Opinie Wielkanoc

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Mar 27, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

12 małych - 4 gniazda
    3 duże - 0 gniazd
    Sąsiedzi jednak dopisali i jest już pierwsza 10-tka - teraz trzeba poczekać na 2 zbiór :)
    W skrzyneczce nie było itemu ale dostałam 35 roślinki więc po następnym zbiorze powiększę moje areały uprawne
    Na więcej skrzyneczek mnie nie stać co ma swoje dobre a nawet b.dobre strony - im mniej skrzynek tym mniejszy zawód :))
    Cierpliwości :)) I bez czarnowidztwa ;)))

abc2016 and Bilonge like this.
  2. Patrymon

Patrymon Czeladnik forum

6 dużych pól i jedna wypadajka , kurek ostro przykręcony.

.-Kamilka-. likes this.
  3. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

U mnie to samo :cry:

.-Kamilka-. likes this.
  4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dostałem 3 wypadajki, z 3 dużych i 12 małych pól, kolejne sianie :D

5. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja mialam posiane na malych i zero

.-Kamilka-. likes this.
  6. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Ja też na małych ... 1 gniazdo.. fantastycznie. :mad:
    Dobrze że i tak robię ten event o tyle o ile bo nawet sąsiadów nie proszę o gniazda tylko o Pyszne Melony bo dalej realizuje plan postawienia 150 itemów na Baha :D

olgs3 likes this.
  7. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Nie przejmujcie się - u mnie z pierwszego rozsiewu na 6 dużych polach wypadło równiutkie 0 (słownie: zero) gniazd. :D
    Ale mojego świątecznego nastroju nic nie zepsuje. Więcej jajecznych zasiewów nie wykonuję i przesiadam się na wielkanocny hamaczek. :p
    Teraz już na spokojnie mogę stwierdzić, że z eventu rezygnuję - i to w sumie bez żalu. :)
    Niemniej jednak życzę powodzenia walczącym, a wszystkim Farmerom - zarówno tym, którzy przyodziali gumiaczki, jak i tym, którzy zdecydowali się na świąteczne lenistwo - życzę wesołych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych. No i oczywiście tego, aby pogoda nie zrobiła nam prima aprillisowego psikusa i nie zafundowała nam spóźnionego Bożego Narodzenia. :D

8. AngelGina

AngelGina Generał forum

Widzę po wcześniejszych wpisach, że u mnie to wręcz urodzaj, z 6 pól wyleciały 4 gniazda ;)

9. zenus5411

zenus5411 Forumowy żółtodziób

5 dużych pól nic nie wypadł to chyba jakaś kpina z graczy przy tym układzie nawet za rok nie zbiorę 400 szt gniazd

10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hahaha, 30 roślinek poszło z dymem :/ uszlachetnienia oczywiście nie znalazło, ale chociaż dostałem 38 400 TPD :)

11. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

różnica w wypadajności to nawet 600 % ,od 1 do 6 ,nie wspomnieć gdy 0.
    co na to Modzi ?

magdalena, janafarm and .-Kamilka-. like this.
  12. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Ponoć równe szanse :p czy w tym evencie puchary mają wpływ na ilość wypadajek? Tzn o ile są na drzewie bo na tym nowym polu nie da się ich postawić. Ja nie mam ich na drzewie tak czy owak.
    Jeśli puchary mają wpływ to może stąd róznica w wypadalności?

AngelGina likes this.
  13. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Co do cen nawozu to chyba się mylisz.... można wystawić zagrody na wszystkich polach farmy i wyspy . U mnie na targu 34 nawóz jest po 106,66.

AngelGina likes this.
  14. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ja mam na drzewie na poziomie 28%, niby puchary działają na wszystkie pola gry, no ale to jest pole gry akcji, to niewiadomo

no i do szklarni nie daję dopóki nie odblokuje całej polany eventowej, o ile wypadajki uzbieram hehehe

AngelGina, .-Kamilka-. and usiamik46 like this.
  15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A nie za wcześnie na stawianie moderatorów forum przed plutonem egzekucyjnym...?
    Jedyne miarodajne wyniki to ilość wypadajek uzyskanych w ciągu całej doby (przez osoby równolegle przechodzące kolejne etapy tej drogi przez mękę).

Już nie wspomnę o tym, że moderatorzy forum mają zerowy wpływ na to, ile u kogoś wypadło tych gniazd (czy co to tam jest) z pierwszego rozsiewu.

magdalena, olgs3 and AngelGina like this.
  16. duzy6666

duzy6666 Generał forum

ja mam komplet pucharów na drzewie i z 6 dużych pól wypadło mi tylko 1 gniazdo:eek:ale za to szczęście mi dopisało bo z 25 skrzyneczek wypadło tyle gniazdek że mam na odblokowanie pól tylko zebrać roślinkę a i jeszcze 2 itemiki dostałam:inlove: pierwszy raz florki nie poszły w błoto;)

olgs3 and AngelGina like this.
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

O, widzę szał obfitości wypadajekxD U mnie z 6 poletek 1 szt, od Sąsiadów 10 szt. Z dodatkiem skrzynkowych różowych jajek ukręciłam sobie gniazdko i dostałam 31.800 PD... Hmmm, mizerne początki...

Ocalałe 9 roślin posiałam na noc. Chyba nie będę lubić tego eventu... xD

18. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

No właśnie nic nie ma w poradniku czy w tym evencie puchary mają wpływ.

19. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

nikt nie strzela , a fakty są jakie są , skoro taka różnica to nie jest ok.

20. AngelGina

AngelGina Generał forum

Gniazda już na dodatkowe oddawanie ? Dobrze rozumiem, że masz już pnącze ?
    Moje w dalekiej przyszłości, jeszcze nie odblokowałam całego pola, a gdzie reszta ? obym się tylko doczołgała do tego pnącza ;)

.-Kamilka-. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.