Opinie Wielkanoc

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Mar 27, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Azile

Azile Komandor forum

U mnie event szedł na "styk" ilość roślinek z wypadjakmi, rano skończyłam, ale wiem jak to jest gdy brakuje wypadajek, nie wiem od czego to zależy ale czasem leci mniej na niektórych "serwerach", "rynkach" , bazach jak zwał tak zwał ;)

2. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

Pnącze dawno odpalone, ale jeszcze sobie sieję dalej......zawsze coś tam wpadnie przydatnego, a kombajn sie nie zmęczy przecież

3. jacekf

jacekf Komandor forum

event juz skonczony ...... dostalem piekne slimaczki .........................:inlove: troche jeszcze posieje a moze cos wpadnie - np. lwy.........;):p

morellaa, -Wiewiora- and Bilonge like this.
  4. tigre

tigre Fanatyk forum

no ja jeszcze ze dwa trzy no mooooże cztery zasiewy bo w święta to tak nie do końca regularne zbiory były...ale za to mam prawie komplet ulepszeń i z tym co powybierałam rośnie na wodzie i kupce nieco ponad dwie i pół godzinki...więc na luzie
    Marudy - tu wszyscy mieli identyczne szanse więc tego marudzenia to ja nie łapię - a jak widać nawet zagapienie się ze zbiorami nie przeszkodzi mi w zakończeniu eventu.....i nie ma jak zwalić na krezusostwo nawozowe czy inne kasztanki....
    Jak się komuś chciało siać i trochę kombinować (szklarnia się kłania - uwzględnijcie to przy marudzeniu w kolejnych eventach, że wypadajki nie lecą) - to ma i pnącze i jakieś tam nagrody (np ja bizony....dzieste;))
    ...a i kłaniają się te tam na drzewie statuetki wypadalności ;)

ania1713, olgs3, md_m and 1 other person like this.
  5. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Event rano skończyłam,pnącze odpalone ale sieję dalej, może coś ciekawego jeszcze wpadnie :inlove:Roślinki mam dużo w nadmiarze niestety wypadajki blokują kręcenie gniazd wielkanocnych we młynie.Ale jak się bawić, to się bawić, po to się w tej grze jest xD

0olimpia0 and aankaa_66 like this.
  6. .elom.

.elom. Moguł forum

U mnie to samo bonus nie działa.

7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jeśli to samo to działa...

8. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

eee......najłatwiej zwalić na grę-:)) jak wejdziesz na uszlachetnianie roślin, to zobaczysz 3 wolne okienka które mozesz obsadzić zdobytymi bonusami. Zapewen tego nie zrobiłeś i bonusy nie działają...ot co

kalinamala and ania1713 like this.
  9. dusia63

dusia63 Okazjonalny autor

pnącze mam, teraz czekam na fajne zagrody...(xxxx70)

-Batka74- likes this.
  10. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Mam 36/40 i myslę, że uda mi się skończyć event. W święta niezbyt regularnie zbierałam te cudowne jajeczka i pewnie stąd te opóźnienie:).Tak czy siak zyrafy i ślimaki dostałam:)

-Batka74- likes this.
  11. danusias23

danusias23 Książę forum

A umieściliście bonusy w slotach? Bo samo zdobycie go nie zadziała, dopóki go nie wstawicie do slotu... u mnie wszystko działa.

olgs3 and -Batka74- like this.
  12. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Event zakończyłam, itemy na pnączu, sieję dalej z nadzieją na "coś" fajnego...

-Batka74- likes this.
  13. adikab

adikab Ekspert forum

U mnie problemów z bonusami nie ma, wykorzystuję cztery z eventowej roślinki i wszystkie śmigają :)

-Batka74- likes this.
  14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

31/40 zamiast lwów , to żyrafy dało :(

15. aisunel

aisunel Generał forum

Wieczne pytanie,ktore bedzie istnialo prawdopodobnie do konca tej gry,wypadajki:p.Nie ma lepszych gorszych serwerow,z pewnoscia jest losowosc:eek:.Na wypadajki najwazniejsze jest umieszczenie pucharow na drzewie i nie ma znaczenia,czy jest 30/30,ale ta druga 30 jest wazna;).Od kiedy mam 27/30 wypadaje zaczely szalec:D.Na temat jc,jacka czy jak to sie nazywa, przemilcze,ale Hamburg sie cieszylo_O..W tym m-cu bedzie tyle zmian,ze aprilis to bedzie pikusxDEdit:eek:czywiscie zrobie 1 i drugi;)

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zadziwiające, że przy mojej częstotliwości zbiorów mam 34/40. Wychodzi nawet na to ,że roślinki dam radę zebrać w całości. Na bank braknie wypadajek i to chyba nie za dużo. Z prezentów, poza bizonami,nic ciekawego mi nie wypadło.

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A propos wypadajek, to dobrze zapoznać się z TYM. Odkąd wiem, jakoś nie narzekam na wypadajki. Może nie kończę eventu po pierwszym dniu, ale tak dzień przed końcem zwykle mam luz i to tak bez wariactwa

Czekam na nast.zbiór - może będzie kolejna zagroda :)

dotikampo and aankaa_66 like this.
  18. aisunel

aisunel Generał forum

Ania szacun;) o 90% informacji,ktore zebralas nie mialem pojecia,pewny jestem jednego,wplyw na wypadaje ma ilosc uczestniczacych pol wypadajkowych,poziom w grze,drzewo,a jacek jest dla mnie zbedna fanaberia:p:D.Konczenie w 1-szym dniu to kasa i adhd:eek:

tigre likes this.
  19. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

W tym poradniku w jednym miejscu jest totalna bzdura.
    Cytuję:
    "Pola małe (1x1) i duże (4x4) dają zasadniczo tyle samo wypadajek (o wyjątku będzie mowa poniżej"( ten wyjątek to John Cytryna-napisano poniżej)
    Otóż pytałam już kiedyś czy komuś się zdarzyło by z 4 małych pól wyleciało więcej niż 1 wypadajka i ktoś mi odpisał że tak. Skoro z 4 małych pól ktoś uzyskał choćby 2 wypadajki to jest więcej bo z 1 dużego pola uzyskał by tylko jedną!

tigre, olgs3 and hlnrys like this.
  20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

to zupełnie jak u mnie żadnych lwów i ślimaków nie dostałam

Thread Status:
Not open for further replies.