Opinie Wielkanoc

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Mar 27, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

50/40 sporo SP, SNZ, SG
    Zagród nadal zero :D

kalinamala likes this.
  2. aisunel

aisunel Generał forum

To jest jak z bb i przeskokami,albo nadal prilis;).Po 2,3 slimaki i lwy,ktore ciezko zdobyc,zarciki wielokrotne,zdjecia prosimy,przy potwierdziniu 2 swiadkowxD.Ja nawet dlugoszyjnych nie dostalem;),a juz koncze,zostalo 49,50,czyli zadkosc,juz wlaczyem pasze;)

Last edited: Apr 3, 2018
  3. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ja też nie dostałam i :cry::cry:>:(

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Kluczowe znaczenie ma tu słówko, które zaznaczyłam boldem (czyli tłustym drukiem) - "zasadniczo".
    W tym kontekście oznacza to "na ogół".
    Już to samo podważa twoją opinię o "totalnej bzdurze".
    Dodatkowo próba, której użyłaś do testowania tego twierdzenia (jeden "ktoś", kto kiedyś tam napisał na forum, że dostał więcej wypadajek z czterech małych pól, niż z jednego dużego), jest zdecydowanie zbyt mała.
    Że nie wspomnę o podstawowym błędzie logicznym, jaki popełniasz i zadając tak sformułowane pytania, i wyciągając wnioski z odpowiedzi. Ale tego błędu to już się sami domyślajcie.

Poradnik znam siłą rzeczy bardzo dobrze, ponieważ tak się składa, że to ja go tłumaczyłam.
    I zgodnie z opinią najlepszych tutejszych graczy, nie zawiera on żadnych totalnych bzdur.
    Jak widać, wszystko zależy od interpretacji.

A co do eventu, to zawiadamiam, że również nie dostałam żadnych zagród.
    O tyle niezbyt mnie to dziwi, że eventu nie robię.
    I czuję się z tym po prostu bosko :inlove:xD

5. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Nie jesteście sami ja też nie mam no :p widocznie nie lecą
    w tą stronę :p

6. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

event skonczony , pnacze odpalone niestety tsy omijaly mnie wielkim lukiem, tylko pd, sg , sn, sp, z robalami tez sobie poradze bo juz tylko 3 karmienia zostaly, powodzenia walczacym

7. niki1990

niki1990 Komandor forum

31/40 raczej nie ma szans, no chyba, że dziś posiedzę do 1 w nocy i zrobię jeden zbiór ekstra. Aha, dostałam drugie lwy. Będzie jakiś chętny na gt?

olgs3 likes this.
  8. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie 38/40 brakuje mi dosłownie 14 wypadajek aby zakończyć event aby móc odpalić pnącze.

siedem_dni, aankaa_66 and aisunel like this.
  9. .gizmooo.

.gizmooo. Czeladnik forum

Eventu pewnie nie skończę, bo jeszcze sporo mi brakuje, ale wpadły mi ślimaki więc i tak się cieszę :inlove:

.-Kamilka-. likes this.
  10. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Skończone, nie dostałam żadnego jackpotu, ale i tak coś tam wpadło, bardzo fajnie na plus.

md_m likes this.
  11. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Pnącze odpalone i podobnie jak u większości żadnych fajerwerków. Powodzenia walczącym.

12. nemo75

nemo75 Stały bywalec

to kpina !! mam ponad 400 roślinki eventowej a wypadajek jak na lekarstwo ...nigdy więcej nie będę robić eventu z wypadajkami bo to kpina ...mam 35/40 i roślin wysieję do końca eventu ale wypadajek nie nazbieram..z całego pola wypada średnio na 1 dosłownie 1 gniazdko czasem nazbieram z prezentami na 2 ..zresztą nagrody tez do bani ,najwiekszy bonus to 6 złotych bananów a reszta to sg i pd

13. aisunel

aisunel Generał forum

A zdjecie;) zajmij sie 100-ka,bo tam dopiero jest walhiria:D

14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja obowiązkowe 40 zrobiłam wczoraj rano. Teraz to już dodatkowe gniazda wrzucam. Parę ts-owych drzewek wpadło s.p- w sumie nieźle
    Edit- drzewka to ze szkodników...Przepraszam eventy mi się pomieszały

-MarekW- and aankaa_66 like this.
  15. aisunel

aisunel Generał forum

Przyznaje racje,a slimak i lew byl,bo musi byc:D,ja walcze

16. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

U mnie 53/40.....0 słownie zero zagród, zero zb.

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jak masz taki nadmiar rośliny, to warto było wejść do szklarni i uszlachetnić. Dziś na uszlachetnianie za późno..

Ja tak zrobiłam na początku eventu (podobna sytuacja) i roślina mi rośnie 3 godziny zamiast 4, a co za tym idzie wypadajki lecą 4-5 razy w ciągu dnia, bo tyle mam zbiorów. Dlatego event skończyłam, teraz bawię się w dodatkowe nagrody.

kalinamala and tigre like this.
  18. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

6 krokow mi brakuje i jak na zlosc z itemu 3 wypadajek nie dopisalo-.-:cry::cry:cos mi sie wydaje ze eventu nie skoncze:sleepy:

olgs3 likes this.
  19. adikab

adikab Ekspert forum

Tym razem z dużych, cały event leciałem na małych i wpadało od 18 do 23 gniazd... w sumie to chyba już go zacząłem trzeci raz, nie liczę już ile togo oddałem o_O masa PD/TPD i SG wpadła :D :D
    Gniazd mam od samego początku nadwyżkę, problem stanowi roślinka która rośnie 3h po uszlachetnieniach i wypadajki ją "wyprzedzają" :)

20. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

35/40 no i nie wiem czy ukończę.

Thread Status:
Not open for further replies.