Opinie Wielka urodzinowa impreza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

xD:cry:xD
    Nie da się ukryć, że te ciacha wywołują apetyt na coś słodkiego. Ich grafiki są bardzo realistyczne:D

2. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam.
    No urodziny z pompą. Widząc te wspaniałe ciasteczka i czytając poradnik myślałam że będzie tu jakby luksusowo a potem patrzę a na stole... woda mineralna i słone paluszki.
    Farmeramo moja kochana nie mogę patrzeć spokojnie jak z roku na rok schodzisz na psy.
    Jednak nadal Cię kocham i przyjdę na te ubogie urodziny bo przyjaciół nigdy się nie zawodzi.
    Sto lat trwaj przy mnie moja kochana Farmo.
    Pozdrawiam.

3. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Lubię eventy, więc zamierzam zrobić i ten, tym bardziej, że ciastka wyglądają bardzo apetycznie;)
    Jednak nagrody... cóż... rozczarowujące.

4. klonek68

klonek68 Generał forum

Typowe urodziny po niemiecku;)...zebrać prezenty,każdemu po sznapsiku a reszta do baru i trzeba samemu sobie kupić;)xD;)

5. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

6. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Łoo jesku ale grafika tych ciast jest mniam :inlove:
    Robię całość, mam sporo wejściówek do wykręcenia to może jakiś bonus przy okazji wpadnie :)

7. marnyfarmer

marnyfarmer Okazjonalny autor

Robię dla skrzynek bo pewnie na dużo więcej to nie ma co liczyć.

8. halina54

halina54 Hrabia forum

Robie z nudow jak kazdy,ale po 12 latach farmerowania to nagrody bardzo bardzo marniutkie jak nie urodzinowe....hej ludziska a moze zapomnieli ze to urodziny i jeszcze sie poprawia z tymi prezentami? byloby milo jakby tak cos dorzucili w ramach podziekowania, ze tyle lat wiernie trwamy na polach w tych niewygodnych gumofilcach

9. 22-Piotr

22-Piotr Forumowy żółtodziób

Jestem jełop po 70 - napisano w ZADANIACH - 1pudełko = 1 ciasto ! czy to 1/2 kości domina,
    czy 1 pudełko = 2 ciasta ?????

10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

To jest jeden kawałek ciasta o jednym albo 2 smakach.

11. 22-Piotr

22-Piotr Forumowy żółtodziób

DZIĘKI !!!! - taka precyzyjna informacja powinna być opisie eventu /tak uczę się wciąż od syna, który często poprawia moje rozumowanie !/

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Event jak event- tradycyjnie nie powala.Ale robię bo w sumie po to gram. Przynajmniej wirtualnie nażrę się ciastek.

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie robię. Po pierwsze nie mam czasu (zbliżają się zerówki i sesja na studiach) a po drugie nie znoszę tej mechaniki eventu - łatki mnie bardzo nie lubiły, tu raczej nie będzie lepiej. Jak nie wezmę 2 skrzyń Piccolo, 2 skrzyń neonowych zagród i 2 skrzyń bonusów, to świat się nie zawali. Reszta nagród moim zdaniem niewarta świeczki.

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Sprawdźcie pocztę.
    BP przesunęło start ewentu, ale chyba zapomniało przestawić zegar poczmistrzowi.;)
    Już dzisiaj jest newsletter o jutrzejszym ewencie i indywidualny kod na 5 impów i 10 SP.o_O

15. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Jak na Urodziny farmy to nagrody marniutkie :cry:
    zastanawiam się czy warto robić ten event :sleepy: jakoś nic mnie nie przekonuje :sleepy: jak i innych farmerów:)
    nawet podany wyżej kod dla każdego gracza też mnie nie zachęcił :sleepy:

16. Ornak

Ornak Czeladnik forum

Ciekawe ileż to już razy zdobyłeś więcej niż 202 wypadajki z jednego pola. Mam wrażenie, że 17 znudzonych Jaśków na każdym polu może tylko zredukować potencjalną ilość wypadajek - czasem nawet o 17 sztuk

17. AngelGina

AngelGina Generał forum

Robię... dla Piccolo :D :D :D
    Nagrody nie powalają, ale cóż, lubię farmę, więc i evencik dziabnę ;)

18. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

A ja się tak już przyzwyczaiłam do eventów, że mi bez nich nudno :music:, zawsze to jakieś wyzwanie, i często tam, gdzie tak jak w tym evencie, trzeba podziałać - jest zabawaxD

19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

hej sąsiad:inlove:,robimy:music:,zachęcam:music:,,skrzynki piccolo a tam florenowiec czeka:D:)

20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Odpuszczam. Nawet skrzynki mnie nie motywują.
    W pasku kilkanaście się kisi a kijków pogo jeszcze nie zebrałam do końca.
    Robię swoje a Wam kibicuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.