Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Oddałam 40 FL na te eventowe skrzyneczki i nie dostałam nic oprócz roślinek i to tak skąpo, że nie wystarcza na ukręcenie jednego gniazda. Co za szajs.

2. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

A ja też postanowiłam sprawdzić swoje szczęście w skrzyneczkach. Zakupiłam 5 szt. i oto wyniki:

[​IMG] :p

Czarujące jajeczka stoją sobie na głównej i produkują gniazdaxD Trochę bez sensu ten event na święta, bo czasu mało na pilnowanie zbiorów, ale zawsze można nie robić i oddać się rozpasanej świątecznej konsumpcji ;)

3. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

No to śmieję do monitora hahaha. Dobrze, że i pośmiać się można przy tej naszej wielkanocy:D

4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

moze stac,ia mam na wyspie skarbow.

5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No tak - mogli dać inny Np. taki ; do wysiania 24000 ewentówki ( 7 dni to spokojnie idzie wysiać )plus towar ze stodoły typu ; 250 kurzych jaj, 120 strusich ( te może mało wielkanocne ale jakby nie patrzeć też jaja ) , tak ze 150 królika ( ,,wielkanocny,, jak najbardziej ) i ... czy pisać dalej czy może wystarczy ;))
    Mnie się podoba - stodoła spokojna, na farmie i wyspie można sobie gospodarzyć wedle uznania , nie potrzebne żadne chiutneje ani te inne ,,dobroci,, które nota bene sporo na targu kosztują jeśli ktoś nie ma ich z własnych ,,zasobów,, i... czy nikt od tej strony nie patrzy na ten ewent ? Po co od razu narzekać - to tylko polski chłop narzeka zawsze i na wszystko a myśmy przecież Farmerzy - to już amerykancki styl winien być a nie jakieś tam... kwasy ;))

6. piotrs

piotrs Książę forum

u mnie też ze skrzynek same roślinki,sąsiedzi strajkują z prezentami-tak więc nawet 1 koszyczka jeszcze nie mogę ukręcić,eh..

mamaiza69 i -norbijas- lubią to.
  7. duzy6666

duzy6666 Generał forum

dziwna ta losowość -.-poprzednio z 6 pól wypadło 1 gniazdo :wuerg: a teraz na 12 dużych pól 9:D chyba już wiedzą że gniazd mam komplet ze skrzyneczek 8)xD

leloszek373 lubi to.
  8. aisunel

aisunel Generał forum

Balans&balans;).Sa plusy i minusy takich ciekawostek,widze wiecej+.Jest to rzadki przypadek,gdzie pampersiaki i kurczaki,trzepia skore elicie i zarabiaja rewalacyjnie zacne nagrody:p.Poczytalem,sporo skrzyneczek juz kupionych z tendecja wzrostowa pewnie:D.No jak tego nie robic,zbior 10sek.,pozniej 30 ,robie,bo lubie,kombajn dziala,to i przy okazji zadan glownych mozna w to wejsc i swoje zrobic:eek:.Zagrozenia dla spokoju spedzenia spokojnych swiat,absolutnie nie widzeo_O.I przypominam,iz gra jest darmowa i szczegolnie w ten ewent nie trzeba inwestowac,zarowno ten z poziomem 3 jak i 400,moze skonczyc za freexD

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2018
  9. Furiouss

Furiouss Okazjonalny autor

Nooo, 6 pół, dwie wypadajki.
    Zaryzykowałem i kupiłem 2 skrzyneczki.. Nic wartego uwagi.

10. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

No dobra ja też dałam się skusić na 3 skrzyneczki za 12 fl.
    Trafiłam ....tylko dwa czarujące jajeczka i 5 szt roślinki hihihi
    Na obecną chwilę 6 podstawowych gniazd ( wszystkie od sąsiadów)a zbiór cudownej rośliny wielkanocnej za ok 0,5 h( w stodole 37 szt)

Anhedrea lubi to.
  11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No proszę, za dwa czarujące jajeczka zapłaciłaś tylko 12 FL.
    A jedno kosztuje 110 FL
    Toż to czysty zysk u Ciebie.

12. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

kupiłam 8 skrzynek i mam same jajka :(

malina080870 i kybek93 lubią to.
  13. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

110 florków nie miałam ale 12 tak hihihi
    Zasobna nie jestem ale się poszczęściło...
    Po ewencie te czarujace jaja to chyba będą już zbuki ...

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dostałem z koła +1 do stodoły.
    Myślałem, że może to zadziała na ewentówkę, ale nie ma tak lekko.
    :cry::cry::cry:

15. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

tak czytam jak to szybko udaje sie wam ze skrzynki jajka zdobyć i powiem szczerze żę ..... sama nie wiem

kupiłam kolejne 6 skrzynek i TYLKO JAJKA :(((((
    tupnęłam nogą obraziłam się i nie bawię się w tej piaskownicy

16. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Musialek na forum nie pisz proszę dużymi literami.
    Duże litery oznaczają krzyk i jest to niezgodne z regulaminem.

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przy pierwszym zbiorze z 6 dużych pól były 4 gniazda, a teraz z 12 dużych też tylko 4 gniazda. :(

kybek93 i olgs3 lubią to.
  18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie widać procenty przestały działać, z 6 dużych pól 2 gniazdka tym razem.:(

kybek93, olgs3 oraz abc2016 lubią to.
  19. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Z 48 małych 7 gniazd, marnie na razie

20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a u mnie czy z dużych czy z małych to po dwa za każdym razem... postawiłam średnie ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.