta.

20. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.