Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

50/40 sporo SP, SNZ, SG
    Zagród nadal zero :D

kalinamala lubi to.
  2. aisunel

aisunel Generał forum

To jest jak z bb i przeskokami,albo nadal prilis;).Po 2,3 slimaki i lwy,ktore ciezko zdobyc,zarciki wielokrotne,zdjecia prosimy,przy potwierdziniu 2 swiadkowxD.Ja nawet dlugoszyjnych nie dostalem;),a juz koncze,zostalo 49,50,czyli zadkosc,juz wlaczyem pasze;)

Ostatnie edytowanie: 3 kwietnia 2018
  3. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ja też nie dostałam i :cry::cry:>:(

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Kluczowe znaczenie ma tu słówko, które zaznaczyłam boldem (czyli tłustym drukiem) - "zasadniczo".
    W tym kontekście oznacza to "na ogół".
    Już to samo podważa twoją opinię o "totalnej bzdurze".
    Dodatkowo próba, której użyłaś do testowania tego twierdzenia (jeden "ktoś", kto kiedyś tam napisał na forum, że dostał więcej wypadajek z czterech małych pól, niż z jednego dużego), jest zdecydowanie zbyt mała.
    Że nie wspomnę o podstawowym błędzie logicznym, jaki popełniasz i zadając tak sformułowane pytania, i wyciągając wnioski z odpowiedzi. Ale tego błędu to już się sami domyślajcie.

Poradnik znam siłą rzeczy bardzo dobrze, ponieważ tak się składa, że to ja go tłumaczyłam.
    I zgodnie z opinią najlepszych tutejszych graczy, nie zawiera on żadnych totalnych bzdur.
    Jak widać, wszystko zależy od interpretacji.

A co do eventu, to zawiadamiam, że również nie dostałam żadnych zagród.
    O tyle niezbyt mnie to dziwi, że eventu nie robię.
    I czuję się z tym po prostu bosko :inlove:xD

5. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Nie jesteście sami ja też nie mam no :p widocznie nie lecą
    w tą stronę :p

6. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

event skonczony , pnacze odpalone niestety tsy omijaly mnie wielkim lukiem, tylko pd, sg , sn, sp, z robalami tez sobie poradze bo juz tylko 3 karmienia zostaly, powodzenia walczacym

7. niki1990

niki1990 Komandor forum

31/40 raczej nie ma szans, no chyba, że dziś posiedzę do 1 w nocy i zrobię jeden zbiór ekstra. Aha, dostałam drugie lwy. Będzie jakiś chętny na gt?

olgs3 lubi to.
  8. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie 38/40 brakuje mi dosłownie 14 wypadajek aby zakończyć event aby móc odpalić pnącze.

siedem_dni, aankaa_66 oraz aisunel lubią to.
  9. .gizmooo.

.gizmooo. Czeladnik forum

Eventu pewnie nie skończę, bo jeszcze sporo mi brakuje, ale wpadły mi ślimaki więc i tak się cieszę :inlove:

.-Kamilka-. lubi to.
  10. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Skończone, nie dostałam żadnego jackpotu, ale i tak coś tam wpadło, bardzo fajnie na plus.

md_m lubi to.
  11. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Pnącze odpalone i podobnie jak u większości żadnych fajerwerków. Powodzenia walczącym.

12. nemo75

nemo75 Stały bywalec

to kpina !! mam ponad 400 roślinki eventowej a wypadajek jak na lekarstwo ...nigdy więcej nie będę robić eventu z wypadajkami bo to kpina ...mam 35/40 i roślin wysieję do końca eventu ale wypadajek nie nazbieram..z całego pola wypada średnio na 1 dosłownie 1 gniazdko czasem nazbieram z prezentami na 2 ..zresztą nagrody tez do bani ,najwiekszy bonus to 6 złotych bananów a reszta to sg i pd

13. aisunel

aisunel Generał forum

A zdjecie;) zajmij sie 100-ka,bo tam dopiero jest walhiria:D

14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja obowiązkowe 40 zrobiłam wczoraj rano. Teraz to już dodatkowe gniazda wrzucam. Parę ts-owych drzewek wpadło s.p- w sumie nieźle
    Edit- drzewka to ze szkodników...Przepraszam eventy mi się pomieszały

-MarekW- i aankaa_66 lubią to.
  15. aisunel

aisunel Generał forum

Przyznaje racje,a slimak i lew byl,bo musi byc:D,ja walcze

16. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

U mnie 53/40.....0 słownie zero zagród, zero zb.

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jak masz taki nadmiar rośliny, to warto było wejść do szklarni i uszlachetnić. Dziś na uszlachetnianie za późno..

Ja tak zrobiłam na początku eventu (podobna sytuacja) i roślina mi rośnie 3 godziny zamiast 4, a co za tym idzie wypadajki lecą 4-5 razy w ciągu dnia, bo tyle mam zbiorów. Dlatego event skończyłam, teraz bawię się w dodatkowe nagrody.

kalinamala i tigre lubią to.
  18. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

6 krokow mi brakuje i jak na zlosc z itemu 3 wypadajek nie dopisalo-.-:cry::cry:cos mi sie wydaje ze eventu nie skoncze:sleepy:

olgs3 lubi to.
  19. adikab

adikab Ekspert forum

Tym razem z dużych, cały event leciałem na małych i wpadało od 18 do 23 gniazd... w sumie to chyba już go zacząłem trzeci raz, nie liczę już ile togo oddałem o_O masa PD/TPD i SG wpadła :D :D
    Gniazd mam od samego początku nadwyżkę, problem stanowi roślinka która rośnie 3h po uszlachetnieniach i wypadajki ją "wyprzedzają" :)

20. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

35/40 no i nie wiem czy ukończę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.