Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. duzy6666

duzy6666 Generał forum

no i uszlachetniłam;)za drugim podejściem wypadło 200% PD ze zbiorów ;)myślę sobie a co tam ryzykuję do końca no i wypadło:D400% za zbiory:plepszy rydz jak nic;)

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

I to jest na stałe,czy ma jakiś limit czasowy?

3. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

stan na chwilę obecną 19/40.... posuwamy się powoli do przodu.

tereska1108 i -MarekW- lubią to.
  4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

6/40 jeszcze jedna część polany do odblokowania. z tych 6 nagród 12 zb i 5 sp ucieszyło.reszta mniej :)

.-Kamilka-. i leloszek373 lubią to.
  5. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Wpadlo mi ze szklarni skrocenie czasu o 20%. Ale madra glowa najpierw zasiala, a dopiero pozniej aktywowala slot, hy hy 8)

tereska1108, ania1713 oraz leloszek373 lubią to.
  6. danusias23

danusias23 Książę forum

U mnie stan 8/40, dopiero odkryłam wszystkie pola... Nie mam czasu z zegarkiem w ręku zbierać, więc ciężko będzie ukończyć event. Szkoda :( pierwszy od nie pamiętam, kiedy.

7. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

a ja nie dostałam jak na razie ani lwów ani ślimaków :((( tylko 5 sztuk zośki albo 3 gwiazdki.
    stan na chwilę obecną 10/40. skusiłam się na 5 skrzynek ale nic ciekawego oprócz paru nasion cudownej rośliny nie było.
    a ze zbioru całej łąki z małych pól mam na poziomie 15-17 wypadajek

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Sieję na dużych polach. Wypadajki w granicach od 15 do 21 szt ze zbioru(całe pole odblokowane)
    Stan 22/40

leloszek373, abc2016 oraz olgs3 lubią to.
  9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Wypadajki się obraziły za uprzednią nieuzasadnioną krytykę:D

Sieję, zbieram. Wciąż wypada średnio jakieś 18 gniazd z całego pola.

.-Kamilka-., leloszek373 oraz abc2016 lubią to.
  10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

12/40 zrobione , w prezencie znowu sianogrosze ja chcę coś innego ile razy można to samo

0olimpia0 i abc2016 lubią to.
  11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

bez żadnych skrzynek i itemow 15/40 - u mnie nie ma znaczenia wielkość pól, teraz leci 18-19 z każdego zasiewu, tylko z porannych było mniej

dotikampo, olgs3 oraz leloszek373 lubią to.
  12. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja mam dopiero 8/40... choć staram się zbierać regularnie, dopiero po ostatnim zbiorze odkryłam wszystkie pola... ciągnę za Wami wszystkimi w ogonie -.-:p

olgs3, anna0089 oraz magdalena lubią to.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie ze wszystkich odkrytych pól (ustawiłam duże wczoraj wieczorem) leciało teraz po 19, 20, 18. Tym razem było 14 ;/ więc zmieniłam na małe pola. Przez co zamiast 17 kroków mam 15. Ale nic to oby więcej gniazd sypnęło.

14. duzy6666

duzy6666 Generał forum

400% PD podczas żniw dla tej roślinki więc na okres eventu:)

leloszek373 i foczunia84 lubią to.
  15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

19/40 ze szklarni dostałam 100% PD i +200% PD a z nagród ślimaczki winniczki:inlove:

leloszek373 i ania1713 lubią to.
  16. -GucioDoZumy-

-GucioDoZumy- Czeladnik forum

mam pytanie jak odkryje w szklarni 400% PD i 200% PD to beda mi sie sumowac?

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A czy ktoś dostał uszlachetnienie, które by skracało czas wzrostu rośliny eventowej?
    Bo dochodzę do etapu, że mam zbyt dużo roślin w stosunku do wypadajek i się zastanawiam czy warto... :p

leloszek373 i juras lubią to.
  18. -GucioDoZumy-

-GucioDoZumy- Czeladnik forum

ja dostałem przy małych doniczkach 20 % i 400% PD, zastanawiam sie tylko czy jak np. odkryje teraz 10 % to czas wzrostu bedzie jeszcze krotszy

ania1713 lubi to.
  19. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam, rzadko udzielam się na forum ale muszę tym razem napisać parę słów na temat eventu"Wielkanoc". Jak dla mnie jest to jeden z najmniej ciekawych i nie udanych eventów. Ciągnie się jak guma . Aby cokolwiek posunąć się do przodu trzeba stracić : super nawóz , floreny no i roślinkę lub sporo czasu. A i tak nie zawsze udaje się uzyskać cokolwiek w szklarni. Pozdrawiam:)

magdalena lubi to.
  20. juras

juras Weteran forum

Na początku wrzuciłem 30szt i dostałem 20% skr.czas wzrostu (3h17 min). Później jeszcze 2 razy próbowałem bez efektu.
    Już nie ponawiam prób, bo się spieszę, brakuje mi roślin a nie wypadajek. Z 36 dużych pól dostaje od 16 - 19 szt - 1 raz zdarzyło się 22.

Ostatnie edytowanie: 30 marca 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.