Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Witam:)
    Uzupełniam zapasy do stodoły i przy okazji trochę pykam event;) Fajnie, że można go robić ale i tym co chcą odpocząć na hamaku nic wielkiego nie ucieknie:D
    Mam stan 6/40 :) Do wieczora ostatnie pole odblokuję:p Powodzenia wszystkim;)
    Wesołych świąt życzę :D:):D

2. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam mam problem odblokowałam ostatnie dwa obszary dostałam nagrody a pola niestety sie nie odblokowały
    juz sie wylogowałam i nic nie dało zeżarło 2 gniazda wielkanocne

-agax3- lubi to.
  3. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Wyloguj się jeszcze raz a jak nie pomoże to napisz do działu technicznego:)

olgs3 lubi to.
  4. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

juz sie kilka razy wylogowałam, oczywiscie do PT napisałam ale teraz szkoda czasu zanim oni to sprawdzą
    masakra

5. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzien dobry zrobione mam 10/40 ,wypadalnosc sie polepszyla, srednio wypada 18szt plus to co od sasiadow i item 3szt ,mam nadwyzke wypadajek.spokojnie skoncze, choc po pierwszych paru zbiorach mialam obawy co do wypadajek.

6. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

a ile masz kroków zrobionych? bo między 3 polem a 4 polem trzeba zrobić 3 kroki, a później jeszcze chyba dwa, żeby ostatnie pole odblokować

Azile lubi to.
  7. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Wesołych Świąt dla Wszystkich - odpoczywających i robiących event. Dla jednych nudny, bo spokojny, dla innych właśnie ten spokój w okresie świąt jest zaletą tego eventu. U mnie jeszcze nie wszystko odkryte (z mojego błędu), ale liczę, że zdążę. A jak nie, to rozpaczy nie będzie... Zasiane, idę dalej przygotowywać domek na powitanie gości. Już jadą...

8. kkwaczka

kkwaczka Okazjonalny autor

Wypadajki słabo, gra muli.

Azile lubi to.
  9. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

A ja jak zwykle jestem na początku, mam aż 1/40 :D
    Gniazdek leci za mało.

aankaa_66 i olgs3 lubią to.
  10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Do odblokowania wszystkich pól musisz wykonać 8 kroków.
    Czy tyle masz?

Po nocnym zbiorze wypadło 21 gniazd.

Azile i olgs3 lubią to.
  11. adikab

adikab Ekspert forum

23 gniazda z kompletu małych pól.

Anhedrea lubi to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

To bardzo dobry wynik. U mnie z 144 małych pól wypadło teraz tyle samo czyli też 13.:p Aktualnie zasiew tylko duże pola.:music:to może upiekę ciasto... Hmmm ;) Robię bez szklarni bo myślę że się da:music: Poza tym w święta i tak wchodzenie na farmę o czasie zbiorów skrócone przez szklarnię średnio realne. A tak co 4 godziny to jeszcze... Miłego dnia:)

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Tak się człowiek w tym ewencie zapamiętał
    że zapomniał całkowicie o tych Świętach
    Już od rana farmeruję i... nie mogę
    toć chałupa przecie leży mi odłogiem !
    W grze postępy i mi idzie coraz lepiej
    lecz baranek do święcenia... jeszcze w sklepie !!!
    To dopiero będą jaja że... litości
    gdy nie będę miała czym uraczyć gości.
    Tak więc lecę i się biorę do roboty
    Chyba sobie jakiś browar dodam w sloty
    by w sprzątaniu efektywność zyskać znaczną
    - może zdążę zanim się te Święta zaczną ;))
    Tutaj postęp 7/40
    Ostatnia strefa będzie odkryta za 2 godz.
    Wypadajki rano 16 z 23 dużych i 14 średnich pól
    Jest dobrze więc mykam robić...ten drugi ewent, czyli przedświąteczne porządki :))

14. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Wszystkie strefy odkryte, wynik 9/40, gniazda lecą raczej cienko. w szklarni zyskałam 5% szybsze dojrzewanie, oddałam rośliny bo wypadalców brak

15. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam piatkowo,u mnie pomalu idzie ,mam zrobionych 15 krokow na 40.Mysle ze to niezle,wszystkie pola odkryte,sieje na malych z jednego zbioru mam ok 20 wypadajek,a w szklarnie sie nie bawie

-MarekW-, dotikampo oraz Azile lubią to.
  16. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

Witaj, nie złość się na PT w tym wypadku, trzeba dobrze patrzeć jakie nagrody są za gniazdka, jak pisano wyżej trzeba dostać troszkę innych nagród aby odkryć ostatnie dwa pola, więc nie ma tego złego mi się trafił wybieg dla lwa :)

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Postęp u mnie 10/40.Wszystkie pola odkryte to będzie teraz trochę szybciej .Do nagród mam szczęście sianogrosze dostawać >:(

0olimpia0, Azile oraz olgs3 lubią to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W tabelce z poradnika napisane jest ile wielkanocnych gniazd trzeba oddać aby zostały odblokowane kolejne strefy i cały obszar:

-MarekW- i Azile lubią to.
  19. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Czyżby poprawili wypadalność? 21 wypadajków z 36 pól. kroki 11/40, spokojnie zdążę, ciągle mam więcej gniazd niż roślin

Ostatnie edytowanie: 30 marca 2018
  20. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Tym razem PT mi pomogła i to bardzo szybko pola odblokowane , roslinka rośnie ale mało wypadalców

Anhedrea i Azile lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.