Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja już zapomniałam o evencie, nawet nie zauważyłam, że nie doliczało gniazd z itemów, no chyba że u mnie doliczało... :p

Eeeee tylko 15, da radę;)

MaDzo lubi to.
  2. -AGA0506-

-AGA0506- Weteran forum

a mozna kupić ?? a gdzie?? i jak

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

No to 14, uda się ;)
    Z dodatkowych, same pd, skarpety i zośki wylatują :p A i 6 gwiazdek przed chwilą :p

AgiFarm83 i MaDzo lubią to.
  4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Tez bym nie zauważyła ale dali OO to się bliżej sprawie zaginionych gniazd przyjrzałam:p
    Daj znać bo jakby co to się jakieś gniazdko uwije;) A nuż przy pnączu będzie wisiał jakiś ślimak:p

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

maaaaam skonczylam!!!dziekuje wszystkim. nie ukrywam ze bez was bym nie dala rady 14 szt z pol wylecialo.reszta-dobre dusze ;):inlove:

6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event skończony dawno. Na ponad 60 zadań żadnej zagrody ,przykre to jak na wielkanocny event i prezenciki .

0olimpia0 i RosesFarm lubią to.
  7. nemo75

nemo75 Stały bywalec

brakuje mi 3 gniazd może ktos sie zlituje? mam pytanie wygrał ktos slimaka albo zagrodę lwów?

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dwa razy lwy,raz ślimaki.Kilka osób pisało również o wygranych.

9. Farmafikator

Farmafikator Czeladnik forum

do końca brakuje mi 20 podstawowych gniazd, a mam jeszcze jeden zbiór , może mi kilka zbraknąć
    Jak ktoś ma chęć mi pomóc to poproszę o prezent :)
    nick : gruntownik06

10. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

mnie brakuje 19 gniazd do końca zbioru 2;56 a do końca eventu 2;43, trocheczasu zabraknie i pnącza nie będzie buuuuuuuuuuuuuuu:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

11. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Posty zawierające prośby o gniazda usunęłam.

Przypominam że do ogłoszeń o wypadajki mamy osobny wątek - przedmioty eventowe

sama tam zaglądam jak mam wolny prezent i mogę pomóc :)

i zachęcam wszystkich, do zaglądania do tych ogłoszeń :)

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam:)
    Właśnie przed chwilą dostałam za gniazdko...ślimaki :)
    Widocznie ten mój Los trochę się przestraszył że go już całkowicie ole.. i chciał mnie udobruchać owym prezentem ;)
    Ja Wam mówię i powtarzam raz jeszcze - grunt to się nie poddawać do ostatniej chwili .
    Jeszcze jeden zbiór zrobię przed końcem ewentu i... zobaczymy :))

dotikampo lubi to.
  13. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Eee, z tymi lwami to jakaś kicha, żadnej zagrody. Brakuje mi 12 gniazd, zbiór za godzinę, może dam radę, ale jestem rozczarowana eventem. Mam nadzieję, że chociaż pnącze uda się zdobyć :eek:

14. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Maryśka93 Zamiast krzyczeć i przepraszać proszę nie krzycz.

Pisanie dużymi literami jest zabronione na forum

Odśwież grę lub przeloguj się i spróbuj ponownie.

.kotek999. post usuwam zapraszam tutaj i upominam słownie

Na forum nie piszemy dużymi literami (Caps Lock). Duże litery w internecie oznaczają krzyk. Jest to niezgodne z regulaminem.

15. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Oczywiście że doczytałam ile Jaśków musi być ale nie o tym jest rozmowa. Tylko o tym że napisałaś że jest tam słowo "zazwyczaj". Czyli że niby to nie znaczy że zawsze z małych pól leci tyle samo co z małych. Otóż to słowo "zazwyczaj" łączyło się z kolejną częscią zdania, że ten wyjątek występuje tylko gdy są Jaśki.Czyli gdy nie mamy Jaśków (we wspomnianej liczbie) to wg poradnika zawsze z małych pól poleci jak z dużych.
    3) W poradniku jest kolejny "kwiatek":jest napisane że pole leżące odłogiem jest zabójcze dla wypadajek.. że najlepiej zbierać od razu gdy roślina wyrośnie. No cóż... wczoraj zebrałam od razu i dostałam aż... 7 wypadajek. Dziś ze zbioru po nocy gdy roślina czekała wiele godzin mam... 13 wypadajek.
    4) I kolejny |"kwiatek": napisane jest że runa Majsterkowicz wpływa nie tylko na wypadalność narzędzi ale i na wypadajki... Hmm na jakiej podstawie? Dlaczego nikt nas o tym nie poinformował? Dlaczego przy runie wyraznie jest napisane że wpływa na narzędzia. Chyba że na farmie też jest jakaś loża masonów i pilnie strzeże takich sekretów aż wreszcie ktoś z niemieckiego forum uchylił rąbka tajemnicy :eek::eek::eek:

Ostatnie edytowanie: 4 kwietnia 2018
    dotikampo lubi to.
  16. Maryśka93

Maryśka93 Młodszy ekspert

Kochani farmerzy:) Uprzejmie donoszę:((( że na 98lvl nie skończę eventu Wielkanocnego:( Mimo 3 prób uszlachetniania i itemu z "gniazdkami":( Piszę bo myślę , że nie jestem osamotniona:( Badyla zoztałoooooo.....TO JEST PO PROSTU SMUTNO- ŻENUJĄCE:((((

Przepraszam, zdejmuję kapelusz:)Popełniłam jeszcze raz ten nietakt bo...krzyknęłam zanim przeczytałam ten post- więc jeszcze raz -przepraszam:))))

Jestem tu sporadycznie więc mam nadzieję , że ani krzyczeć ani przepraszać już nie będę - za krzyki oczywiście:)))

Możesz bywać częściej tylko nie krzycząc :)

Posty połączyłam ponieważ nie można pisać post pod postem.
    Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj".

Proszę poradnik- Edycja
    Tutaj można poćwiczyć >>Wątek do ćwiczeń

MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 kwietnia 2018
    [Czereśniak] i -AGA0506- lubią to.
  17. myszata85

myszata85 Czeladnik forum

Czy ktoś zwrócił uwagę, że zegar eventowy pokazuje, że event skończy się o 14:05. To jakiś błąd?

18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

kręcę jeszcze 4 gniazda - walczyłam dzielnie jak lwica o dodatkową zagrodę jak mi nie dadzą to mam ich w nosie oooo -.- i więcej ponad program robić nie będę 8)

19. ewalopata70

ewalopata70 Czeladnik forum

brakuje 3szt wypadajek więc jeśli nie pomożecie to nie skończę.Z zagród tylko pingwiny.

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Z zegara eventowego wynika, że kończy się o 14.00. Może masz nieprawidłowy czas na komputerze. Zrób sobie synchronizację.

abc2016 i leloszek373 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.