Opinie Wielkanoc

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Zobacz pracę wielkanocnego zajączka od kuchni i pomóż mu ukryć wszystkie gniazda wielkanocne jeszcze przed Wielkanocą. Skocznym krokiem bierz się do pracy i wygraj bajeczne nagrody!

ScreenHunter 109.png

Środa 28.03.2018 godz. 14:00

Środa 04.04.2018 godz. 14:00

shopcard_event_decoright.png shopcard_event_decoright.png shopcard_event_decoright.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

Załączone pliki:

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2018
  2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

to czytamy z czym sie je ten event

kropelka04 lubi to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

nie mogę przeczytać poradnika

kropelka04 lubi to.
  4. kufynka

kufynka Zaawansowany

Ja też nie mogę
    dzięki już mogę

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2018
  5. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

a ja przeczytałam ale weszłam z zakładki faq

gramy tylko na polu specjalnym, hmmm troszkę do wysiania i do uzbierania jak na jedno pole na którym nie działają żadne bonusy

kropelka04 lubi to.
  6. RWM41

RWM41 Ambasador forum

pierwsze wrażenie - na początek oddawać gniazda w celu odblokowania calego areału a potem roślinkę do szklarni żeby upolować uszlachetnienie - planuję największą szklarnię obsiewiać bo podobno większa szansa upolowania. Znając życie wypadajki za roślinką nienadązą to może i na uszlachetnienie zapoluję przed uruchomieniem całości pola. Zobaczymy jak będzie z nagrodami - czy te dodatkowe będą wypadać tylko w postaci SG iPD bo wtedy to nie wiem czy będzie się chciało tę roślinkę tłuc po zakończeniu misji. Noooo chyba, że będzie rosła 90% czy 80% krócej (coś koło godziny)
    Pnącze progresywne - lubię. Skrzynia też się przyda

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No tak, znowu back to basics czyli powrót do podstaw.
    Czyli nuda, nuda bezbrzeżna.
    Mowy nie ma, nie robię... nie warto.

8. danusias23

danusias23 Książę forum

No ej.... - czy tylko ja tu widzę taką ukryta królową karnawału?? Przecież po oddaniu tych wymaganych 40 gniazd do woli nagród z puli za każde kolejne gniazdo. No przecież fajowy event!!! A na innych łąkach mogę wreszcie drzewa powystawiać xD

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ja nie mogę... przestać się śmiać po przeczytaniu jaki status, tfu... poziom trudności ma eventxD Dawno się tak serdecznie nie uśmiałam:D Ale to chyba oddaje charakter eventu. Wielu graczy organoleptycznie zapozna się ze szklarnią:D

Mam pytanie. Czy te zdania z poradnika:

Wykonanie wszystkich zadań wymaga wpłacenia 40 wielkanocnych gniazd, czyli użycia 2 000 cudownej rośliny wielkanocnej oraz 400 podstawowych gniazd. Wpłat można jednak dokonywać po wygraniu ostatniej nagrody głównej.

oznaczają, że po zakończeniu wpłat wymaganych do zdobycia pnącza można wpłacać dalej gniazda i dalej zdobywać dodatkowe nagrody?

10. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Evencik robię:D zacznę pewnie od rozbudowy pola i szklarni;)

Azile, mamaiza69 oraz kropelka04 lubią to.
  11. GWIAZDKA2015

GWIAZDKA2015 Okazjonalny autor

I super można jaja wrzuca do bólu, liczę na mnóstwo nagród. I nie potrzeba nic z farmy. Nawóz osiągnie astronomiczne kwoty hehe

Azile lubi to.
  12. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Czytam ten poradnik i nie wiem czy trzeba w szklarni usunąć aktualne uszlachetnienia? Wie ktoś?

mamaiza69 lubi to.
  13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

dokładnie tak to rozumiem - dlatego pobawię się w szklarnię. Mam ją opanowaną, ale - fakt wielu może pierwszy raz na oczy ja zobaczyć - i dobrze, przydatna

na rysuneczku -widać. Usunąć i wstawić te nowe

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 marca 2018
  14. zazulec

zazulec Książę forum

Nie zgadzam się. Na roślinę eventową są dodatkowe sloty, w których będzie można umieścić wylosowane uszlachetnienia.

15. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam eventowo:
    a mnie sie wydaje, ze dla eventu beda te dodatkowe 3 z prawej strony

16. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

No to czytamy :)

kropelka04 lubi to.
  17. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Zawsze widać przy uszlachetnieniu usuń! Ale po prawej stronie tej tabelki są trzy wolne uszlachetnienia. Może to są trzy dodatkowe, a po usunięciu swoich uszlachetnień zwiększy nam się możliwość dodawania kolejnych?

18. AnteKako

AnteKako Czeladnik forum

To jakiś absurd! Wolę Święta z Rodziną i książkami...

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

A co to za różnica. Na farmie stawiacie drzewa lub zagrody/ warsztaty. Ze szklarni wywalam wszystkie uszlachetnienia. I tak na razie nie potrzebne. A potem kiedyś sobie wstawicie uszlachetnienia, które tam były. Po co lament.

Muszę pomyśleć czy robić czy nie. Ogólnie nuda w domu. Brzydka pogoda siedzimy z dzieciakami w domu. Może zrobię. Pierwsze co to biorę się za uszlachetnienia. Walczę w niej do tej pory, aż nie wpadnie 80% czy 90% krótszy czas wzrostu. Spiny nie mam jak nie zrobię to trudno ale jak szybko wpadnie uszlachetnienie to extra bo wtedy wpadnie więcej nagród. Potrzebne mi PD bo zbliżam się powoli do setki. Farma i ozdobne dają PD w tym czasie. A to co wpadnie z eventu to taki bonus więc warto robić jak dla mnie.

20. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nawóz - może jednak nie masz racji. Taka ilość pól to wystarczy postawić zagrody i mieć nawóz z własnej Farmy. Dobrze, że na dodatkowym polu - można zadbać trochę np. o misje, wysiew brakujących roślin czy hodowlę. Powodzenia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.