Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witam świątecznie :)
    Mnie ciekawi czy bawicie się w uszlachetnianie eventowego badyla czy też nie ?

olgs3 lubi to.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Bawimy się, bo badyla mamy po czubek, a wypadajek brakuje.
    Dzisiaj obsadziłam szklarnię średnią i największą:
    - ze średniej dostałam 100% PD, a z dużej zaproponowano mi skrócenie czasu 5% i odrzuciłam, no to dostałam - 30% szansę, że podczas nawożenia nie zostanie zużyty nawóz (ale już bez możliwości odrzucenia-.-8))

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zjadam niegrzecznych Graczy

Ja się już nie bawię, bo straciłam roślinki, a nie dostałam żadnego ulepszenia, ale w wersji testowej dobrze mi szło.

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Miałam już nie siać ale, raz się zabawiłam, teraz niedawno, największa szklarnię obsiałam i za trzecim przeszukaniem wpadło-20% skrócenie czasu :D Więcej nie uszlachetniam. I teraz posieje jeszcze trochę na te dodatkowe, co wpadnie to będzie ;)

Azile, -agax3-, olgs3 i dalsza osoba lubią to.
  5. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Siebie nie polecam - za mało chrupiąca jestem.:p
    No ale na długo mnie starczy.:)

6. niebo016

niebo016 Generał forum

10/40 figurka zdobyta, zbiór po 21.00. Nie wiem czy robić ten drugi event z robalami?- jakiś taki dziwny od północy dali, mało czasu.........

Majeczka13 lubi to.
  7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Na szkodniki masz jeszcze 78 godzin :)

Wielkanocny u mnie na poziomie 34/40. Dobrze mieć dużo pracy. Można regularne przerwy na kawę sobie robić ;)

8. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Pięknie przez cały dzień nie ma nawozu na targu, no to już w ogóle będzie mniej zasiewów dziennie i do tego eventu i do robaków....do robaków jest jeszcze SN ale nie wiem czy chcę go ładować w ten event.

Azile i niebo016 lubią to.
  9. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

Ja lenistwem obrosłam, sieję bo co niby robić?, ale bez spiny i entuzjazmu, chyba cościk euforia u mnie zanika, może to wiek, może to starość a może nie może- sama nie wiem,karaluchy pełzają po monitorze, w oczach kręciołki i brak chęci -typowe wypalenie zawodowe ,,,8 na/40 widzicie sami.odpadam wielkiej wielkanocnej ulewy dla panien , oby szybko znalazły męża a ja idę telenowelę obejrzeć jak nie zasnę -pa

tereska1108, kalinamala oraz winiulka lubią to.
  10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

U mnie 36/40 czyli 2 zasiewy i koniec. Miałam 140szt eventówki więc wsadziłam do szklarni.

Azile lubi to.
  11. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Witam świątecznie :D i melduję, że nudny event(dla mnie) przeszedł do historii. 40/40 zrobione, pnącze odpalone. Z robalami nie robię :eek:.

Azile, niebo016 oraz leloszek373 lubią to.
  12. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

30/40
    Zdążę na spokojnie skończyć :)
    Robale zaskoczyły dziś wszystkich, ale pozytywnie :inlove: Dobry pomysł !

13. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Wygrałam zagrodę dla lewka:)

Azile i cyfrzakk lubią to.
  14. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

gratuluję, ja za 5 minut zbieram i odblokowuję ostatnią strefę to już z górki :D

Azile i leloszek373 lubią to.
  15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte, odpalenie rano.
    Zagród ani widu, ani słychu. :cry:

16. -marta197-

-marta197- Okazjonalny autor

A ja same punkty i sianogrosze, czasem kilka nawozów lub farmarek, żadnej super nagrody. Widocznie nie zasłużyłam:(

tereska1108, Azile oraz -agax3- lubią to.
  17. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam wieczorową porą...Pnącze odpalone...na 40 zadań ani jednej zagrody...Sieję dalej..Miłego świętowania...Dobrej nocy wszystkim życzę.... ☺

tereska1108, leloszek373 oraz -agax3- lubią to.
  18. magros

magros Nadzorca forum

co z tego ze uszlachetnilam roslinke jak brak miejsca dla uszlachetionej a w temacie 22 zrobione reszta czeka ale brak wyadajek gniazdka gdzies sroki zabraly

19. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Dziękuję bardzo, ja troszke dalej bo mam 26 /40 wszystkie pola i ....powoli do przodu. Uda się czasami tak jak wcześniej pisałam 2 gniazdka zrobić w młynie czasami 1, ale jeszcze dwa i pól dnia wiec spoko. ale ten lew to chyba przypadek reszta to same PD/sianogrosze/1 Farmarka(heh), 3 Zoski i takie tam....

Azile lubi to.
  20. michal05091982

michal05091982 Czeladnik forum

Witam, czy jest mi ktoś w stanie podpowiedzieć jak oprócz sadzenia z wodą i nawozem " przyspieszyć " jakoś zbiory. Na razie 20 z 40 więc ciężko.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.