Wielkanoc event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kkwaczka, 2 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kkwaczka

kkwaczka Okazjonalny autor

Czy w pierwszej kolejności trzeba zrobić wiązanki, aby zbierać króliczki, nie rozumiem tego zadania, ciapcia ze mnie, pozdrawiam

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Tak, wiązanki muszą być gotowe wcześniej,bo musimy je dać królikom, które zamienia się w jajko niespodziankę:)

Informacja z poradnika:

W momencie, kiedy klikniemy na królika, pojawi się okienko:

po kliknięciu opcji "Daj wiązankę", zmieni się animacja królika:

a następnie królik zamieni się w jajo:

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. bami70

bami70 Czeladnik forum

Ja mam puytanie: To co w końcu zbieramy, mamy xczakać na wiazanki, zeby nal\armić króliki, czy zamieniamy je na jajka po tym kliknięciu. Króliki, czy jajka?

5. carlain21

W młynie trzeba wyprodukować wiązanki, dać królikowi a ten zamieni się w jajko niespodziankę:)

Info z poradnika:)

W momencie, kiedy klikniemy na królika, pojawi się okienko:

po kliknięciu opcji "Daj wiązankę", zmieni się animacja królika:

a następnie królik zamieni się w jajo:

6. SMOD_Atena

bami70, żeby wyprodukować w młynie wiązanki należy posiadać odpowiednie składniki,Zerknij proszę do młyna,tam zobaczysz skład wiązanek i będzie jasne,że najpierw musimy zebrać odpowiednią ilość rośliny eventowej i zebrać odpowiednią ilość "uchwytów" wypadających z upraw.Następnie wykonać w młynie wiązanki i oddawać je królikom.

carlain21,ponownie dziękuję za pomoc.

kkwaczka,czy dla Ciebie wszystko jest już jasne czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. carlain21

To przez pomyłkę pomogłam tzn. jeszcze raz wkleiłam grafikę, iż myślałam,że jestem w wątku eventowym- rozmowy:)xD

Mam pytanie co jakiś czas pojawiają się króliki???

8. SMOD_Atena

carlain21 takiej informacji nie ma w poradniku,a jak wiesz wiem tyle,ile tam jest napisane.Domyślam się jednak,że zajączki czy też króliczki mogą pojawiać się co 30 minut,ale to moje domysły,muszę to zaobserwować wtedy będę wiedziała na 100%,ale do tego to jeszcze daleka droga,póki co czekam na pierwszy zbiór.Być może w temacie do rozmów ktoś z Graczy zamieści swoje doświadczenia w tej kwestii,bo tutaj to jak wiemy nie jest dział dyskusyjny.

carlain21 lubi to.
  9. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

... gdzieś była informacja, że jak królik zmieni się w jajko to na jego miejsce po chwili będzie nowy - max 4 sztuki królików jednocześnie na jednym polu.

carlain21 lubi to.
  10. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Króliki wyskakują jeden po drugim, niemal od razu po zebraniu jaja. Sprawdziłam u siebie:)

carlain21 lubi to.
  11. SMOD_Atena

Bardzo dziękuję za podpowiedzi dla Carlain.

kkwaczka, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

12. Autorka była dzisiaj na forum ale nie udziela si w swoim wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.