Wielka Uczta IV

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 października 2024 o 09:24.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wielki mistrz forum

Ilości zielska do wysiania są zatrważająco duże :( chyba też odpuszczę robienie eventu w całości, ze względu na leśną, na której mam baobaby. Zacznę od pełni wyspy, bo są tam czerwone żetony, na których mi zależy i zobaczymy ile uda mi się zrobić bez bonusów i chlapania nawozami :D

Potrzeba w sumie 33 892 zielska o_O

- zielona papryczka (farma) = 9 540
    - żółta papryczka (wyspa) = 9 787
    - fioletowa papryczka (pełnia) = 14 565

Ostatnie edytowanie: 30 października 2024 o 11:42
  2. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

3. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

A cóż to za eventowy bubel:wuerg: Wymagania takie jakby co najmniej florenowiec w nagrodach był, a tu nawet piccolo nie ma. xD No i do tego to czego się obawiałem, czyli sianie na leśnej polanie, kolejny powód na "nie". :wuerg: Zatem zasłużony odpoczynek na roli. :)

PS. Niezłe poplątanie też zrobili, sianie na leśnej polanie, ale wylotki z głównej farmy... no cyrk xD

4. lonli

lonli Młodszy ekspert

Żetony są z żółtego chili, z Plantacji. Chyba że źle widzę tabelkę.

hiacynta i Matisiek200 lubią to.
  5. mania4691

mania4691 Stały bywalec

Dołączę do grona hamaczkowców.

6. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Podzielam zdanie hamaczek baobabów nie ruszam dla takich nagród chyba że zmiana będzie :p

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hmmmm wszyscy na hamaczkach :music:Hamaczkowanie to nie mój styl i w pierwszej chwili zamierzałam pogadać z kołem i w zależności od efektów robić event lub nie, ale też stwierdziłam, że za dużo gimnastyki i jakoś te ilości zielska i nagrody nie przekonały mnie do demolowania łąk z itemami. Tak że tym razem wyjątkowo ja też pohamaczkuję a robiącym powodzenia życzę :)

8. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wielki mistrz forum

Faktycznie :) to nawet i lepiej, trochę mniej siania ;)

hiacynta i hapsak89 lubią to.
  9. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

O nie, nie, nie. Tylko nie leśna polana :cry: bardzo ładnie proszę o zmianę na główną albo dziką. Ilości terror badyla też są jakieś takie przesadzone moim zdaniem :(, ale przede wszystkim sianie na leśnej u mnie odpada :cry: nie chcę tego demolować

10. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Koneser forum

Jak to jest......sianie zielonego sosu na leśnej polanie a zbieranie szklanek mleka na głównej łące????????
    To z leśnej polany szklanki nie będą wylatywać??????????

11. Kloni17

Kloni17 Książę forum

wszyscy hamaczkują to i ja xD

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

13. Pryku

Pryku Książę forum

Cos pamietam, ze byly bardziej mieszane eventy. Jednak nagrody wtedy adekwatne do pozmieniania polowy farmy teraz to ni w nawoz ni w zab :D

14. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Ja sobie wysieję mroczną roślinkę bez żadnych wspomagaczy, żeby zdobyć skrzynki a reszty nie ruszam

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Robić czy nie robić - oto jest pytanie8)
    Czy ktoś zna odpowiedź na nie?

16. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Hmmmm...:music:widzę że ta Wielka uczta jakoś nie ma wzięcia :p i w sumie się nie dziwię bo i u mnie też...
    Już od godziny Mietce powiadam
    że do tej uczty nawet nie siadam
    zatem nie poje też i jej gęba
    - zresztą tam nie ma co wziąć na zęba .
    Od tego kleju już miewam mdłości :wuerg:
    a od naklejek strzykają kości
    czerwony żeton też nie rarytas
    żeby do siania ruszać z kopyta :p
    Żeby to jeszcze bez wspomagaczy
    mógł się tą ucztą farmer uraczyć
    to bym do stołu może i siadła
    mimo tak mało strawnego jadła.
    Ale się nie da - zatem... bogowie
    niech wam ta uczta pójdzie na zdrowie
    bo chyba do niej siądziecie sami
    gdy wszyscy tutaj za hamaczkami
    się rozglądają więc... koniec końcem
    ja też radośnie do nich dołączę 8)

Choć na ten pomysł Mietka się trzęsie
    lecz jej powiadam - Toć my nie gęsie
    by i najgorsze badziewie łykać
    więc zamiast trząść się po hamak brykaj xD:cry:xD

- a tak już poważniej, to tak przesolili z tą ilością roślin, że na samą myśl o sianiu człowiek zgagi dostaje :wuerg:
    może ktoś tam na Olimpie to dostrzeże i do jutra cośkolwiek się zmieni - a jeśli nie to nawet tego nie tykam :p

17. Lilka41

Lilka41 Czeladnik forum

jak tyle osob hamaczkuje to ja takze ..pozdrawiam :)

18. grania.

grania. Analityk forum

Na leśnej mam zbyt duzo niezdejmowalnych itemów (tych z +), a poza tym chyba trza odpocząć. Kalosze do szafy, grabie do szopy i lezaczek 8)

19. Yabolek

Yabolek Wielki mistrz forum

Podoba mi się taki ewent. Do odpuszczenia bez żalu. Tydzień spokoju na farmie.

20. pbkl

pbkl Nadzorca forum

O jak milusio. Kolejny evencik odpuszczam bez zalu.
    Przynajmniej ubywa mi misji w spoldzielni. Takich starutkich, maja ponad 10 latek chyba ;)