Wielka Uczta IV

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Część z zielonym sosem chili już odfajkowana, fioletowe na etapie po rozsiewowym , ale jeszcze przed otwarciem pierwszego dania na stole eventowym. Tylko tak jakoś weny nie mam na układanie leśnej po demolce, muszę to jakoś sensownie rozplanować i poprzeglądać misje w spółdzielni, co ja tam potrzebuję i jak to poukładać, żeby miało sens i nie robiły się przestoje w produkcji warsztatowej. Muszę wypić ze dwie kawy, żeby mi się umysł rozjaśnił :oops:xD

Plusem tego eventu jest to, że to odnawialne pole z farmarkami jest co 12 godzin, taki czas jest ok, a farmarek zawsze u mnie braki

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zajrzyj tutaj: #17

Jakoś mi nie idzie ten event, niby małe ilości zielska ale bez żadnych dodatkowych bonusów to jednak długo trwa, męczę jeszcze fioletowe i zaczynam się już niecierpliwić :sleepy:

3. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Po porannych zbiorach xDjeszcze tylko żółty pozostał- pierwszy zasiew już rośnie xDbonus się skończył ale użyję Dyniowego i też dam radę;)

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie szkoda Ci dyniowego na tak marne nagrody?

5. jasieczek1949

jasieczek1949 Młodszy ekspert

pomalu pedze a czy kos wie co uszlachetnic na wiertarki?

6. Makowiska

Makowiska Baron forum

Mozolnie idzie do przodu. Brak zachęty w postaci fajnych nagród. Ja dopiero robię fioletowe.

7. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Przejrzałam szklarnię, ale niestety nie znalazłam nic na wiertarki:(

U mnie też tempo mocno spadło, bo fioletowe rośnie o samej wodzie i kupie, no i plus CMJ. Zielone zrobiłam szybciorem, bo chciałam jak najszybciej odzyskać leśną xD ale już nie mam SN ani Zośki :(

8. Pryku

Pryku Baron forum

Witam w ten smutny dzien. Event powoli do przodu ale przez ta taktyke brakuje mnie tego mlyna typowo do pelni. Dodaja mase itemow pnacz itd... a przy tak dlugim okresie pelni jednak by sie to przydal aby na spokojnie tam rowniez hodowac no i w tym przypadku do eventu. Ewentualnie mlyn wlaczany tylko na eventy chociaz to by nic nie zmienilo bo przeciez obecnie jeden goni drugi

bogusiania, hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  9. dora4370

dora4370 Mistrz forum

Ewent zmęczyłam , nawozowce wracają na leśną :)

10. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Trzeci etap rozpoczęty :D fioletowe jeszcze ostatni rzut posiany, ale żółte już rozsiewam, pełna mobilizacja, ale tylko na wodzie, kupie i CMJ. Jak dotąd idzie gładko :)

11. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

no i koniecxD ...może i nagrody nie powalają ale to jest gra i przyjemność ;) nagrody niby słabe ale nie takie rzeczy się robiło za frikoxD;)

Ostatnie edytowanie: 2 listopada 2024
  12. bunny132

bunny132 Generał forum

czy ktoś wie gdzie szukać tej skrzyni uczty?

hiacynta, Aisha1969 oraz Makowiska lubią to.
  13. SMOD_Atena

Skrzynie uczty rozpakowują się automatycznie po wykonaniu danego kroku. Zawierają wszystkie wymienione przedmioty:

hiacynta, Aisha1969 oraz Makowiska lubią to.
  14. bunny132

bunny132 Generał forum

bardzo dziękuję za podpowiedź xD

15. jasieczek1949

jasieczek1949 Młodszy ekspert

co uszlachetnic na wiertarki moze mod podpowie a awencik na ukonczeniu

hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  16. SMOD_Atena

Nie ma żadnego uszlachetnienia dla wiertarek. Wszystkie informacje znajdziesz w tabeli: Bonusy ->[​IMG]

17. Makowiska

Makowiska Baron forum

Rozsiałam ostatnią roślinkę. Jutro będzie koniec. Teraz trzeba odwiedzić tych, co są już po drugiej stronie tęczy. Dobrze, że słonko świeci.

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Miałem robić ten event, ale po drodze mojemu organizmowi chyba się odechciałoxD:cry:xD Dalej badyle nierozsiane.

19. Makowiska

Makowiska Baron forum

Jak Twojemu organizmowi się zachce to jeszcze zdążysz skończyć ten event ;)

20. abask

abask Komandor forum

Sąsiadka mnie namówiła i wzięłam się za ten event. Zostało mi tylko na leśnej.
    Z ciekawości postawiłam 4 Piccolo i o dziwo. Dostałam drzewko florenowe. To moje 6 drzewko :)