Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

W tej chwili mam 35/40. Skończę 37/40

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event skończyłam chyba przedwczoraj.Wpadły mi 2 x lwy, żyrafy i ślimaki.Bardzo dłużył się ten event,ale nagrody przyzwoite.

0olimpia0 lubi to.
  3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jest 38/40. Zaryzykowłąm i wysiałam jeszcze raz roślinę, ale marnie widok na 20 wypadajek, bo średnio wylatuje 16. No chyba , że w ostatnim rzucie wyleci ciut więcej. No i oczywiście o ile uda mi się zebrać to co posiałam, a z tym może byc różnie, ale ... próbuję. Jak jest szansa to czemu nie ? ;)

4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

lwa i ślimaka nie dostałam, szkoda:cry::cry:.

5. ewanta

ewanta Komandor forum

skończyłam wczoraj ale dalej sieję bo marzyłam o lwach- niestety... ominęły mnie szerokim łukiem....ślimaki też nie zdążyły dopełzać na moją farmę.

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja przepraszam najmocniej...czy jest jakis limit tych wypadajek z itemu?:oops: kolejny raz mi nie dopisalo-.-:cry:

7. myfarmerworld

myfarmerworld Czeladnik forum

Mi też brakuje 20 wypadajek a mogłam wstać w nocy. No cóż, przegapiłam. Z jednego zasiewu mi wypada ok 14 więc się nie łudzę. No chyba, że sąsiedzi się zmobilizują i rzucą koszykiem poświątecznym :p:p:p

kalinamala lubi to.
  8. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

nie dostałam żadnych ślimaków ani lwów i nawet nie skończę bo wypadajki słabo lecą, chyba,że władza przedłuży event w związku ze świętami, przecież większość nie miała czasu w święta siać i zbierać bo spotkania rodzinne itd, więc może chociaż do 24 godziny dnia dzisiejszego

.-Kamilka-. lubi to.
  9. myfarmerworld

myfarmerworld Czeladnik forum

Jestem za. Wielu z nas jest prawie na finiszu...

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale event wielkanocny,jak sama nazwa wskazuje,ma miejsce podczas Wielkanocy.

ania1713 lubi to.
  11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

W poniedziałek było ogłoszenie ze item przestał dawać gniazda.Pisz do PT(serio)
    Ja zdjęłam i ponownie postawiłam i się sam naprawił
    Tez nie dostałam żadnych extra nagród ale jak nie teraz to później.Zauważcie,ze ostatnio coraz częściej pojawiają się w nagrodach lwy i ślimaki wiec nie bardzo jest sie czym przejmować:)

ania1713 lubi to.
  12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja sieję na wypadaki na małych bo:
    1. jest prawdopodobieństwo że wypadnie ich więcej niż z dużych pól (szczególnie w tych eventach gdzie potrzeba tych wypadajek bardzo dużo np. 2 tys - i faktycznie wtedy z małych leci mi więcej niż z dużych)
    2. sieję na małych bo mam włączony CMJ i dzięki temu mam tysiące dodatkowych roślin do stodoły a nie jakieś marne 500szt. Dzięki czemu gdy przychodzi event gdzie trzeba oddać towar np. w roślinach o jakiejś tam konkretniej kwocie np. 500tys SG to wrzucam wtedy np. goździki (które namiętnie siałam na wypadajki na małych polach) i moja stodoła nawet tego nie odczuje bo mam tych goździków od groma. Więc same plusy z takiego siania.
    Jedyny minus: dużo klikania przy braku kombajnu. Ale coś za coś.

68/40 zero zagród! Obrażam się o 8) ale chociaż kolejne 15szt SP wpadło lepsze to niż SG

.-Kamilka-. i dotikampo lubią to.
  13. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

U mnie 36/40, jak zrobię jeszcze dwa gniazda to max, czyli sie nie udało, na pocieszenie były lwy, pingwiny i złote banany. Dobre i to :)

14. spinka

spinka Młodszy ekspert

Event chyba zrobię na ostatnią chwilę... jeśli dostanę w prezencie 3 gniazda:D Czy jest ktoś chętny, żeby mi je sprezentować? przedostatnie wysianie zrobiło mi przykrą niespodziankę i wypadło bardzo mało podstawowych gniazd, zwykle robiłam 2 gniazda wielkanocne z jednego wysiewu....teraz mogłąm zrobić tylko jedno...o_O obecny mój stan 37/40

15. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Święta na farmie nie były fajne.

16. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Nooo event kończę z wynikiem 13/40 :D jak na granie tylko po drodze na forum, to nieźle :p

grakula16 i ankagdw lubią to.
  17. ankagdw

a w powazaniu mam.jak mi braknie 1-2 wypadajki to sobie kupie i bez nerwow sie obejdzie i tłumaczeń.jeszcze tylko 17 szt.za pol godziny zbiór-moze dam rade ;)

MaDzo i AgiFarm83 lubią to.
  18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Myslalam,ze ci dużo więcej brakuje ale jak już tylko 16 to sensu nie ma...wyleci ,doleci;)

olgs3 i AgiFarm83 lubią to.
  19. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Na 68 zrobionych zadań - otrzymałam bażancie gniazdo i wybieg dla pingwinów ... i trzeba się cieszyć z takiej losowości :) :)

- z tegp co widzę w sklepie- gniazda można kupić tylko w koszykach

olgs3 lubi to.
  20. ankagdw

mam nadzieje bo w pracy siedze i nie bardzo mam jak sie z eventem zabawiac do ostatnich minut :sleepy:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.