Opinie Wielka ucieczka II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Jakoś ostatnio wybredny się zrobiłem. Chyba sobie odpuszczę ten event i jakieś Super Wielkie Drzewo sobie wystrugam w misjach ... .

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Pasuje mi szybko uporać się z tym eventem, więc jutro rano puszczę koło w ruch:) Gierka jak gierka, trochę trzeba będzie się pobawić...
    Na pocieszenie:
    - mniej ich potrzeba na zgarnięcie wszystkich nagród z paska postępu - teraz 50, w poprzedniej edycji 75;
    - mniej skarbów trzeba znaleźć, aby móc zakończyć grę - teraz maksymalnie 5, poprzednio 7.
    Plansze też nie będą tak duże jak we wcześniejszej edycji - szybko pójdzie:)

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

To może jednak zrobię... mam hamaczek od dłuższego czasu z braku czasu. Nie posiałam nic na wypadajki ale krokusa mam. zastanawiam się...:music:

4. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

a ja lubię tą mechanikę ... to sobie zrobię :p a i pnącze zacne :)

5. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

ja też, posłałam hortensje wczoraj i czekam...ciekawe ile wypadnie

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

7. ewanta

ewanta Komandor forum

8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

U mnie też teraz wpadło to chyba jednak robię ewent. :music:A na wypadajki krokus jak coś... może się uda. :music:Z tym że zbiór za 1,40 godz. 8)

9. niebo016

niebo016 Generał forum

Zrobię event Wielka Ucieczka II, bo mam zaległości w sezonówce a tu chyba jest ze 4000 tyś punktów do zdobycia. Planówkę i ciasto kwiatowe być może będę naprzemiennie wysiewać, zobaczymy jak to wyjdzie.

ewanta i magdusia668 lubią to.
  10. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

2 x 100% za jedyne 8 czy 9 imprezowych :D:D:D

11. Kloni17

Kloni17 Książę forum

292 wypadajek poleciało z róży igełkowatej
    koło jak zawsze strajkuję chyba drania muszę zburzyć

12. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

314 z hortensji a koło dało 2 x +1/6h i 1 x 200/12h .

13. fkamil

fkamil Komandor forum

4 miliony punktów? jakiż to sezon grasz? ;)

14. hlnrys

Nawet 6.000.
    3 za zadania, 3 w sklepiku.

15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Z szarłatu wypadło 100% pilników. Koło też się spisało na 100%, a nawet 300%. :) Jutro dalsze kręcenie kołem w "polowaniu" na wiewiórkę.

16. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Aniu, co Ty zrobiłaś z kołem że takie bonusy dało :) ? Gratki :)
    U mnie aster alpejski dał 347 sztuk pilników :)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Chryzantemy złociste dały 398 pilników, kołem jeszcze nie kręciłam i chyba nie zakręcę, szkoda mi SN.;)xD

18. hlnrys

400 hortensji - 305 pilników.
    Prawie 100 różnicy?
    Hmm...

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję:)
    Tym razem nie było czarowania :) koło dopiero drugi raz jak gram dało mi 200%, chyba po to, żebym jednak coś skrobnęła w tym wątku.;) Cieszę się, szybko roślinę wysieję.:)

20. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Dzięki Rysiu za świetną radę - poleciałam czym prędzej na koło i udało się - wykręciłam 100% i 200%:D:music::inlove: Może więc uda mi się zdobyć to pnącze, mimo braku czasu xD

Z trzciny miałam niestety tylko 310 pilników, ale może to dlatego, że mam tylko 1JC oprócz tego na drzewie

Ostatnie edytowanie: 27 sierpnia 2020
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.