Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Azile

Azile Komandor forum

U mnie event szedł na "styk" ilość roślinek z wypadjakmi, rano skończyłam, ale wiem jak to jest gdy brakuje wypadajek, nie wiem od czego to zależy ale czasem leci mniej na niektórych "serwerach", "rynkach" , bazach jak zwał tak zwał ;)

2. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

Pnącze dawno odpalone, ale jeszcze sobie sieję dalej......zawsze coś tam wpadnie przydatnego, a kombajn sie nie zmęczy przecież

3. jacekf

jacekf Komandor forum

event juz skonczony ...... dostalem piekne slimaczki .........................:inlove: troche jeszcze posieje a moze cos wpadnie - np. lwy.........;):p

morellaa, -Wiewiora- oraz Bilonge lubią to.
  4. tigre

tigre Fanatyk forum

no ja jeszcze ze dwa trzy no mooooże cztery zasiewy bo w święta to tak nie do końca regularne zbiory były...ale za to mam prawie komplet ulepszeń i z tym co powybierałam rośnie na wodzie i kupce nieco ponad dwie i pół godzinki...więc na luzie
    Marudy - tu wszyscy mieli identyczne szanse więc tego marudzenia to ja nie łapię - a jak widać nawet zagapienie się ze zbiorami nie przeszkodzi mi w zakończeniu eventu.....i nie ma jak zwalić na krezusostwo nawozowe czy inne kasztanki....
    Jak się komuś chciało siać i trochę kombinować (szklarnia się kłania - uwzględnijcie to przy marudzeniu w kolejnych eventach, że wypadajki nie lecą) - to ma i pnącze i jakieś tam nagrody (np ja bizony....dzieste;))
    ...a i kłaniają się te tam na drzewie statuetki wypadalności ;)

ania1713, olgs3, md_m i dalsza osoba lubią to.
  5. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Event rano skończyłam,pnącze odpalone ale sieję dalej, może coś ciekawego jeszcze wpadnie :inlove:Roślinki mam dużo w nadmiarze niestety wypadajki blokują kręcenie gniazd wielkanocnych we młynie.Ale jak się bawić, to się bawić, po to się w tej grze jest xD

0olimpia0 i aankaa_66 lubią to.
  6. .elom.

.elom. Moguł forum

U mnie to samo bonus nie działa.

7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jeśli to samo to działa...

8. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

eee......najłatwiej zwalić na grę-:)) jak wejdziesz na uszlachetnianie roślin, to zobaczysz 3 wolne okienka które mozesz obsadzić zdobytymi bonusami. Zapewen tego nie zrobiłeś i bonusy nie działają...ot co

kalinamala i ania1713 lubią to.
  9. dusia63

dusia63 Okazjonalny autor

pnącze mam, teraz czekam na fajne zagrody...(xxxx70)

-Batka74- lubi to.
  10. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Mam 36/40 i myslę, że uda mi się skończyć event. W święta niezbyt regularnie zbierałam te cudowne jajeczka i pewnie stąd te opóźnienie:).Tak czy siak zyrafy i ślimaki dostałam:)

-Batka74- lubi to.
  11. danusias23

danusias23 Książę forum

A umieściliście bonusy w slotach? Bo samo zdobycie go nie zadziała, dopóki go nie wstawicie do slotu... u mnie wszystko działa.

olgs3 i -Batka74- lubią to.
  12. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Event zakończyłam, itemy na pnączu, sieję dalej z nadzieją na "coś" fajnego...

-Batka74- lubi to.
  13. adikab

adikab Ekspert forum

U mnie problemów z bonusami nie ma, wykorzystuję cztery z eventowej roślinki i wszystkie śmigają :)

-Batka74- lubi to.
  14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

31/40 zamiast lwów , to żyrafy dało :(

15. aisunel

aisunel Generał forum

Wieczne pytanie,ktore bedzie istnialo prawdopodobnie do konca tej gry,wypadajki:p.Nie ma lepszych gorszych serwerow,z pewnoscia jest losowosc:eek:.Na wypadajki najwazniejsze jest umieszczenie pucharow na drzewie i nie ma znaczenia,czy jest 30/30,ale ta druga 30 jest wazna;).Od kiedy mam 27/30 wypadaje zaczely szalec:D.Na temat jc,jacka czy jak to sie nazywa, przemilcze,ale Hamburg sie cieszylo_O..W tym m-cu bedzie tyle zmian,ze aprilis to bedzie pikusxDEdit:eek:czywiscie zrobie 1 i drugi;)

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zadziwiające, że przy mojej częstotliwości zbiorów mam 34/40. Wychodzi nawet na to ,że roślinki dam radę zebrać w całości. Na bank braknie wypadajek i to chyba nie za dużo. Z prezentów, poza bizonami,nic ciekawego mi nie wypadło.

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A propos wypadajek, to dobrze zapoznać się z TYM. Odkąd wiem, jakoś nie narzekam na wypadajki. Może nie kończę eventu po pierwszym dniu, ale tak dzień przed końcem zwykle mam luz i to tak bez wariactwa

Czekam na nast.zbiór - może będzie kolejna zagroda :)

dotikampo i aankaa_66 lubią to.
  18. aisunel

aisunel Generał forum

Ania szacun;) o 90% informacji,ktore zebralas nie mialem pojecia,pewny jestem jednego,wplyw na wypadaje ma ilosc uczestniczacych pol wypadajkowych,poziom w grze,drzewo,a jacek jest dla mnie zbedna fanaberia:p:D.Konczenie w 1-szym dniu to kasa i adhd:eek:

tigre lubi to.
  19. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

W tym poradniku w jednym miejscu jest totalna bzdura.
    Cytuję:
    "Pola małe (1x1) i duże (4x4) dają zasadniczo tyle samo wypadajek (o wyjątku będzie mowa poniżej"( ten wyjątek to John Cytryna-napisano poniżej)
    Otóż pytałam już kiedyś czy komuś się zdarzyło by z 4 małych pól wyleciało więcej niż 1 wypadajka i ktoś mi odpisał że tak. Skoro z 4 małych pól ktoś uzyskał choćby 2 wypadajki to jest więcej bo z 1 dużego pola uzyskał by tylko jedną!

tigre, olgs3 oraz hlnrys lubią to.
  20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

to zupełnie jak u mnie żadnych lwów i ślimaków nie dostałam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.