Wielka bójka - Zmiana nagrody na pnączu???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *Ella*, 27 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *Ella*

*Ella* Okazjonalny autor

Zauważyłam, że pnącze dostępne w misji wielka bójka została zmienione nagroda. Początkowo pnącze dawało pd, tpd, oraz 1 imprezową wejściówkę. obecnie zamiast wejściówki widnieje 1xskrzynia paszy dla zwierząt. Czemu tak jest??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

*Ella* nie wiem gdzie przeczytałaś o imprezowej wejściówce z tego rzędu chmur, bo w poradniku do misji napisane jest, że bonus z rzędu to: 10 000 PD, 10 000 TPD i 1 x skrzynia paszy dla zwierząt.
    A imprezową wejściówkę otrzymamy z rzędu chmur Eldorado.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. *Ella*

*Ella* Okazjonalny autor

o_O w misji wyświetlało ze daje imprezową wejściówkę, ciułałam żurawie i ropuchy żeby zrobić to pnącze a okazuje się ze daje skrzynke z paszą.

4. SMOD_Atena

U mnie opis rzędu w grze zgadzał się z tym co jest od początku napisane w poradniku, nie było też żadnych informacji o zmianie bonusu, tak że niestety nic tutaj nie poradzę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. *Ella*

*Ella* Okazjonalny autor

w takim razie wiecej pytan nie mam

6. SMOD_Atena

Skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.