Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

witam nie wiem jak u was ale umnie zle to wyglada a do tego gra sie muli zacina

usiamik46 i mamaiza69 lubią to.
  2. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

8 kroków na 40....i całe pole obsiane

abc2016, -MarekW- oraz mamaiza69 lubią to.
  3. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Tylko jako nagroda pocieszenia, jeżeli nie wpadnie uszlachetnienie, podstawowe gniazdo niestety

kalinamala i olgs3 lubią to.
  4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Właśnie oddałam 3-cie wielkanocne gniazdo. Mam teraz 24 duże pola8)Wypadajek mam jeszcze na odkrycie jednej strefy ale rośliny brak- za 4 godziny będzie:music:Sieję na razie tylko na dużych. I teraz dostałam żyrafęxD:inlove:

AngelGina lubi to.
  5. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

ja odblokowałam na razie tylko 2 dodatkowe strefy, za pierwszym razem wpadło jakieś PD, a za drugim razem bażancie gniazdo :| no ale przynajmniej nie SG :)
    krucho z wypadalcami, 1 zbiór 2 szt, 2 zbiór 2 szt, 3 zbiór 5 szt, 4 zbiór już z 48 małych poletek - 10 szt

zrobię ile zrobię, ale koszyczków kupować nie będę, pnącza mieć nie muszę :)

gra się bardzo tnie - u Was też czy tylko u mnie?

Daisy44 lubi to.
  6. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Czy w tym evencie jak w innym jak zużyję wszystka roslinę dostaje po jakimś czasie nowe 5 nasion?

7. alexander56

alexander56 Generał forum

zgodnie z ta tabelka to i owszem dostajemy po 5 godzinach ;):D[​IMG]

8. -Karina30-

-Karina30- Aktywny autor

przy takim muleniu się gry, słabo widzę ten event wielkanocny do zrobienia, event robię ale z niech chęcią

usiamik46 lubi to.
  9. dzidzi9

dzidzi9 Forumowy żółtodziób

strasznie muli

usiamik46 lubi to.
  10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

W oczekiwaniu na roślinkę i wypadajki robię misje czasowe, i inne też:inlove: Ale gra muli strasznie teraz

11. magdalena

magdalena Weteran forum

Hej.

Dzięki za duży odzew graczy odnośnie wypadania z małych i dużych pól.
    Według waszych spostrzeżeń sieje na dużych polach.

Zastanawiam się jak będzie jak będziemy mieli wszystkie pola odkryte czy wtedy będą wypadać wypadajki nadal lepiej na dużych polach, bo logika przekonywała cały czas za małymi, a praktyka swoje.

Na zakup króliczka się nie skusiłam.
    Ja po trzecim zasiewie mam na razie dopiero jedną dodatkową strefę odkrytą.
    Za godzinę niecała 4 zasiew przede mną.

Losowość jak ja jej nienawidzę - wrrrrrr.

AngelGina, abc2016 oraz olgs3 lubią to.
  12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Kupiłam 17 skrzyń wielkanocnych i o dziwo dostałam 2 czarujące jajka i 1 gniazdo wielkanocne:)

13. morbidh

morbidh Czeladnik forum

taaa mam max puchary, na noc dłuugorosnące rośliny blablabla zawsze tak robię i nie ma wwypadajek tyle ile trzeba
    dziś drugi dzień ewentu, zasiałem juz 4 razy eventówkę i ... 3 wypadajki, szkoda gadać

.-Kamilka-. i kufynka lubią to.
  14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Kolejny zbiór zrobiony. 12 dużych pól, 8 wypadajek. Średnia wypadalność chyba przekracza 50%. Nawet pamiętam o zbiorachxD Jakoś się dokula do końca...
    Ciekawe czy dziś będzie OO dot. pełni. Skoro ma trwać do 1, to pewnie jutro się zacznie... Co się będzie komponować czasowo z eventówką? Chyba mroczny kwiat z bukietem i pnączem...

15. -[paaty]-

-[paaty]- Forumowy żółtodziób

Zamierzam zrobic. Problem może byc z wypadajkami. [usunięte]

Twój post edytowałam i usunęłam część z ofertą.
    MOD_Zła

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry :)
    Event robię i powoli człapię do celu.

Przypominam, że oferty wymian zamieszczamy w specjalnie do tego celu utworzonym wątku: Przedmioty eventowe.

Wszystkim życzę powodzenia w evencie :)

magdalena lubi to.
  17. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Z 12 dużych pól- 4 wypadajki ...

kybek93 lubi to.
  18. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

12 dużych pól 3 wypadajki
    po nocy z 6 pól miałam sztuk 1
    czyli coraz lepiejxDxD:cry:xD
    jajeczek i tak nie kupię:p- to dla bp:) miłego dnia:)

.-Kamilka-. i abc2016 lubią to.
  19. rysio

rysio Półbóstwo forum

Event nie jest z kategorii trudny lecz z kategorii niemozliwy do zrobienia. Podobno uszlachetnienie mialy byc latwiej do zdobycia: efekt 3 male wsady -uszlachetnien "0", wypadalnosc podstawowach gniazd - srednio 1szt na 2 zbiory z 6 pol (2x2).
    Wniosek: ten event jest po to zeby zniechcic gracza do Farmeramy.

[Zosia] lubi to.
  20. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Z małych pól- 4 wypadajki, stan wypadajek ...9 więc jeszcze nie ukręciłam żadnego gniazda. Powinni jeszcze zlikwidować koszyki czy tam skrzynki to dopiero by było sprawiedliwie bo tak to znów zależy kto ma więcej florenów itp :eek:

olgs3 i abc2016 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.