Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Postęp 11/40 zrobiony;) Powolutku pyka do przodu:p Myślę, że bez wysiłku ogarniając farmę zwyczajnie uzupełniając stodołę spokojnie skończę event przed czasemxD Damy radę farmerzy:p;):) Czego Wam i sobie życzę:):):) Powodzenia;)

2. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Mozna aktywowac wszystkie trzy sloty? Troche jeszcze sie gubie ze szklarnia

3. niebo016

niebo016 Generał forum

[ciach] a mam już 9 wypadajek.

Cytat oraz fragment posta niezwiązany z eventem usunęłam.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 marca 2018
  4. adikab

adikab Ekspert forum

Tak, są trzy sloty eventowe, więc można używać równocześnie trzech ulepszeń :)

5. niebo016

niebo016 Generał forum

;)oj tam oj tam, po 23 zbiory pisanek, ale już nic w młynie nie zrobię.:sleepy:

adikab i -agax3- lubią to.
  6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Można :)
    Zachęcona waszymi sukcesami wrzuciłam największą doniczkę w szklarni i dostałam 10% więcej efektywności nawozu :)

adikab, Verbalinka1987 oraz -agax3- lubią to.
  7. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

10/40, nie jest źle, a nawet 6 złotych bananów i 15 farmarek wpadło;). Powodzenia wszystkim.

adikab i -agax3- lubią to.
  8. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Zrobisz na pewno :) nie dziś to jutro;)Powodzenia xD:D:);)

-MarekW-, adikab oraz niebo016 lubią to.
  9. adikab

adikab Ekspert forum

Te skrócenia czasu są bardzo złe.....bo weekend nastał....i kusi mnie zbierać w nocy :D :D :D

kalinamala i -agax3- lubią to.
  10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A mnie Fortuna jak na złość uraczyła taką wygraną że także chyba będę zbierać jeszcze długo w nocy - może bym odpuściła ale moja ,,Mieć-a,, przecież pospać nie da, zacznie ściągać kołdrę i szturchać po żebrach - to już wolę posiedzieć bo ze spania i tak nic nie będzie ;)

.-Kamilka-., adikab oraz -agax3- lubią to.
  11. ewalopata70

ewalopata70 Czeladnik forum

Witam wszystkich zapracowanych, nie mogę robić uszlachetnienia w szklarni.Roślinki mam -dostateczną ilość ,ale jak wybiorę roślinę nie mam zielonego przycisku wybierz.Czy jeszcze ktoś tak ma?

12. adikab

adikab Ekspert forum

Po wybraniu roślinki, musisz jeszcze zaznaczyć wielkość szklarni klikając w którąś z trzech i dopiero wtedy aktywuje się przycisk "obsadź" :)

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

adikab zapoznaj się proszę z moją prośbą w tym poście: >klik<, dziękuję.

-agax3- Twoje posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.

14. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Dwa razy wsadziłam roślinki do szklarni, po 70 sztuk, za pierwszym razem wypadło przyspieszenie o 20% procent, za drugim o 10%, teraz roślinka rośnie 2:57 z wodą i nawozem. Chyba jednak warto :D Życzę Wam również takich efektów!

Wesołego jajka!

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Widzę że pomoc już została udzielona więc ja tylko życzę powodzenia w tej szklarni :))

16. adikab

adikab Ekspert forum

...jak kiedyś..dawno temu w szkole :p już poprawiam ;)

25/40 ...a nagrody ?? same SG albo PD :/ nie żebym narzekał....ale oferta mogła by się troszkę zróżnicować :D

17. ewalopata70

ewalopata70 Czeladnik forum

niestety ja w ogóle nie mogę wybrać roślinki,przecież najpierw muszę wybrać roślinę a potem dopiero zaznaczyć rozmiar szklarni.Ja wiem jak uszlachetnia się rośliny , /gram prawie od początku gry i mam dużo uszlachetnień/ tylko nie mogę tego zrobić dlatego pytałam czy jeszcze ktoś ma ten problem.Rośliny też mam dostateczną ilość.Ale bardzo dziękuję za chęć pomocy.Ok dzięki już wiem jaki błąd robiłam.

18. meeg777

meeg777 Czeladnik forum

Zrobione 28/40 i zastanawia mnie jedno,czytam,że wszyscy ZB,zagrody i inne ślczności dostają a u mnie tylko sianogrosze,po 5 kropelek SN,i PD,jakoś mało sprawiedliwy jest ten event.

19. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

40/40 i Wielkanoc.
    Kupiłem przed startem 30 skrzynek, dostałem tyle roślinki, że drugi zasiew miałem już na wszystkich polach. A potem regularny zbiór co 4,05 i teraz mogę iść spać. Życzę wytrwałości wszystkim graczom oraz pogody ducha i zdrowia na Święta Wielkanocne.

20. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Jak poczytałam Wasze wpisy o lwach to postanowiłam jednak spróbować je zdobyć i się udało :)
    Mam jeszcze 2 pola do odkrycia i dalej sieję roślinkę. A dalej to nie wiem, czy i ile będę robić. Do końca raczej nie zrobię.

leloszek373, .-Kamilka-. oraz AngelGina lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.