Opinie Wielkanoc

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Mar 27, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

W tej chwili mam 35/40. Skończę 37/40

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event skończyłam chyba przedwczoraj.Wpadły mi 2 x lwy, żyrafy i ślimaki.Bardzo dłużył się ten event,ale nagrody przyzwoite.

0olimpia0 likes this.
  3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jest 38/40. Zaryzykowłąm i wysiałam jeszcze raz roślinę, ale marnie widok na 20 wypadajek, bo średnio wylatuje 16. No chyba , że w ostatnim rzucie wyleci ciut więcej. No i oczywiście o ile uda mi się zebrać to co posiałam, a z tym może byc różnie, ale ... próbuję. Jak jest szansa to czemu nie ? ;)

4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

lwa i ślimaka nie dostałam, szkoda:cry::cry:.

5. ewanta

ewanta Komandor forum

skończyłam wczoraj ale dalej sieję bo marzyłam o lwach- niestety... ominęły mnie szerokim łukiem....ślimaki też nie zdążyły dopełzać na moją farmę.

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja przepraszam najmocniej...czy jest jakis limit tych wypadajek z itemu?:oops: kolejny raz mi nie dopisalo-.-:cry:

7. myfarmerworld

myfarmerworld Czeladnik forum

Mi też brakuje 20 wypadajek a mogłam wstać w nocy. No cóż, przegapiłam. Z jednego zasiewu mi wypada ok 14 więc się nie łudzę. No chyba, że sąsiedzi się zmobilizują i rzucą koszykiem poświątecznym :p:p:p

kalinamala likes this.
  8. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

nie dostałam żadnych ślimaków ani lwów i nawet nie skończę bo wypadajki słabo lecą, chyba,że władza przedłuży event w związku ze świętami, przecież większość nie miała czasu w święta siać i zbierać bo spotkania rodzinne itd, więc może chociaż do 24 godziny dnia dzisiejszego

.-Kamilka-. likes this.
  9. myfarmerworld

myfarmerworld Czeladnik forum

Jestem za. Wielu z nas jest prawie na finiszu...

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale event wielkanocny,jak sama nazwa wskazuje,ma miejsce podczas Wielkanocy.

ania1713 likes this.
  11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

W poniedziałek było ogłoszenie ze item przestał dawać gniazda.Pisz do PT(serio)
    Ja zdjęłam i ponownie postawiłam i się sam naprawił
    Tez nie dostałam żadnych extra nagród ale jak nie teraz to później.Zauważcie,ze ostatnio coraz częściej pojawiają się w nagrodach lwy i ślimaki wiec nie bardzo jest sie czym przejmować:)

ania1713 likes this.
  12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja sieję na wypadaki na małych bo:
    1. jest prawdopodobieństwo że wypadnie ich więcej niż z dużych pól (szczególnie w tych eventach gdzie potrzeba tych wypadajek bardzo dużo np. 2 tys - i faktycznie wtedy z małych leci mi więcej niż z dużych)
    2. sieję na małych bo mam włączony CMJ i dzięki temu mam tysiące dodatkowych roślin do stodoły a nie jakieś marne 500szt. Dzięki czemu gdy przychodzi event gdzie trzeba oddać towar np. w roślinach o jakiejś tam konkretniej kwocie np. 500tys SG to wrzucam wtedy np. goździki (które namiętnie siałam na wypadajki na małych polach) i moja stodoła nawet tego nie odczuje bo mam tych goździków od groma. Więc same plusy z takiego siania.
    Jedyny minus: dużo klikania przy braku kombajnu. Ale coś za coś.

68/40 zero zagród! Obrażam się o 8) ale chociaż kolejne 15szt SP wpadło lepsze to niż SG

.-Kamilka-. and dotikampo like this.
  13. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

U mnie 36/40, jak zrobię jeszcze dwa gniazda to max, czyli sie nie udało, na pocieszenie były lwy, pingwiny i złote banany. Dobre i to :)

14. spinka

spinka Młodszy ekspert

Event chyba zrobię na ostatnią chwilę... jeśli dostanę w prezencie 3 gniazda:D Czy jest ktoś chętny, żeby mi je sprezentować? przedostatnie wysianie zrobiło mi przykrą niespodziankę i wypadło bardzo mało podstawowych gniazd, zwykle robiłam 2 gniazda wielkanocne z jednego wysiewu....teraz mogłąm zrobić tylko jedno...o_O obecny mój stan 37/40

15. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Święta na farmie nie były fajne.

16. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Nooo event kończę z wynikiem 13/40 :D jak na granie tylko po drodze na forum, to nieźle :p

grakula16 and ankagdw like this.
  17. ankagdw

a w powazaniu mam.jak mi braknie 1-2 wypadajki to sobie kupie i bez nerwow sie obejdzie i tłumaczeń.jeszcze tylko 17 szt.za pol godziny zbiór-moze dam rade ;)

MaDzo and AgiFarm83 like this.
  18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Myslalam,ze ci dużo więcej brakuje ale jak już tylko 16 to sensu nie ma...wyleci ,doleci;)

olgs3 and AgiFarm83 like this.
  19. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Na 68 zrobionych zadań - otrzymałam bażancie gniazdo i wybieg dla pingwinów ... i trzeba się cieszyć z takiej losowości :) :)

- z tegp co widzę w sklepie- gniazda można kupić tylko w koszykach

olgs3 likes this.
  20. ankagdw

mam nadzieje bo w pracy siedze i nie bardzo mam jak sie z eventem zabawiac do ostatnich minut :sleepy:

Thread Status:
Not open for further replies.