Wielbłądy i CMJ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiag33, 14 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

1.Czy aby odblokować posąg wielbłądów muszę najpierw oblokować anakondy a wcześniej leniwce?
    2. Czytałam na forum, że przepis na CMJ można kupić w galerii handlowej za chyba 100 FL. ja w galerii handlowej w inne artykuły zakładka rzemiosło mam tylko przepisy na: rożową galaretkę, obatzter, marcepan, dżem z guawy, dyni i zimowy. Mam dopiero 2 poziom w dżemiarni ale chciałam kupić przepis i już mieć go na odpowiednim poziomie. I moje pytanie czy nie można kupić przepisu na CMJ mając 2 poziom w przetwórni?
    Dziękuję za odp.

2. MOD_Dragon

MOD_Dragon Guest

CMJ był do zdobycia w evencie "Dożynki 2011", no i jest do kupienia za 199 FL w galerii handlowej (czasem trafia się wyprzedaż wtedy jest taniej). Tylko, żeby go nabyć, trzeba mieć 4 poziom w przetwórni.
    A co do pierwszego pytania, w tym pomieszczeniu najpierw odblokowujesz leniwce, później anakondy, a dopiero potem możesz wielbłądy.
    Pozdrawiam.

3. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Dziękuję za odp. MOD_Dragon. Wszystko już jasne można zamknąć

4. MOD_Dragon

MOD_Dragon Guest

Ja również dziękuję.
    A temat zamykamy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.